היי לכולם

^_^

לצעוק?..לא נגמר לך הקול?
מה חשבת להיות,לפני שהתחלת את כל הקטע של הדיבוב??..

CoolBoy14

New member
לא ממש חשבתי....../images/Emo3.gif

והייתה לי טעות זה שלוש שעות ברצף לא ברצץ.....(בטח הבנתם)

חחחחח..^_^

אני הבנתי ^^; בעע..ואיך לא חשבת על מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול??..חשבתי שזה מה שכולם עושים..או שזו רק אני?! P: באיזה גיל התחלת לדובב?..

CoolBoy14

New member
כתבתי כבר...

לפני שנתיים וחצי בערך...הייתי בן 11 וחצי או משהו כזה ואם את מתעקשת אז תמיד חשבתי שאסטרונאוט יהיה נחמד....
או אולי וטרינר כי אני אוהב חיות...

Digi Lista

New member
גם אני אוהבת חיות../images/Emo13.gif

והתנדבתי בכלבייה,אבל להיות וטרינרית לא רציתי אף פעם,ניתוחים וחיות פצועות וחולות יגרמו לי להרגיש מאוד רע(כשהכלב שלי נפצע בצורה רצינית והרגל שלו כמעט התרסקה אבא שלי ואני לקחנו אותו לטיפול ולא הצלחתי לישון טוב בלילה כי שמעתי אותו סובל מהתחבושת והמשחות),זה לא קשור לכלום וגם לא ממש מעניין אבל נזכרתי בזה פשוט..

CoolBoy14

New member
אוקיי עכשיו אני כבר לא רוצה להיות

וטרינר....
ו...זה רק אני או שעשית שהשם שלי יהיה באדום?...

אסטרונאוט?..אבא שלי תמיד אמר לי..

שאני צריכה להיות אסטרונאוטית,בגלל שהראש שלי תמיד בחלל P: אסטרונאוט זה נחמד ^_^

Light woman

New member
התפתחות נשמהההההההההההההההההההההההה

כן גם אני חשבתי על זה שזה בטח מזה קשה לצעוק את זה באמצע האולפן כמו משוגע... 0.0; .... אממ.. מזדהה עם כאבך, איכשהו... בסה"כ להיות מדובב זה ממש קשה כי אתה לא יכול לעשות הבעות פנים וגם אם אתה עושה אפ'חד לא רואה... זה כמו שאני מדברת עם חבר שלי בטלפון ואנ י עושה כל מיני העות פנים והוא לא רואה ;.; וזה הבעות פנים מוצלחות!!! *דרך אגב סלח לי על הכותרת הטיפשית* מקווה שתהנה בפורומינו הקט והמשוגע במקצת (וואו זה התחרז!)... ופעם ראיתי את המדובב של פינקי!!! פינקי!!! נארף^^; אה וסנופקין באמת אחלה גבר, אבל שמתם לב שיש גם סניף? כאילו סניף המסניפ וסנופקין המסניפקין... P: .... נוזר שיש שני דברים שקשורים לסמים באותה סידרה... האם זאת קונספירציה!?~?!?~!?

CoolBoy14

New member
אני באמת מרגיש טיפשי כשאני צועק ככה

באמצע האולפן....
אבל מתרגלים....

star_female

New member
הרבה יודעים דברים שקורים בהמשך..

בהתחשב בזה שהסדרה כבר נגמרה לפחות ב-2 ארצות, זאת ממש לא בעייה למצוא ספוילרים. או אפילו למצוא את הפרקים עצמם אם ממש רוצים. אבל יותר כיף לראות בלי לדעת מה יקרה. ^^ דרך אגב, ברוך הבא לפורום ^_^ זה מגניב שיש כאן מדובבים מהסדרה! ואפילו יותר מגניב שאתה אוהב את הסדרה. D:

CoolBoy14

New member
נכון...

מניסיון אישי עדיף לא לדעת כדי לא להרוס לעצמנו... סתם שאלתי כי אם בכל זאת אתם רוצים....אבל באמת אתם בטח כבר יודעים הכל

טיקיי

New member
לא רוצים...

מישהו רע שלח לי את השתי דקות האחרונות ועכשיו אני יודע איך הכל יגמר, אחרי שמאז העונה השניה, אני מנסה להימנע מספוילרים לעונה הרביעית :(

Kenny Girl

New member
אני לומדת דרמה... לא שזה קשור

בכל אופן התקשרתי כמה פעמים ואמרו שיחזירו לי צלצול לא החזירו אתה מכיר את תומר בורונשטיין? למה כל אחד מדובב בנפרד? כבר פגשתי את המדובב של מקס מבייבלייד שאמר את זה... למה יש לי שאלות מעצבנות כל כך?!

למעלה