היי לכולם...

חיחיחיחיחיחי

"צחוקים עם (ע)לובה-תוכנית ארוח לעילגים, אוטיסטים ולא בשלים נפשית". מרנין!

אוייש אלוהים........

את רואה שכולם כבר שונעים אותך כאן אז אני לא מבינה מה את מחפשת כאן??????? לא היית כל כך הרבה זמן וסוף סוף התחלתי להרגיש שהאוייר חוזר להיות נקי ורענן אבל אז שוב חזרת והרעלת אותו...... אבל את רוצה את האמת.....!!!!!!! לי ולספיר הייה מזה משעמם לא לרדת עלייך ועכשיו כשחזרת לפחות את מועילה במשהו אחד........חיחיחיחיחי ואני בטוחה שאת רק אומרת לאנשים להסתכל במראה אבל את בעצמך לא עושה את זה כבר שנים..... ואופסי סליחה בעצם אף פעם לא עשית את זה!!!!!!! ויש לזה גם סיבה דיי מוצדקת!!!!!! אין מראה שיכולה להכיל את גודלך כך שאת אפילו ב10000000000 מראות בקושי רואה שליש מעצמך.......חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי

ירידות של בנות כיתה ו´.. כמה פתטי

אך אם זאת, יש בזה מן השעשוע. צפוי לך עתיד מזהיר ע*לובה! (
) לידיעתך אני 1.55 ושוקלת כ-41. לא הייתי מגדירה עצמי כאנורקסית מצויה, אך אני מעידה כי שוזפת אני את עיני היטב בגופי הנכבד. בקשר לשיעמום (התמידי) שלך ולספיר, אני מאושרת שמילאתי את החלל החסר. וצחנת האוויר באה רק ממך.. כל שאדרוש הוא שתורידי את האף מהעץ, וכך אשמח לטהר את האווירה. בה-ביי

ReBeLdE wEy

New member
לדנה!!! מה יש לך למה את מציקה לכולם

??????....... ומה זה השפה הזאת?????? כבר עברנו מזמן את תקופת התנ"ך...... אז בקשה דברי יותר ברור עם השפה של ימינו או שמה את בת 40???????????

יפה יפה....

את רואה דנה כולם שמו לב עד כמה לי ולספיר כייף לרדת עלייך והחליטו לקפוץ על המציא....חיחיחיחיחיחי וכל הכבוד שעוד מישהו שם לב עד כמה היא מרגיזה....

אני בת 64, נטולת חיים *NOT על ה-64*

שפה תנ"כית. אייכה?! או וול אני אהיה כנה, ואודה שאני מענגת את עצמי בהטרדה. אכן, זהו תענוג החיים להציק לפורום החביב הזה. יאללה, השפה של היום! ReBeLdE wEy אחושרמוטה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ReBeLdE wEy

New member
שתמי יא סתומה!!!!! מי בכלל רוצה לרי

לריב איתך????? אף אחד לא מחבב אותך פה אז יעלה תתניעי את האוזניים ועופי לדרכך!!!!! ואל תשכחי בדרך את ה-
שלך וגם את ה-
ות שלך!!!!! תבריאי מהר!!!

יואו יואו יואו...........

את לא מתארת לעצמך דנוש אייך אני נהנת לראות שכולם מתחילים לרדת אלייך!!!!!!!!!!יייייייוווווווווו זה ממש ממש מסב לי אושר ועושה לי טוב על הלב......חחחחחחחחחחחחחחחחחח

G@T

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo3.gifלידיעתכם!!!!!|../images/Emo70.gif

את דנה בכלל לא שונאים אלא יותר אוהבים אותה מפה מכולכם ביחד!!!
ובקשר לתמונה אתם סתם קמצנים
בעיה שלכם

אוייש דנוש דנוש.........

כמה נחמד שאת משלה את עצמך אבל גם אני וגם את יודעת בדיוק אייך את ניראת אבל בואי אפילו נעזוב את המראה שלך... וניתמקד בדברים אחרים: את רק פותחת את הפה שלך וישר אפשר להריח זאת ממרחקים....חיחיחיחיחי את הולכת צעד אחד ואת כבר בתל-אביב...... ואני וספיר דווקא עסוקות כל היום... אבל תיראי תמיד צריך קצת זמן פנוי לרדת על אנשים... ואני אומרת לך יצא לי לרדת ולריב עם מלא אנשים אבל את הכי מעניינת!!!! אף פעם עוד לא יצא לי לריב עם מישהי שהמדע עוד לא סיים להגדיר אותה במדיוק.... (את כמובן...) אז את מבינה שזה ממש אבל ממש כייף....חיחיחיחיחי

Nick Master

New member
משעמם לכם../images/Emo35.gif כנסו עכשיו../images/Emo70.gif

כנסו עכשיו לרדיו עלאא, הרדיו הכי שולט בנט! מוזיקה, הקדשות, מאזינים, ועוד!

למעלה