היי לכולם...

• פותח הנושא jako5
  • פורסם בתאריך

מגושקה

New member
וואו, סופסוף

התגעגענו, המון... מקווה שאתה מרגיש ותמשיך להרגיש טוב. מאוד מאוד מחכה למחר. ולמרות המצב הבריאותי שלי (שכרגיל הוא חרא, סליחה) אני באה, בע"ה. ואם אפשר קצת שמאלץ: אז זה לא משנה היכן כותבים, כי אתה כתוב בליבנו... טוב אזהרתי
הצלחה גדולה מחר

תשוקית

New member
ג'ינג'י מי שלא מאמין בעיה שלו....../images/Emo91.gif

חוץ מזה מתי יוצא התקליט כבר יא מעאפן?

Nova5

New member
היי ג'קו - ברוך הבא לתפוז ../images/Emo140.gif

שיהיה בהצלחה בהופעה היום מאמינה שזאת רק יריית פתיחה של סיבוב הופעות בכל הארץ המון אנרגיות טובות וחיוביות היום בערב לך ולירמי

PurpleGoat

New member
כמה מילים בלי להעיב על האווירה אני מקווה

קודם כל רק מילים טובות יש לי על ההופעה בבארבי, היה מדהים וכתבתי את זה בהזדמנויות שונות וגם אישית זה רק שלא הייתי מחוברת למציאות די הרבה זמן ורק עכשיו שמעתי על הסיפור עם גיא אני רק רוצה להגיד שאני ממש ממש מקווה שהעניינים יסתדרו לא רוצה לדחוף את האף יותר מדי... אלוהים יודע שריבים של מוזיקאים זה אחד הדברים הלא נעימים אבל מהיכרות קצרה עם גיא אני יודעת שהוא מותק של בנאדם ומאינטואיציה אני מבינה שגם אתה, ואחרי הכל האמנות היא חשובה אבל אין דברים הרבה יותר חשובים מחברים מחזיקה אצבעות שהכל יסתדר ותחזרו להיות סבבה גם אם לא להופיע ביחד רק טוב, מיכל

yila

New member
היי ג'קו, איזה יופי שחזרת, בריאות, שמחה ו

הופעות מוצלחות רבות גם בעתיד! החל מעכשיו רק אנרגיות חיוביות ודרך צלחה! שמעתי שהיה מקסים בברבי... המשך תמיד בעליה...!

למעלה