היי לכולם

אופירA

New member
מנהל
את צודקת, ומוזמנת מהיום לנהל אותו בעצמך.

או לפחות להתלונן בפני הנהלת הפורומים על הניהול הכושל.
לא יתכן שיש מנהל כושל, ואת רק מכפישה אותו ולא עושה שום דבר יעיל חוץ מזה.

הנה לך דוגמה, כהנא, לדיבורים חסרי טעם והיגיון.
אז אני צריכה בגלל זה להסיק מסקנות שנובעות מדעות של אנשים זרים?
יש מציאות, יש עובדות, והן מנהלות את המסקנות והדעות שלי.

אופירA

New member
מנהל
לקחתי את הניהול בטעות. אנא, קחי אותו ממני, היום!

הצילי את הפורום מפניי!

Gali04

New member
אם יש דבר שמעצבן אותי זה להסתרר מאחורי ...

מאחורי דברים, מאחורי כוכביות....
אני נגד לשלול אופציית כתיבה בכוכביות , כי לעיתים אדם מתבייש להיחשף וזו הדרך היחידה שלו להיפתח וזה נפלא, אבל ברגע שהכוכבית באה להכשיר דברים שלא היו נכתבים בלעדיה, דברים שבאים במטרה לבקר התנהלות אחר, כאן אני מתנגדת לשימוש בכוכבית.
מי שמעוניין לבקר, שיעשה זאת ללא מסכה, אלא בגאווה ויעמוד מאחורי דעתו, כי זה הדבר הראוי.

אופירA

New member
מנהל
אז מה את מקשקשת סתם?

אם לא היה לפורום שום מנהל, הוא כן היה חי ופורח?
זה שלך ולדומייך עדיף שהוא היה מת לפני כמה חודשים, צריך לעניין מישהו?
איזה מנהל אחר במקומי בשביל פורום זה היה לתפוז אז והיום? איפה הוא?

אותי לפחות עניין לשרת זמנית את חברי הפורום האחרים, שכן פעלו בו כמה חודשים עד כה, ואת המעט שעדיין נמצאים בו היום.
את וחברייך הכוכבים רציתם לרצחו מיידית, תוך גרימת כאב פתאומי, מיידי ונורא לחברים שהיו פעילים אז. אז איזו זכות טענה יש לך בכלל על הרג הפורום?

איזה "היגיון" את מביאה, בשיטת "תמות נפשי עם פלישתים" ו"גם לי גם לך לא יהיה גזורו" שלך, בניהול פורומים?

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי לכולם

אני אתחיל פשוט בקיצור חברים אני חושבת לפרוש מניהול פורום דיכאון.
אתמול באו אלי שוטרים ולקחו עדות כי שלחתי משטרה לך נתנאל כדי שלא תמות.
אני מנסה להחיות את הפורום, ולשמור על הסדר, גם אם זה אומר לחסום אנשים ואחר כך לקבל הודעות שהפורום כבר לא מקום בטוח ושאני בריונית.
אני מנסה לעזור לכולם ולהיות הוגנת גם במחיר השקט הנפשי שלי.
אני לא באה לבקש תודה,או משהו אחר. הפורום גם ככה שוקע.
אני באמת מנסה להיות מנהלת טובה ואכפתית, ושוב מרגישה שאני נזרקת ונפגעת.
לא פעם שאני מנהלת תקשורת עם המשטרה ולא מקבלת עזרה אפילו מתפוז, ומרגישה שאני צריכה להיות עם יד על הדופק כדי להגן על חברי שגם ככה בורחים מכאן. אני כבר לא יודעת מה לעשות, מצטערת.

מישהי1631

New member
את מנהלת טובה ואכפתית

ואני אצטער מאד אם תעזבי.
ושאלה - יש כללים ברורים של תפוז מתי מזמינים משטרה? משהו כתוב שאת יכולה לצטט כאן?
שאנשים שכותבים פה יהיו מודעים לכללים ולהשלכות.

אני בסדר גמור אין צורך להזמין משטרה

אני כבר מרגיש טוב. ואת אחלה מנהלת לא חושב שא לא טובה.

יפה שלי

אני מבינה את התסכול שלך. באמת מבינה. ואם את חושבת שלעזוב את הניהול זה מה שיגרום לך להרגיש טוב - אני בעד.
&nbsp
א-ב-ל
&nbsp
שלא ישתמע מכך שאני רוצה שזה יקרה. אני כל כך לא. אני יודעת שאת לא הטיפוס שמבקש מחמאות ושיגידו לך עכשיו כמה את נפלאה. אבל אני בכל זאת אגיד את זה, כי אני יודעת כמה לא פשוט לנהל פורום, ועל אחת כמה וכמה פורום כזה.
&nbsp
בריונית את לא. את הכי לא. לפעמים השיקולים שלך לא מוצאים חן בעיני אנשים, ואפשר לפתור את זה נקודתית, אבל להסיק מזה שאת לא מנהלת טובה ואכפתית? לא!
&nbsp
אני מאחלת לך שתאמיני בעצמך, ומאחלת לי ולפורום - שלא תעזבי. אם תעזבי, הפורום הזה באמת ילך פארש, וחבל.
&nbsp
יש לך רעיון איך להחיות את הפורום? אולי למישהו אחר יש רעיון? גם אני אחשוב על משהו.
&nbsp
אוהבתותך
.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

תודה לכן, העיניין הוא לא האחריות, הבעיה היא הפידבק. אין לי בעיה להתמודד עם המשטרה או חוסר הפירגון מתפוז, העיניין הוא שאני מרגישה כאילו אני מחזיקה מפולת לפני שהיא מדרדרת. כולם בורחים מדברים על החוסר ניהול שלי, זה הכל ביחד.

Shamy

New member
בתור מנהלת פורום

אני מבינה אותך ! במיוחד לאור האופי של הפורום הזה והבעייתיות שהוא גובה בחובו. העצה היחידה שאני יכולה לתת זה לךמוד לשחוק שיניים ולהמשיך עם עבודת הקודש. בריונית את לא, בעיניי אפילו את נותנת פה יותר מדי קרדיט וצ'אנסים (במקומות שאני לא הייתי נותנת). ולאנשים תמיד יהיה עמדה ובדרך כלל רב האנשים שייתנו דעה מאוד שלילית הם גם אותם אנשים שביום יום אני לא הייתי מבזבזת שנייה מזמני להתעצבן עליהם כי חארם על הבריאות הנפשית שלי. מה שאני עושה נגד טוקבקיסטים כאלה ואחרים זה מעבירה בצינורות המקובלים שותה עוד כוס קפה לצד השיר קפה טורקי של אריק איינשטיין ונהנית מהחיים ושוכחת מאותם טוקבקיסטים. אני מחזקת את ידייך ודעתי היא שאם הניהול פורום תורם לך אישית תמשיכי ואל תתני לאף אחד להזיז אותך מהליבה החזקה והרגליים האחוריות. (אני לא מדברת על כסף אלא על דברים כמו השגיות או ערך עצמי ). אל תטעי להיות מנהל זה תמיד להיות הבוס השנוא, אבל מישהו צריך לקחת את התפקיד של הגיבור/ קדוש מעונה ;-) גם אותי לא תמיד הכי מסמפטים בתור מנהלת -זה מה יש ועם זה,ננצח!! בהצלחה בלקיחת ההחלטה!

אופירA

New member
מנהל
פידבק - שתוכלי לדעת מה לעשות

למרות ההרגשות, שעלולות להיות גם לא טובות לפעמים.
ניהול פורום באופן איכפתי כמו שלך, זה להועיל למשתתפיו, למרות שחלקם הקטן יכול להיות כפוי טובה בגלל שהוא לא מבין מה שצריך להבין. ולכן את צריכה להיות את.
הנהלת תפוז לא תעריך שום דבר שאת עושה, ועלולה כפי שאת רואה גם לא לעמוד לצידך ולעזור לך. בגלל שיש לה אינטרסים ששונים מלהיטיב ולהועיל לבני אדם.
למשתתפי הפורום יש גם רצונות אינדיבידואליים שונים, ולכן חלק מהם יתקפו אותך בלי לחשוב יותר מידי, כשדברים לא קורים כפי שהם היו רוצים וכפי שהם רואים אותם.
יש גם מי שיתעלמו ממך, כי יש להם רצונות כגון למשל להתרחק מהמדיה הלא בריאה הזו, וכד'.

ואת צריכה כל הזמן לדעת, שהרצונות השונים והדעות השונות וההתנהגויות השונות (גם הפוגעות מאוד) אינם צריכים לשנות מי שאת, ולגרום לך לעשות דברים אחרת ממה שאת רוצה וחושבת, ובעיקר - אינם צריכים לגרום לך להרגיש רע. ואם בכל זאת הרגשת רע כתוצאה ממעשים שונים, את צריכה לעבוד על עצמך כל הזמן, וללמוד לא להרגיש רע בגלל רצונות והתנהגויות של אחרים.
כי זה השורש של דיכאון - הרגשות.
אז אם הרגשות שלנו חולים וטועים להיות מושפעים ממחשבות ומעשים של אחרים (והבריאות שלנו היא כמה שיותר ללמוד לא להיות מושפעים רע), אז לפחות שהמעשים וההחלטות שלנו לא יושפעו מכך.

את מנסה להיות מנהלת טובה ואיכפתית, ולכן את מנהלת טובה ואיכפתית מאוד מאוד. ואת ההרגשה שאת נזרקת ונפגעת את צריכה ללמוד לשנות. אין לה סיבה שבשורש האמת.
הפורום שלך הוא הפעיל ביותר בסדרת הפורומים הוותיקים בתפוז, באשכול התמיכה הזה. פורום הפסיכולוגית שבניהולי דעך כבר מזמן, כי לא איכפת לי ממנו כמו שלך איכפת, וכי פורומים וותיקים דועכים באופן טבעי עם השנים, וההתנהלות מתעייפת וההשתתפות חדלה לאיטה. פורום "קיצורי קיבה" שבניהולי גם הוא דעך כבר, למרות שהוא נחוץ ויחידי בתחומו, כי אין השתתפות, כי ככה זה בפורומים לאורך זמן, כאשר הם תלויים בהשתתפות של חבריהם.
גם בפורומי תמיכה שבהם יש השתתפות מסוימת, תשימי לב שמדובר במספר קטן של אנשים שכותב כל הזמן. השתתפות יורדת ודועכת בכל הפורומים, כי ככה זה לאורך שנים. גם אני כבר לא משתתפת בפורומים כמעט.

המשמעות של העובדות ששיקפתי, היא שאת מחיה את הפורום ושומרת על הסדר להפליא. זה אומר בהחלט לחסום אנשים לפעמים. ומי שזה לא מוצא חן בעיניו וצועק כלפייך את הבליו האגואיסטיים - יכול לעשות את זה כמה שהוא רוצה, בלי שזה צריך להזיז לך. אנחנו יודעים שהוא טועה מרה, ושהוא רואה חצי מילימטר סביב האף שלו. וחוץ מזה, מדובר במקרה אחד ויחיד וחד פעמי כמעט. אז למה את לוקחת את זה כל כך לעצמך???
לכל מנהל פורום זה קורה, כי ככה זה אנשים. צרים במבטם, רואים בעיקר את עצמם, ולא מסוגלים להסתכל רחב. את יודעת איזה תקופה של התקפות עברתי בניהול פורום הפסיכולוגית, מאנשים שהעדיפו שייסגר וייעלם מפני השטח, כאשר עוד היתה תקווה שיגיע מנהל מקצועי בקרוב, וצריך רק מישהו שיחזיק זמן קצר עד אז? ברור שזה לא היה נעים לקבל התקפות. אבל ברור גם שלא לקחתי את זה לעצמי, ולא עזבתי את המטרה שהיתה לי ביד, להחזיק את הפורום על פני השטח כמה זמן, לטובת האנשים שהזדקקו לו.

וזה מזכיר את אבא שלי, הזקן בן ה-90. שכל חייו יש לו דפוס התנהלות חולני - שכל אימת שקשה לו משהו, הוא כועס ופוגע בזולתו שלא עשה לו שום דבר רע ולהיפך, רק היטיב איתו וכיבד אותו. לא משנה אם זה בני המשפחה הבודדים היחידים שלו, אם זו ילדה קטנה ומפוחדת, או אם זו אשתו הדמנטית חסרת האונים. אז אין מה לעשות, אלא לרחם על היצור המוזר האומלל הזה, ולהמשיך לעשות את חובתך בחייך, את חובתך כאדם בן אנוש. ולדבר אל הרגשות הכאובים שלך, שלא ישפיעו לרעה על המעשים שלך.
וזה מזכיר את הטובע ההיסטרי, שמנסה במעשיו להטביע את מצילו, כי הוא חסר דעת. אז כאשר אנו יודעים להציל טובעים, אנו גם יודעים לא לטבוע בגללם (ובטח שלא להיפגע ולכאוב).

הי דוקטור

בהחלטה שלך רק את צריכה לעמוד מול עינייך אין באמת החלטה נכונה ולא נכונה כל החלטה תענה לך על צרכים אחרים שנמצאים בתוכך למשל הפורום זה אולי צורך לעזור לתמוך ולתת מעצמך לזולת וכדומה. לכל נתיב יש אופציה להתפתחות נוספת בפורום כמנהלת את יכולה להתפתח רוחנית וללמוד לתת לעצמך פידבקים ומילים טובות כשאחרים לא נותנים שזה התמודדות במצבי חוסר תחושת אהבה והערכה מהסביבה. בתור מנהלת את יכולה לנהל רק בדרך שלך כי את לא יכולה להיות מישהי אחרת. את יכולה לעשות את הכי טוב שאת יודעת ברגע נתון. לפעמים אנשים יכולים לספק נקודת מבט נוספת על המצב אהל אם אנשים צועקים לך בריונית בריונית זה לא דיאלוג זה מונולוג. אופירה צועקת זה הרבה אני אני ויש המון אני בעולם גם את זה צריך לקבל אבל עדיין אי אפשר לרצות את כולם ולעשות את רצון כולם כל הזמן. בהצלחה בכל נתיב שתבחרי

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה לכולם!!!!

אני באמת לא רוצה לפרוש. אני אוהבת לנהל את הפורום ואני אמשיך גם אם זה אומר להתמודד עם מצבים תמהוניים או מסוכנים. רציתי להודות לכל אחד ואחת ממכם על התמיכה, על המילים הטובות, ועל הכוח שאתם נותנים לי. אוהבת את כולכם.

Gali04

New member
איך את יכולה להתמודד עם משטרות שבאות הבייתה ומתחקרות

ולא במשו קשור אלייך בכלל. נראלי ממש לא הוגן גם לעשות מעשה למען הצלה של מישו כשחושבים שהוא בסיכון ולהתקשר לדווח למשטרה וגם לשאת בנטל של תחקור רק בגלל שפתחתי קריאה. מפילים על המדווח מוערבות גדולה מידי והוא בסהכ רצה לעשות מעשה טוב ולדווח ובסוף מוצא עצמו בביקורי בית ותשאולים.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

אני יודעת זה נשמע מעצבן אבל השוטרים שבאים לא מדאיגים אותי. עצוב שמישהו מגיע לרמה כזאת שהוא בוחר לוותר על חיו, והדבר היחיד שמטריד אותי בעיניין זה אם אני אספיק להציל אותו לפני המעשה.

Gali04

New member
כל הכבוד לך, אני לא הייתי עומדת בזה

דבר אחד זה לדווח טלפונית, דבר אחר לגמרי זה להקדיש לזה זמן וסבלנות ועוד משטרה שמגיעה הבייתה. זה כבר נראלי משו גדול מידי להתמודדות.

למעלה