גל וקרמבו
ש שירוש8 New member 30/10/03 #22 היי גל שלום גל אני שיר רוכבת מאז שנולדתי רוכבת ווסטרן יש לי שני סוסים חמודים.. את רוכבת אינגליש או ווסטרן? יש לך סוס משלך?
היי גל שלום גל אני שיר רוכבת מאז שנולדתי רוכבת ווסטרן יש לי שני סוסים חמודים.. את רוכבת אינגליש או ווסטרן? יש לך סוס משלך?
ז זאזו בל New member 30/10/03 #23 וואיי תודה ../images/Emo13.gif תודה רבה על הקבלת פנים...חחח שי- אני לא חושבת שנפגשנו...את באה לאודים, נכון? אם כן אז נפגש תודה סתיווי מתוקה!!! חולה עליך!!!!! לצערי ): אין לי סוס משלי הלוואי
וואיי תודה ../images/Emo13.gif תודה רבה על הקבלת פנים...חחח שי- אני לא חושבת שנפגשנו...את באה לאודים, נכון? אם כן אז נפגש תודה סתיווי מתוקה!!! חולה עליך!!!!! לצערי ): אין לי סוס משלי הלוואי
• •°• Gil The King •°• New member 30/10/03 #24 אז אני טועה!../images/Emo62.gif אז מי היה עם סתיו ולידר בניר דויד? כאילו היו עוד כמה בנות.....לאדעת
V Vintage Queen New member 30/10/03 #25 כןן גללל הייתה בניר דוד! עם עמית בן צור הבלונדה! גל היא זאת שהלכה עם מיסי במגרש חימום את כבר לא היית שם לומשנה
כןן גללל הייתה בניר דוד! עם עמית בן צור הבלונדה! גל היא זאת שהלכה עם מיסי במגרש חימום את כבר לא היית שם לומשנה