היי לכולם

Digi Lista

New member
הלוואי עליי את הכישורים שלך../images/Emo24.gif

בכלל כול אדם מוכשר בדברים מסויימים והלוואי עליי ללמוד קצת מהכשרונות המולדים של כול האנשים הקיימים בעולם(ואם לא בעולם אז נתחיל מהפורום)

LILO digital

New member
סליחה??../images/Emo12.gif

אני הייתי הראשונה לשים לב שקאזו מתאים יותר!!! זה היה ברור מהרגע הראשון שהראו אותו ליד טאקאטו. מה שהתכוונתי היה שהאישיות שלו, בלי שום קשר, מזכירה את טאקויה! (לא את טאי או את דיויס). טוב, לא חשוב, מתחיל דיג'ימון, אז ברשותכם...

LILO digital

New member
אולי לא אמרתי..

אבל חשבתי את זה ראשונה! הא הא עם זה את לא יכולה להתווכח

Digi Lista

New member
לחשוב זה לא נחשב...

יש כאלה שיש להם פטור מהעניין...להתווכח אני יכולה תמיד ועל כול נושא שרק תירצי*מכינה את האגרופים*
...

שלום ^_^

ברוך הבא :) אני מקווה שתישאר פה ^_^ ומממ..מדליק שאתה פה,אני אוהבת איך שאתה מדובב את טאקוייה!!^_^ הקול ממש מתאים :) איך נהיית מדובב?.. והנה תמונה של טאקוייה :) אתה מתחבר אל טאקוייה?..כלומר אתה מבין אותו והכל?..היית מתנהג כמו שהוא התנהג בכל מיני מצבים?

אה..שכחתי עוד כמה שאלות ^^;

אתה והמדובב של קוג'י,דניאל,חברים טובים במציאות או שאתם רק מדברים בגלל העבודה של הדיבוב??..אתה יכול להגיד לדניאל שיבוא לבקר בפורום הקטן שלנו??.. העבודה על הדיבוב של דיג'ימון,גרמה לך לאהוב את הסדרה הזאת?.. וזהו ^^; סליחה על כל השאלות ^_^ פשוט זה מאוד מעניין אותי :)

CoolBoy14

New member
אין בעיה אני שמח לענות...

וסורי אני לא מכיר את המדובב של קוז'י בכלל....אני יכול לבקש ממאיה שתבקש ממנו להיכנס לפה.. והסדרה ממש אחלה בלי קשר לזה שאני מדובב בה אני נהנה לראות אותה!

CoolBoy14

New member
תודה! (איזה מקורי אני..)

נהייתי מדובב לגמרי במקריות....אף פעם לא חשבתי על זה...סתם יום אחד לפני שנתיים וחצי אמא שלי שמעה דרך חברה שלה על זה והציעה לי ללכת לאודישן....ישר התקבלתי.. וכן תאמת אני די מתחבר אל טאקויה..

תודה שענית על השאלת שלי ^_^

תמיד סיקרנו אותי הדברים האלו ^^; ואני אשמח אם תגיד למאיה שתשאל את דניאל אם הוא יכול לבקר בפורום שלנו ^_^ איזה מזל יש לך שאתה מדובב ;_; אני גם רוצה להיות מדובבת \: צריך איזה משהו מיוחד בשביל זה?

CoolBoy14

New member
אממ

צריכים כישרון משחק....וזהו אני חושב.. ואני יבקש ממאיה אל תדאגי...(אני מקווה לזכור
)

כישרון משחק?!..

זה ששיחקתי בהצגת סוף השנה שלי(שאגב יצאה מהמם ^_^,חחח..אני אוהבת להתגאות בהצגת סוף השנה שלי..)וכולם החמיאו לי הרבה הרבה למרות שזה לא היה תפקיד ראשי,ממש לא תפקיד ראשי.. די תפקיד קטן,אבל רק בגלל שדי התביישתי באודישנים,ונראה לי פיקששתי שם כמה דברים..אבל לא משנה ^^; זה מספיק?,כי אם לא אני מוכנה ללמוד בחוגי דרמה רק בשביל זה \: זה די חלום שלי להיות מדובבת ^-^ כמו שדי חלום שלי להיות זמרת\ראש ממשלה וכו'.. אין לי מושג למה אני כותבת את כל זה..בעע..לא משנה \: ועכשיו נחשוב על עוד שאלות לשאול אותך ^_^,זה נחמד שאתה פה :) איך הולך כל עניין הדיבוב בכלל?..כל אחד מדבב בנפרד את קטעי הדיבור שלו?..

CoolBoy14

New member
לא חייבים להיות שחקנים מקצוענים

מראש... תוך כדי לומדים לשחק..והדרך הכי טובה זה ממש להיכנס לדמות ולחשוב שזאת את וככה זה הכי קל....וגם תוך כדי יש יותר ניסיון ולומדים יותר טכניקות....כל סדרה שעשיתי עשיתי יותר טוב מהקודמת.. והדיבוב הולך מצוין בדיוק היום דובבתי! סיימתי עד 190..רוצה שאני יגלה לך דברים על העתיד? (אני לא יודע אם מותר לי....
) וכן כל אחד מדובב בנפרד....אני לא ממש מכיר את שאר המדובבים...סתם אני נתקל בהם לפעמים..

הבנתי ^_^

אתה בטח ממש נהנה... זה קשה?עד מתי בד"כ אתה עובד?עד מאוחר?.. (בעע..סליחה על כל השאלות ^^;) דברים על העתיד..כמה שהעניין קורץ לי,אני לא רוצה להרוס לעצמי \: מספיק בטעות קראתי ספויילרים על הארי פוטר,ועכשיו אני יודעת מי מת בספר החמישי ;_; וגם ראיתי תמונות באיזה אתר על העונה ה4 ואני עדיין המומה ממה שראיתי בהן ;_;

CoolBoy14

New member
את לא צריכה לבקש סליחה

כבר אמרתי לך אני נהנה לענות..
וכן אני מאוד נהנה! אבל לפעמים זה גם קשה... זה בדרך כלל שלוש שעות ברצץ ותחשבי על כל ההתפתחויות שאני צריך לעשות וכמה אני צריך לצעוק... ואני לא עובד מאוחר כל כך זה בדרך כלל בשעות הבוקר....היום זה היה עד 7 וחצי..

למעלה