היי לכולם

Digi Lista

New member
....

למה כול אחד מדבב בנפרד זאת שאלה טובה,אני אענה עליה לפי מה שנראה לי-האולפן קטן ואם כולם יבואו ביחד יהיה בלאגן ויצאו מהריכוז.

CoolBoy14

New member
אוקיי שאלה שאלה...

לא אני לא מכיר אותו מי זה? כל אחד מדובב בנפרד גם כי האולפן קטן וגם כי אין ממש צורך...סתם צריך למצוא זמן שלכולם (וזה הרבה) יהיה מתאים לבוא...ואז..מה הרעיון? זה ממש יהיה בלאגן שכולם יצטרכו לדובב ביחד ממש אי אפשר...פשוט כל אחד עושה לבד את החלקים שלו ומצרפים הכל ביחד.... ולמה השאלות שלך כל כך מעצבנות אני לא יודע... חח סתם הן לא מעצבנות בכלל

CoolBoy14

New member
אה ו...

גם תחשבו אם כל אחד בנפרד בפעם אחת מדובב נגיד שלוש שעות וכולם יצטרכו לדובב ביחד (כל אחד את התפקיד שלו)? לכל אחד זה שלוש שעות נהיה שם שלוש ימים!

LILO digital

New member
יש כאן בעיה לוגית קשה, לא???....

הרי... אתם משוחחים ביניכם בדיבוב, נכון? למשל (סתם המצאה): "טאקויה, אתה טועה." "לא נכון!" "כן נכון!" "לא נכון!" "הי, תפסיקו לריב" "מי שאל אותך?" אז כשאתה אומר את המשפטים שלך,, אתה צריך גם לשמוע את המשפטים של האחרים? אז אתה מדמיין אותם, מחכה חצי שניה ואז אומר את המשפט הבא שלך? (אני מדברת על מצב שבו: 1. אי אפשר לשמוע באוזניה את המשפטים שהמדובבים האחרים כבר הקליטו. אבל אני מדברת על אלה שמדובבים ראשונים... אלה שמקליטים את המשפטים שלהם בדיאלוג לפני האחרים... 2. אי אפשר לעקוב אחרי תנועות השפתיים של הדמויות, כי יש קטעים, אתם יודעים, שהדמויות משוחחות ביניהן ושומעים אותם אבל לא רואים אותם באותו רגע!) התוכל לפתור זאת עבורי?... (הנה עוד תמונה חמודה בשבילך)

CoolBoy14

New member
תודה על התמונה ו....

את ממש לא בכיוון יש מולנו את דיג'ימון באנגלית וכל אחד אומר את התפקיד שלו ביחד עם המדובב באנגלית..(כאילו אני רואה את הסרט ונכנס על האנגלית מתי שתורי) ויש גם טיימקודים (time code) על המסך ובטקסט אז אנחנו יודעים מתי להיכנס... מקווה שפתרתי לך את הדילמה...

LILO digital

New member
קודם כל

אני מעריצה כללית של כל האנימות (סדרות מצוירות יפניות). לרוע המזל - ישראל בקושי מייבאת לכאן אנימות. למרבה המזל - "פוקס-קידס" יחסית עשיר באנימות... כך ששם אני מוצאת מכל טוב. באופן כללי? מצויר - סאות'פארק (כשהיה לי "ביפ"), דיג'ימון כמובבבבן, וחוץ מזה אני לא עוקבת אחרי תכנית מצוירת מסוימת. אם כבר מזדמן לי לראות מצויר, אז רק יפני. לא מצויר - משחק החיים (כן, כן, מסכימה עם כל הירידות שאתם כבר מתכננים...), נני, ועוד סדרות מסוימות בערוץ 3... וגם צמרמורת, "קומי-קומי" ו... זהו. אני ממש לא רואה הרבה טלוויזיה... ומה איתך, אורי? אתה צופה בתוכניות שאתה עצמך מדובב? בשבילך לראות "דיג'ימון" זו הפעם הראשונה שאתה שומע את השילוב בין הקול שלך לשאר המדובבים?

CoolBoy14

New member
חח אני תמיד רואה את מה שאני מדובב..

לפחות פרק אחד כדי לראות איך זה יצא אבל דיג'ימון בכלל מעניין אז אני רואה... חוץ מזה סדרות מצוירות אני לא ממש רואה (פעם ראיתי הרבה אבל כבר עברתי את השלב הזה..) ממש אהבתי לראות את בברלי הילס רק חבל שזה נגמר...
כנ"ל לגבי גולשים בזמן ו..אני רואה פינת אור אם יוצא לי

LILO digital

New member
מההההה../images/Emo12.gif

*סקופ*סקופ*סקופ*סקופ*... האדם שמאחורי מנהיג הדיג'יגורלים הגיבור, חובב טלנובלות ספרדיות נוסח "קטנטנות" XD XD XD (אני לא מסוגלת לראות את זה, המשחק שלהם יותר מידי דרמטי וקיצוני, כאילו הילדים האלה לקחו משהו לפני הצילום
) ראית דיג'ימון במשך כל 4 העונות, נכון? (חסר לך שלא...) איזו דמות אתה הכי שונא? (או שנאת)

גם אני אהבתי קטנטנות

ואני אוהבת שכנים,חברים,בנות גילמור,נני,משחק החיים,צעירים חסרי מנוח,תשוקות,כל ילדי ועוד הרבה דברים.....

CoolBoy14

New member
למה קטנטנות זה יפה

נכון יש בזה הרבה דברים דבילים אבל סך הכל סדרה יפה.. וסורי ממש לא ראיתי דיג'ימון כל 4 העונות....כשהתחלתי לדובב בעונה 3 הסדרה הזאת הייתה חדשה לי לגמרי סך הכל חבר שלי אמר לי לפני זה שזה חיקוי של פוקימון....
רק מהעונה הזאת התחלתי לראות....

LILO digital

New member
אוי ואבוי לך!!

ילד פיקח שכמוך נפל למלכודת הפתאים העלובה שך "חיקוי לפוקימון"... מביך, מביך... מה שחשוב הוא שלמדת את הלקח. וחבל, הפסדת שתי עונות מצוינווות של הסדרה הכי מעולה בעולם. עכשיו תגיד את האמת: נכון שאין מה להשוות בין זה לפוקימון???

CoolBoy14

New member
אמממ

מאוד אהבתי פוקימון פעם....אבל..אני כבר לא טיפוס של סדרות מצוירות... דיג'ימון מאוד נחמד וגם רוב הפרקים די מצחיקים... אבל למרות שאני מדובב בזה....אל תכריחי אותי לבחור..שתיהן סדרות טובות ולא חשבתי אף פעם שזה חיקוי של פוקימון זה מה שאמרו לי....ואם כבר אז העונה הרביעית כבר שונה לגמרי מפוקימון כי זה כבר משהו אחר...(כמה כבר
)

LILO digital

New member
אהה

לא רק עונה רביעית שונה מפוקימון. לו היית רואה את כל העונות היית נוכח לדעת שכולן שונות... גם אני ראיתי בהתחלה פוקימון ואז חשבתי, בוא ננסה דיג'ימון, למה לא. ואז נשביתי בקסמם כי דיג'ימון בכלל מדבר על שיתוף פעולה, קסם החברות וטובים מול רעים, בעוד שפוקימון זה סתם איסוף פוקימונים/תגים/גביעים/פרסים/מה שלא יהיה, ותחרויות... אבל אני לא אכנס לזה עכשיו כי זה לא לרוח הפורום. ובקשר לגיל... הרבה בני 18 עדיין אוהבים סדרות מצוירות, בעיקר אנימות. אני למשל יותר בקטע של סרטים יפניים מאשר סדרות. אני חולה על סרטי מיאזאקי (הנסיכה מונונקי, שירות המישלוחים של קיקי, המסע המופלא)

CoolBoy14

New member
אני יודע פשוט אני כבר לא כל כך אוהב

סדרות מצוירות....בדרך כלל

למעלה