היי לכולם

Digi Lista

New member
אהלן אורי,מה נשמע?../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

איזה כיף לנו(אבל בעיקר לי,תנו לי להתלהב קצת) שנכנס |ראש משקפת|(נדמיין כרגיל שיש לזה אטומיקון) לכאן(וגם קאזו ושאר..),אם אתה נשאר אז אני אבקש מתפוז שידגישו אותך באדום כדי שכולם יזהו אותך ותהיה אורח כבוד(כמו מאיה בר שלום שהיא באמת מספר 1 וברגע שהיא תיכנס אני חייבת לקשר לה שני שרשורים לכבודה,אלא אם כן אני אחמיץ אותה בצורה אופיינית כמו שהחמצתי אותך ואז מי שיהיה כאן מחברי הפורום מוזמן לכוון אותה ולמסור לה את הערכתי
),כהרגלי בקודש אני אף פעם לא נמצאת מתי שצריך אבל זה לא אישי,בכול אופן אני ממש שמחה שאתה כאן ומקווה שתישאר. אני יכולה לתחקר אותך קצת?(ככה זה איתי,אני חייבת לתחקר אנשים להנאתי ולהתיש אותם...סססתתתאאאםםםםםםםםםם)אם לא כאן בפורום אז בפרטי?(כשהמסרים שלי יחליטו לעבוד)לא תחקורים רציניים(זה בשלב הבא)אלא יותר בקטע של דברים שיתנו לי ידע כללי לגביך כבוד גדול שאתה כאן
4u| אההה,דרך אגב אני זאת(ההיא...)שדיברו עליה,אני בכחול אבל הכחול זה רק צבע אני חברת פורום רגילה לכול דבר

CoolBoy14

New member
תודה רבה גם אני שמח להיות כאן!

אין לי בעיה שתתחקרי אותי... וכן אני יישאר..

LILO digital

New member
באמת?? ברוך הבא!!!....

חחחח... מגניב! בקצב הזה זה יהיה פורום סלבריטיז. אתה עושה עבודה מצוינת. הקול שלך פשוט מושלם לדמות

LILO digital

New member
אורי תגיד...

בן כמה אתה? אתה נשמע ממש צעיר. לפחות... יותר צעיר מראשי המשקפת הקודמים שלנו! (גחחחח) עם כל הכבוד, טאקויה באמת נשמע כמו ילד. (חן חגיי, שרון טייכר והמדובב של טאקאטו - מי זה?.. - אומנם עושים עבודה מצוינת, אבל מה לעשות, שומעים שהם מבוגרים!!!) בתוקף היותי כמעריצת מדובבים, הרשה לי להעריץ גם אותך. בעצם, זה לא נתון להסכמתך. אם אתה מדובב, אני אוטומטית מעריצה שלך.
...

CoolBoy14

New member
אני בן כמעט 14

כולם אומרים לי שאני נשמע יותר צעיר.....אבל אני יקח את זה כמחמאה...

Digi Lista

New member
האמת שבלילה...

כתבתי את ההודעה עם השאלה בן כמה אתה ואז קלטתי לפי הכינוי שאת בערך בן 14 אז העתקתי את הדברים החיונים להודעה חדשה ומחקתי את הקודמת תוך שניות

Digi Lista

New member
אביתר אדיר.

את טאקאטו עושה אביתר אדיר,אם כבר סלבריטאים אז באמת יש לנו כמה סלבריטאים כאן מלבד המדובבים יש גם מישהו*שיעול* שמוציאה בקרוב ספר,נכון גבירתי?
ובכלל כול מי שפה הוא
בפני עצמו

LILO digital

New member
נכון.... חחח../images/Emo8.gif

אנחנו פשוט פרומו מושלם לערוץ 2. גיבוב מופלא של מפורסמים ומפורסמות. אוף, די, זה כ"כ מגניב לדובב!! אני חולה על המיקצוע הזה... איך לעזאזל מגיעים אליו?? דרך אגב, עכשיו כשאני חושבת על זה, שמתם לב שהאישיות של הדמוית קאזו וטאקויה באמת קצת דומות? או אולי זו סתם אשליה כי אורי עשה את שתיהן. (ולכבודך, אורי, תמונה זזה חמודה ביותר...)

Digi Lista

New member
הינה ההצתה המאוד מאוחרת מכה שוב../images/Emo3.gif

והפעם אנשים היא לא שלי,כמה זמן אנחנו אומרים שקאזו יותר מתאים להיות נער משקפת מטאקאטו?והינה מישהי נזכרה לקלוט...איזה כיף,אני לא ה
ית היחידה(דווקא את זה קלטתי מהר מאוד)
גם אני קצת מפורסמת-אני כותבת בשני עיתונים ארציים,זה נחשב?(*סתם מתלהבת כי בא לי להתלהב עם כולם*)

Digi Lista

New member
יש לך המון כישורים../images/Emo13.gif

פרסום זה הדבר האחרון שמחפשים(אני לפחות לא מחפשת פרסום),הוכחת כבר המון פעמים כאן שאת יודעת לכתוב ולעצב למשל,תעשי מה שאת אוהבת ובסוף אין לי ספק שתגיעי לאן שאת רוצה,אני כול הזמן הרגשתי לוזרית אבל מעולם לא הפסקתי לנסות,בדרך כלל אני דווקא לא אוהבת פרסום,ההוכחה לכך היא שאני בטוחה שרוב הכיתה(שלא נדבר על השכבה שלי)לא יודעת שאני כותבת בשני עיתונים ארציים(לא מתחרים ביניהם,אין קשר),כלומר אולי פה ושם הם ראו כתבות מה שבטוח שזה לא בא ממני,אני לא מאלה שיתלהבו יותר מידיי,חמש שנים ניסיתי להתקבל לאחד העיתונים(השני זה סיפור אחר),כמו שלקח לי שלושה חודשים לשכנע את תפוז על הפורום,בקיצור אם רוצים משהו נלחמים למענו,הפרסום זה סתם

Digi Lista

New member
ראש1 ועיתון ערוץ הילדים.

בדרך כלל אני יותר מתכסחת בראש1(אבל זה בגלל ש...לפרטי...)מאשר ממש כותבת אבל כבר פורסמו 6 כתבות שלי,אחת לפני שבועיים(השתלטתי על איזה מדור לשבוע אחד),גם שלי(יוניקרון פיירי)כתבת בראש1,גם היא בעיקר רבה שם.

טיקיי

New member
ממתי יש עיתון לערוץ הילדים?

ומה כתבת בראש אחד? ואם את מתכסחת איתם, למה הם נותנים לך לכתוב שם?

Digi Lista

New member
שאלה טובה...

לגביי ראש1-חייבים לריב איתם,זה לא מרוע לב זה פשוט כי...(לפרטי,פעם כבר כתבתי באיזה פורום את כול האמת עליהם ובמקרה העורך גילה ולא אהב את זה במיוחד...),כבר הודעתי על פרישה כי התייאשתי מהיחס שלהם אבל העורך ביקש שאני אחזור,זה סיפור ארוך ארוך ארוך,אני אספר לך בפרטי בשנייה שהמסך יסתדר,בסדר?

למעלה