היי לכולם

בארה1

New member
היי לכולם

אז, הקיץ הגיע וזה אומר מים.. הרבה מים.. אני מתחננת לתפור קוספליי מסויים ובישבילו אני צריכה בד עמיד למים. רציתי לשאול עם מישהו יודע עם יש בנחלה בד כזה. ועם לא אז אולי אתם יודעים איפה יש? רצוי באזור המרכז. גם רצוי שהייה מגוון של צבעים אבל זה לא חובה כי תמיד אפשר לצבוע בדים. תודה מראש למי שיגיב ויעזור :)

CibiHeart92

New member
את.................

לא לוקחת ברצינות את העובדה שיהיה כנס עם בריכה, אני מקווה...

CibiHeart92

New member
הולך להיות נוראי!! XDD

זה הרעיון הטפשי ביותר שעלה אי פעם למארגני כנס

Serf SaN

New member
כן, וזה ממש משעשע אותי. <:

אני אפילו חושב אם לבוא לשם עם קוספליי במיוחד. XD

בארה1

New member
ממש לא!

זה קוספליי לדמות בגירסא מסויימת שאני עושה עם חברים לצילומים. ברכה בכנס זה מטופש! (מפגש בברכה זה אדיר! גם פוטושוטס בברכה זה אדיר! ) עכשיו, מישהו יודע או לא? ;;

coral chan

New member
../images/Emo210.gif מה זה בד עמיד למים?

אני יודעת שיש שעונים עמידים למים, ומצלמות... אבל בד? את מצפה שהוא לא יירטב? לא יתכהה כשהוט כן רטוב? :S

innocence

New member
אולי הכוונה היא למשהו וינילי כזה.

ופה היא מתכוונת כנראה לבד פלסטיקי? P:

בארה1

New member
אני מתכוונת..

לבד של בגד ים, או בד של חליפות צלילה כאילו בדים או כן בד פלסטי כזה. בד שנראה מעולה גם כשהוא רטוב, שלא נהייה שקוף. ושלא מתכווץ או משהו כזה, רצוי שלא מחדיר יותר מדי מים. אני מקווה שאני יותר ברורה עכשיו. ^^"

innocence

New member
יש בדים של בגדי ים,

שזה לייקרה עבה מאוד, אבל הבדים בד"כ עולים הרבה כסף, קחי בחשבון. גם לא בכל חנות מחזיקים כאלו.

innocence

New member
באמת?

אצלי בבגד הים של ספידו אין עוד שכבה. בבגדי הים הביקיני - יש בד לבן כזה מבפנים, אבל בבגד ים של ספידו שמיועד לשחייה רצינית כזו, אין בכלל וזה אך ורק הבד השחור של הבד ים עצמו...

akane

New member
כל בגד ים שהיה לי עד היום בא עם שכבה נוספת

בצבע גוף / לבן מבפנים. אולי ספידו משתמשים בבד איכותי וצפוף יותר, אבל רוב בגדי הים בשוק באים עם שכבה נוספת, לפחות באזור החלציים והחזה. אז אני אניח שרוב הבדים שהיא תמצא לקנייה במטר יהיו באיכות סבירה ולא סופר איכותית כמו ספידו. האמת היא שרוב הבדים האלו אטומים לגמרי כשהם יבשים, אבל כשהם רטובים ומול השמש הם פתאום קצת... פחות XD

innocence

New member
בשל ספידו היה רק באיזור החלציים

אבל זה היה בנוי ממש כמו "תחתונית" אז הנחתי שאולי זה מסיבות אחרות שם P: בכל מקרה, הבד של ספידו פאקינג מטורף. יש לי את בגד הים הזה מאז כיתה ח והוא עבר מליון כביסות ודי הרבה בריכות עם כלור והוא עדיין נראה מעולה (רק שהוא קצת קטן עליי P:). אני מניחה שיותר קשה למצוא בדים כאלו לקנייה עצמית בנחלה. ובלי קשר, בחיים לא הייתי תופרת לעצמי בגד ים. בקושי הצלחתי להכין בגד גוף שלא התפרק ונפל - וזה בלי שאני אכנס למים!

akane

New member
חחחחח מצחיק

פעם ראשונה שאני רואה מישהו רושם "תחתונית" בפורום X3 בידור לא קשור. וכן, הגיוני, הרי ספידו היא חברה ענקית ומובילה בתחום ולספורט צריך בד איכותי עם סיבולת. הוא גם בטח עלה לא מעט? אני אגב כבר שנה מתה לתפור לעצמי בגד ים! אבל עוד לא מצאתי גזרה טובה שתאכלס ציצי מעל לCUP A. תפרתי פעם זוג תחתונים, אני מניחה שהתפירה די דומה? אם תפרת בגדים כאלו מטורפים, את בהחלט יכולה לתפור בגד ים שיחזיק מעמד ;)

innocence

New member
הוא אכן עלה לא מעט,

אבל פחות ממה שבגד ים ממוצע שלהם עולה (קרי: לא 600 שקל P:) יש לי גזרות בקוסמוד. והן כולן משתמשות בריפוד ציצי שם, אולי זה יעזור לך?

akane

New member
יכול בהחלט לעזור~ D:

אני פשוט לא אשים ריפוד :] אני אשמח אם תשלחי/ תראי לי את זה בהזדמנות!~

בארה1

New member
תודה על העזרה!

מצאנו חנות שמוכרת את הבד הזה.. ואנחנו (אני ומי שאיתי בקאסט) לא מתחננים בכלל לעשות בגד ים אז לא לדאוג XDDDD

למעלה