היי לכולם...

זאזו בל

New member
היי לכולם...

היי שלום אני גל, כיתה ט'...רוכבת באורוות הקיסר, קופצת 70 (מקווה)...חולה על קלאו!!!! אוהבת לצייר וכמובן סוסים...אממ אין לי סוס.. מקווה לישתלב :)

Vintage Queen

New member
חחחח

חמודה יכולת לכתוב יותר בהרחבההההההההה חחח ברוכה הבאההההה סוף כל סוף... חחח תהני! הנה משהו להתחלה- תלמדי לשרשר ( =להגיב להודעות!) ותכף אני אמצא תמונה של קליאוש שלך!

Vintage Queen

New member
והנה קליאווו

שגל רוכבת עליה כל כך יאפההה

Vintage Queen

New member
אני אדבר בשם גל כי היא הלכה

קליאו היא לא שלה אלא של החווה אבל גל רוכבת עליה רציני כזה היא רוכבת עליה הכי יפהההההההההההה אני צריכה לצלם תוך כדי רכיבה חחח אממ גל רוכבת איזה שנתיים וחצי והיא מותק לש ילדה! שווה עוגייה ICQ 310790064 מה עוד על גל!? היא כישרונית ויודעת לצייר ולצלם ממש מדהים! היא בכיתה ט' כמו שנראה לי שהיא כבר אמרה ויש לה תאחי הכי חמוד בעולם! ככרישוןןןןןןןן
פפפפפפפפפ היא גרה בקיסריה ולומדת במעגן מיכאל

Vintage Queen

New member
אני!??!

אני אחת מ"צוות"(חחח!) מנהלות הפורום! פפ קוראים לי סתיו ואני בת 15 אני רוכבת עם גל באורוות הקיסר וגמאני גרה בקיסריה ויש לי סוסה שקוראים לה מיסי---> ואם לא התכוונת אלי אז.... למי?!

serdonix

New member
אני התכוונתי אליך

אני פשוט לא הייתי בטוחה... את באה לתחרות בשבת באודים?

serdonix

New member
חח ../images/Emo13.gif

אני מתחרה 90.. בעירקון אני אמורה העונה לעשות את ה 100 אבל בגלל שזה תחרות ראשונה שלי עם הסוס החדש שלי אז אני יוצאת ל 90

serdonix

New member
היי לך!

אני דנה.. 13 - אינגליש - אודים.. ספרי קצת יוץר על עצמך.. מאיפה את ? איפה את רוכבת? בת כמה את? מה את רוכבת? כמה שנים? תנקס! {זה יעזור לנו להכיר אותך קצת יותר...} תהני מהפורום!!

PiKolulo

New member
שלומות לך גל : )

מיי ניים איז פלג אני רוכבת ווסטרן בחוות נטלי.... שנתיים כבר נראה לי.. אני חולה בטירוף על סוסים....גמני אוהפת לצייר מקווה בדיוק כמוכך שתישתלבי : )

היי גל!../images/Emo13.gif../images/Emo62.gif

אני שי, בת 15 וחצי, ואני רוכבת במשמר העמק... נראה לי שנפגשנו אבל אני לא סגורה על זה
תהני פה

Vintage Queen

New member
אממ לא נראה לי שיוש

אלא אם כן את זוכרת אותה עוד מהתחרות במשמר העמק (האימון!) היא התחרתה אצליכם פעם אחת או פעמיים (נראה לי!)

גלוששששששש יאפה שלייייייייי!!!

סורי שאני נכנסת רק עכשיו לא הספקתי אתמול...... בכל מקרה.. תהני פה בובה!! ואם את רוצה שאני ישים פה תמונות שלך רק תגידי!! ו...... זזתי לבצפר!! אז..

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אתה תיהנה בפורום הזה
הוא פשוט
שמי עמית ואני בת 10 מתל אביב, אני רוכבת בחוות יגור
אל תדאג אתה תשתלב טוב
אני יודעת

למעלה