היי לכולם! =]

Jolteon

New member
היי לכולם! =]

אחרי היעדרות ארוכה מהפורום, ושיעמום/ייאוש ממייפל- עברתי שיחת עידוד קטנה מויקה ששכנעה אותי לא לפרוש. אז אני חוזר לפורום בשמחה, ואני אשחק בברה (תתכוננו לחבר חדש בבאדי ליסט XD) =] התגעגעתי, וכיף לחזור. זה פורום מיוחד, אחרי הכל, ואין הרבה כמוהו. זהו, מקווה להשתלב מחדש XD אז היי לכולם~

ווינגז

New member
ברוך השב!

כשתפתח דמות, רק תכתוב פה את הכינוי ותראה כמה מהר ה-BL שלך תתמלא.
שמחה שחזרת! (זה באמת פורום מיוחד
)

Jolteon

New member
תודה רבה =]

אני מתלבט בין שתי הדמויות שיש לי בברה- קוסם קרח/ברקים ברמה 44 בלי גרוש על התחת ופיראט שיכול להשיג המון כסף XD אני נוטה יותר לכיוון הפיראט. הכינוי של הקוסם הוא SilverDeinki ושל הפיראט FiraPuncher =] אני אשמח לכל באדי מהפורום, זה יהיה נהדר~ שוב תודה ואני ממש מחכה לשחק כבר עם באדי ליסט מלאה XD

זו רק אני,או שההודעה לא נשלחה?../images/Emo219.gif

בכ"מ,שוב,היי. אני לוטן,עם קוסמת ברמה 27 בברה. אני אוסיף את הפיראט שלך כי ממה שכתבת אני מניחה שתשתמש בו יותר.

Guid

New member
ברוך השב! /tapuzforum/images/emo9.gif

באמת הרבה זמן לא ביקרת פה! נחמד שחזרת אלינו, ועוד עכשיו אתה מצטרף לברה אז בכלל... /tapuzforum/images/emo6.gif אני כבר חודשיים לא משחק (בעיות טכניות, לא מתוך רצון) אז תוסיף אותי לבאדיליסט שלך ואני אאשר כבר בהזדמנות~ איזו דמות תפתח? D:

Jolteon

New member
אני מגיב לשניכם ביחד (ניר ועידן)

יש למשחב שלי בעייה מוזרה שאחרי כל תגובה שלי בפורום הזה אני לא יכול להגיב יותר O0 רק כשאני עושה ריסטארט XD אז אני אגיב לשניכם בבת אחת- כן, השם שלי זה נווה (רצוי בלי א') וכיף מאד לחזור =] עידן, בנוגע לשאלה שלך- יש לי כבר פיראט רמה 19 (אאל"ט), ואני כנראה אמשיך בו. תמיד נמשכתי לפיראטים XD ואני אשמח להוסיף אותך לבאדיליסט, רק מה הכינוי? תודה רבה לשניכם =]

בקשר לבאדיליסט,../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

יש לי בעיות עם הלפטופ הזה,אז,אם בא לך,תוסיף אתה.
StarlightLM

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהוספתי אותך גם אני כי בא לי ../images/Emo3.gif

וגם כי יש לי משהו לתת לך

Guid

New member
BrawlerGUiD

אני מאוד מקוה שיש לי מקום בבאדיליסט... /tapuzforum/images/emo6.gif

Jolteon

New member
אני אוסיף את שניכם~

עידן, אם לא יהיה מקום פנוי לא נורא, תפנה כשתוכל ויהיה לך נוח XD בכל אופן, אני אוסיף את שתי הדמויות =]

yonVata

New member
ברוך השב!! באמת נעלמת למלא זמן!

אז אתה לא חוזר ללוחם שלך יותר? :(

Jolteon

New member
תודה לך =]

כרגע לא, אבל לך תדע... אם בעתיד יתחשק לי לחזור ויהיה לי בשביל מה לשחק בקהיני- הוא תמיד שם, מחכה =] אני לא רואה את זה כעזיבה תמידית, אני פשוט לא מסתדר בסרבר הזה נכון לעכשיו. ובכל אופן, תודה =] אני אהנה לדבר איתך פה אם לא נוכל במשחק, כרגיל =]

למעלה