היי לכולם

היי לכולם

חדש פה ומנסה למצוא פה אחלה בית { אני מרגיש כמו כלב שמחכה לאימוץ} אז אמצו אותי!

מאמצים בשמחה ../images/Emo13.gif-ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

אתה מוזמן לספר לנו על עצמך.

Feanor75

New member
ברוך הבא, שירשולי ברוך הנמצא

ותרשה לי להוסיף גם טיפ, זה פורום די נחמד סה"כ אבל במיוחד אם תפגין חולשה כלשהי בתור גבר אחרת יתעלמו ממך. אני לא משפיל את עצמי לכן עוררתי את זעם הנשים..נסה להתחבר לדברים הטובים פה.

תוכל להסביר את כוונתך../images/Emo35.gif

לא זכור לי שהתעלמו ממך פה. וכן, לא תמיד מה שאנחנו הגולשים כותבים מוצא חן בעיני אחרים ולכן זה גורר זעם. אתה יודע כמה פעמים דברים שכתבתי עוררו זעם וכעס שלא בכוונה רק כי לא הבינו את הכוונה שלי? לא קורה פה הרבה אבל קרה בפורומים אחרים.

Feanor75

New member
רוב החברות הגיבו

רק לתכנים שליליים שלי, וזה מעיד על השליליות שלהן. על הסיבה לזה, ובכלל לשנאת הגברים בישראל, שמתבטאת היטב בפורומים האלה- כבר דיברנו פעם.

efriend

New member
ובעניין אחר לגמריי - הבלוג שלך מאוד יפה בעיני

השפה שלך יפה והרעיונות שלך עמוקים. (ראיתי שרק לאחרונה הוספת אותו לחתימה שלך כאן - ואיכשהו בא לי לברך אותך גם על עצם הצעד זה)

efriend

New member
הוא התכוון לכך שפותח הפוסט הוא גבר ואת פנית

אליו בנקבה
ולך פותח הפוסט - ברוך הבא, הרי אתה מאומץ לפורום

Feanor75

New member
כבר נתקלתי בתופעה הזאת

מצד פמיניסטיות שונאות גברים שפונות לכולם בלשון נקבה, יש לי הרגשה שזה גם המקרה הזה כי זו לא פעם ראשונה.

Feanor75

New member
היה פה דיון בנושא

ומהעמדה שהציגו נשות הפורום עלה שהיחס הרע לגברים הוא נקמה על אלפי שנות דיכוי גברי בעבר כביכול, או על יחסם של גברים רעים שפגעו בהן בעברן (כי הן נמשכות דווקא אליהם). וזו הסיבה ליחס השלילי לגברים בפורומים האלה שרובם גם מנוהלים בידי נשים.

למעלה