היי לכולם!

היי לכולם!

אני מפורום התאומות אולסן, והחלטתי "להרחיב" את הפורומים שאני משתתפת בהם..וזה נראה לי פורום ממש חמוד, נראה לי שאני אשתקע פה. אז...מה קורה?

Alexis14

New member
וואו- הישג

פתחת שרשור ´סתמי´ ולא צעקו עלייך בטירווווווווווווווווווווווף... lol אבל אני אנצל"ש- פורגיב מי... אוקיי ניסיתי שהיא תהיה גותית אבל אז אמרתי- או וול, שתהיה בלאקרית
(כמו שמישהי כאן אומרת הרבה. לא זוכרת מי...
אופסי... והבייס- מישהי עשתה עליו דולי מהממת- ואז ביקשו ממנה את הבייס, ולקחתי. ושוב אני לא זוכרת מי זאת...
אז רק שתדעו שאני מעריכה את זאתי שעשתה על הבייס הזה דולי מדהימה בטירוף- כי זה בייס ממש קשה! אין לו בכלל הצללה והוא גם מוזר כזה...
וזהו.. נראה לי שהשיער קצת מוזר...

דנדוש383

New member
תגובה + ניצול ../images/Emo151.gif

הדולי נחמדה , אבל לא ממש מקורית. נראה לי שבחצאית אין הצללה, והנעליים נראות כמו גרביים... מקווה שלא נעלבת או משו. הנה הפאנקי פרינדס שנועיט פרסמה בשבילי, ולא הגבתם *בוכה*

KitKat nop

New member
יש לי מחברות עם כזאת דוגמא...

נחמד מאוד. אה כן זה דל . נועה

תשמעי, אני לא מבינה גדולה...../images/Emo3.gif

אבל אני בכל זאת אגיד לך את דעתי. הבייס חמוד, אבל הצורה לא מקורית בכלל... סורי. צירפתי פה בייס דומה... וזה נקרא העתקה... בטח לא ידעת שכבר יש בייס כזה, אבל זה די דומה.... וההצללה לא משהו.. היא בסדר, אבל יש מקום לשיפור. מקווה שתקחי לתשומת לבך... ומקווה שלא נעלבת או משהו. ואני גם לא מומחית בזה, כי אני לא הייתי מסוגלת לעשות בייס אז קבלי ח"ח על הבייס!

יש לי פה משהו שאתם רוצים מאוד! כנסו

שלווווווווום! זוכרים את הבייס שכולם רצו (טוב, לא כולם, אבל הרבה...) אז יש לי פה כזה, פשוט בתנוחה אחרת, ואפילו יותר טובה... אז מקווה שתאהבו!!!!
ותהנו!!!!!!!!

אווווּ דמט !

הבייס מבוסס על תמונה שלי...
בלעט !! חשבתי שהבאתי משהו מקורי.. אבל זה בייס.. אמממ.. המממ..
המממממ............................... זה לא דומה לגמריי לבייס ששמת :) חחח

Mooa-Numi

New member
זה כל כך לא קשור.

דבר ראשון-זה בכלל לא אותה תנוחה. וגם אם זה היה דומה זה בייס אחר לגמרי. ושוקולית-הוא נראה ~אירוני~ כמו גוש שוקולד

וואו! ../images/Emo99.gif

זה אמור להיות הפאנקי גירלס???????? אם כן זה לא ממש דומה... אבל הרעיון יפה! והדוליז עצמם יפות!

ביקורת-

אז ככה- ובלי העלבויות
שיער(פוני)המם די גושי.... (שיער רגיל)גם כן גושי חולצה+חזייה-טוב מאוד חצאית-תעגלי אותה למטה נעליים-כמו גרביים

Alexis14

New member
הבהרה- הנעליים *הם* גרביים, ולא *נר

אים כמו*.... הפוני- לא הצלחתי לשפר.... יש הצעות? תודה על השאר

למעלה