היי לכולם

CoolBoy14

New member
לא יודע...

זה באמת סדרה ישנה אבל כנראה היה איזה משהו חדש אולי איזה סרט של זה או משהו כי אני זוכר שדובבתי בזה....

טיקיי

New member
אם אני לא טועה...

מישהו פעם אמר לי שהייתה לזה גרסה חדשה ושאחד שדובב שם היה המדובב של טיקיי בעונה השניה...

LILO digital

New member
כן, יש שתי גרסאות.

אני זוכרת. אחת ממש ישנה אבל אני דווקא כן זוכרת (זה בהחלט לא היה לפני שנולדנו, לפחות לא לפני שאני נולדתי) זה לא עד כדי כך ישן. כשהטלוויזיה הישראלית הייתה צבעונית, אני כבר הייתי בחיים. אולי בת שנתיים, אבל בחיים. בכל אופן בשנים האחרונות יצאה גרסא חדשה כי הקודמת כבר באיכות גרועה והפס קול הידלדל קצת.

יאקומו

New member
סנופקין?

o_O... (אל תשאלו למה... מביך מדי
) סנופקין זה ה'בן אדם' היחיד במומינים, נכון? (חוץ ממאי ועוד איזו מישהי)

LILO digital

New member
שלא תעזי להשמיץ את סנופקין!!!!

אהובי האחד והיחיד במומינים... הוא אכן ה"זאב הבודד" שלהם. וכידוע לכם, הזאבים הבודדים סקסיים באופן הורס. ודרך אגב... אנצל הזדמנות זאת כדי לתקן את טעותך שהיא גם טעות איומה ונפוצה בקרב הישראלים אוהבי המומינים: מאי הקטנה היא במקור לא בת אדם!!!!! בספר המקורי ("משפחת החיות המוזרות") גם היא בעצם יצור מיוחד, והמשפחה שלה היא כולה בעצם אוסף של "מאי"ות קטנות כאלה עם פקעת בשיער... הן כולן קטנטנות, ולסוג שלהם קוראים "בימבולונות". מאי היא בימבולונת קטנה. זוכרים שלאחותה הגדולה בסדרה המצוירת קוראים "בימבל"? זה כי יוצרי הסדרה המצוירת רצו להיות קצת נאמנים למקור... למעשה גם אחותה אמורה להיות קטנה, לא קטנה כמו מאי אבל בהחלט מאוד קטנה... והן כולן משפחה של "בימבולונות" קטנות וחמודות. אולי טעיתי קצת באיות השם אבל זה יותר נכון מהסדרה... בקיצור, היחידים בסדרה שכמעט בטוח שהם אכן בני אדם הם סנופקין, נורה (שומרת המגדלור השמנה) וניני, הילדה הבלתי- נראית. וזהו!!! כולם חיות כולל מאי. זה שיוצרי הסדרה המצוירת שינו את זה זה חמור מאוד...

lgmtk

New member
שלוווםםםם../images/Emo70.gif

וממש מגניב שאתה מדובב את טאקויה

Apikachu L

New member
שלום שלום

וואי מישהו חדש (ליסטה תישמח מאוד) נעים מאוד, אני שמחה שיש ילד חדש בפורום. אתה מדובב את טאקויה? ואי, אתה עושה עבודה טובה מאוד (רצה במעגלים בצעקות *המדובב של טאקויה,המדובב של טאקויה,המדובב של טאקויה*לא משנה) נקווה שתישאר, תמיד נחמד שבאים חדשים (שוב אני חוזרת על עצמי) ולא תלך (רבים מאיתנו בהלם בגלל אלו שבאים כותבים הודעה או שניים ובי בי נעלמים) ותהנה. איה ליסטה עכשיו?

יאקומו

New member
יש כל מיני משחקים...

יש משחקים, דיונים... כל מיני דברים! אתה תראה כשכל חברי הפורום יכנסו.

למעלה