היי לכולם...

היי לכולם...

אז ככה אולי זה לא הכי הכי קשור למורדים אבל............... הרגע חזרתי מהמחזמר עם נדיה וסבסטיאן.... ואיזה ח-מ-ו-ד-י-ם ו-מ-ה-מ-מ-י-ם הם!!!!!!! והכי הכי חשוב שהייתה שם מישהי שמכרה תמונות של נדיה וסבסטיאן בארץ ושל קמילה ופליפה בארץ והייתה לה שם תמונה סופר סופר סוםפר נדירה ומהממת אז אני וספיר קנינו........ ייווו איזה כייף.... ואולי נפרסם את התמונה באתר עוד כמה ימים אבל כמובן עם כתובת וזה עדיין לא בטוח שנפרסם אבל בלכ מקרה זה הייה ממש כייף והכי כייף הוא הקטע של התומנה....

לובה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif גם אני הייתי עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וגם אני קניתי מהילדה הזאת את התמונות
איך אני מרגשת...היו שתי תמונות של קמי ופלי מים המלח-ושתי תמונות של נדיה וסבס מחובקים כזה

איזה יופי...

אני וספיר היינו שם יחד והספקנו לקנות רק את התמונה של פלי וקמי בים המלח שקמי עם הג´נס ועם החזיה השחורה ופלי ומאחורה יש חול.... יווו איזו תמונה מ-ה-מ-מ-ת!!!!!!! אבל משהו כאן לא בסדר כי התמונות שאני וספיר ראינו היו אחת של קמי לבד אחת מים המלח ואחת מאיזו מסיבת עיתונאים ובקשר לסבס ונדיה לא הספקנו לראות כי מיהרנו...

על הפרנציפ:שמישהו יסרוק את התמונה

נטולת כתובת האתר של ע*לובה ויפרסם!! נא להוריד את האף (/ישבן) מהעץ. התמונה הארורה של פליצה ודראג-קווין קמיליה ברשותי והיא מעוורת ביותר. על הפרנציפ אני אסרוק את התמונה ואעניק לכל האתרים כדי שהיא תחדול מלהיות "סופר נדירה". ואני לא אתפלא אם אמצא עליה ריבוע כחול ענק (שמסתיר כתובת מקורית) ונושא את כתובת אתרך. נכון שאת מתה עלי ברגעים אלה ממש?

אינני מלומדת

כלל וכלל. נעים מאוד. אני יוצאת עם כלבים לפרנסתי. את תהיי הפרוייקט הראשון?..

הצחקתי לך את הנעל,הצחקתי לך את הראש

במילא הן בקרוב יהיו באותו מקום, הלא-כן?! או וול לא עניינך חביבתי.

אני ראיתי רק שתיים של קמי ופלי../images/Emo70.gif

אחת סתם תמונה מוכרת כזאת מהארץ כמובן,עם החתימות שלהם
ועוד אחת שקמילה באמת עם הג´ינס ועם החזייה השחורה בים המלח

אז בכל מקרה ראיתי את מה שאת ראית...

חוץ משגם הייתה עוד תמונה של קמי סופר מהממת אבל אני וספיר לא הספקנו לקנות....... איזה ביאוס......

יא זונה מישהו בקש ממך להתערב???????

וחוץ מזה זאת תמונה מאוד מאוד נדירה שאני וספיר קנינו ממשהי שחבר של בן דוד שלה צילם בעצמו כלומר הוא צילם אותם.... ועכשיו בגללך אני בכלל לא ישים אותה באתר!!!!!! אז יופי הפסד שלך לא שלי .........

וואי איך הפסדתי...

איזו החמצה!! במילא יש לי אותה.. אח של חבר של ידיד של אישתו של התאום הסיאמי של סבא שלך צילם את זה?! צל"ש! ויש עוד גידופים מלבד "זונה". אני בטוחה שאם תביטי במראה תוכלי להגות עוד כמה

למעלה