Digi Lista
New member
אהלן אורי,מה נשמע?../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif
איזה כיף לנו(אבל בעיקר לי,תנו לי להתלהב קצת) שנכנס |ראש משקפת|(נדמיין כרגיל שיש לזה אטומיקון) לכאן(וגם קאזו ושאר..),אם אתה נשאר אז אני אבקש מתפוז שידגישו אותך באדום כדי שכולם יזהו אותך ותהיה אורח כבוד(כמו מאיה בר שלום שהיא באמת מספר 1 וברגע שהיא תיכנס אני חייבת לקשר לה שני שרשורים לכבודה,אלא אם כן אני אחמיץ אותה בצורה אופיינית כמו שהחמצתי אותך ואז מי שיהיה כאן מחברי הפורום מוזמן לכוון אותה ולמסור לה את הערכתי
),כהרגלי בקודש אני אף פעם לא נמצאת מתי שצריך אבל זה לא אישי,בכול אופן אני ממש שמחה שאתה כאן ומקווה שתישאר. אני יכולה לתחקר אותך קצת?(ככה זה איתי,אני חייבת לתחקר אנשים להנאתי ולהתיש אותם...סססתתתאאאםםםםםםםםםם)אם לא כאן בפורום אז בפרטי?(כשהמסרים שלי יחליטו לעבוד)לא תחקורים רציניים(זה בשלב הבא)אלא יותר בקטע של דברים שיתנו לי ידע כללי לגביך כבוד גדול שאתה כאן
4u| אההה,דרך אגב אני זאת(ההיא...)שדיברו עליה,אני בכחול אבל הכחול זה רק צבע אני חברת פורום רגילה לכול דבר
איזה כיף לנו(אבל בעיקר לי,תנו לי להתלהב קצת) שנכנס |ראש משקפת|(נדמיין כרגיל שיש לזה אטומיקון) לכאן(וגם קאזו ושאר..),אם אתה נשאר אז אני אבקש מתפוז שידגישו אותך באדום כדי שכולם יזהו אותך ותהיה אורח כבוד(כמו מאיה בר שלום שהיא באמת מספר 1 וברגע שהיא תיכנס אני חייבת לקשר לה שני שרשורים לכבודה,אלא אם כן אני אחמיץ אותה בצורה אופיינית כמו שהחמצתי אותך ואז מי שיהיה כאן מחברי הפורום מוזמן לכוון אותה ולמסור לה את הערכתי