היי לכולם..

4romy G

New member
היי לכולם..

היי לכולם.. יש לי שאלה, אני בחורה עם גוון עור בהיר, אבל כשאני נחשפת לשמש אני משתזפת ומקבלת גוון עור שזוף יפה.. ז"א שאני לא נישרפת מהר כ"כ, אלא אם כן אני צולה את עצמי .. בכל אופן, אני נוטה להיחשף לשמש הרבה, ואני מודעת להשפעות של החשיפה, ולכן שקלתי ללכת למיטות שיזוף . הבעיה היא שביררתי ולפי האינפורמציה שקיבלתי מאנשים, מיטות שיזוף לא פחות מזיקות מהשמש, והייתי רוצה לדעת האם זה באמת נכון? ואולי בכל זאת אני יכולה להשתזף דרך המכון ולא בשמש, וכל זה בלי לפגוע בבריאות שלי?

tevagil

New member
מיטות שיזוף

מיטות שיזוף לא מזיקות אם השימוש בהן לא מוגזם. אם את משתזפת בקלות ולא נשרפת אז לא תצטרכי לשכב במיטת שיזוף הרבה זמן. השיזוף צריך להיות הדרגתי.

tevagil

New member
המיטות עדיפות

העוצמה שאת מקבלת מהמיטות מדוייקת. אורך הגל מדוד וידוע, את לא סובלת מחום מופרז כמו מהשמש, את מקבלת רק את הקרינה המשזפת, ועוד ועוד. אבל אסור לך להגזים. מקסימום רבע שעה כל יומיים, (תלוי כמובן בחוזק המיטה). וצריך לעלות בהדרגה. בהתחלה 3 דקות וכל כמה טיפולים לעלות בעוד 3 דקות.

tevagil

New member
לא על הפנים

מומלץ לא לשזף את הפנים כי הן בלאו הכי מקבלות מספיק שמש כשהולכים בחוץ. אין צורך ולא כדאי. כיון שרוב מקרי סרטן העור הם בפנים (מהסיבה שציינתי כי מקבלים כמות גדולה מהשמש).

למעלה