היי לכולם...

• פותח הנושא jako5
  • פורסם בתאריך

jako5

New member
היי לכולם...

שבוע טוב לכולם... מה שלומכם ?... אני מקווה שכולם מרגישים טוב ושהחיוך לא עוזב את יומכם. אצלי דווקא מתחיל להשתפר.. אחריי תקופה ארוכה שבה סבלתי קצת מבעיות בריאותיות ואחריי שהיה סרט קטן עם גיא והחלפנו גיטריסט סוף סוף אנחנו מוכנים לצאת לדרך שוב... כולי התרגשות לקראת יום שלישי... כמה אני מתגעגע לזה... להיות שם על הבמה לשיר לראות אתכם ולהתרגש איתכם.. אההה וגם ירמי זה היסטריה מבחינתי. הייתי במלא הופעות שלו כשהייתי קטן וזו חוויה בלתי רגילה לעבוד איתו. בכל אופן שמתי לב שעברתם לכאן לפתע ובאמת מעניינת אותי סיבת נטישת האתר הרשמי. דווקא נראה לי ששם יותר מגניב. רציתי להוסיף שראיתי את העבודות של גלית וכולן מהממות... אני בטוח שגם ירמי יאהב את זה. תודה נשמה זה ממש מוצלח. אהההה נזכרתי בעוד משהו... חלקכם ודאי זוכרים שהופענו בכפר עזה לפניי שהתחיל מבצע עופרת יצוקה כשלא הרבה אמנים היו מגיעים אליהם... גם במהלך המלחמה האחרונה נסענו און ואני לשמח ילדים מהדרום. נכתב איפשהו שאני לא הסכמתי להופיע באיזה ערב התרמה למען תושבי שדרות מסיבות שיקריות. שוב ניסו להוציא אותי מעאפן רק שהפעם זה לא ילך. אם יש משהו שאני עושה תמיד ובכיף זה להתנדב ולתת כמה שהמוזיקה יכולה לתת ... אז חבר'ה... אל תאמינו לכל מה שכתוב בעיתון.... אני אוהב אתכם ומחכה כבר לשיר לכם... שמרו עלייכם. ג'קו.

שונית 7

New member
הי ג'קו|חיבוק

ממש כיף לראות הודעה שלך כאן.שמחה שאתה מתרגש לקראת ההופעה ..גם אנחנו. לגבי הפורום הזה... הוא פועל בניהול מחודש די הרבה זמן בניהול של אור המקסים שקשור למשפחה מוזיקאלית ידועה משפחת מאיר אריאל ז"ל (ואם אני לא טועה יצא לך להכיר אותו ולתת לו את ברכתך) לגבי פורום טדי ..זה נכון שהוא מגניב ומחולק לנושאים של יצירה, מדיה, הודעות שלך ועוד הבעיה שאין שם ניהול בפועל ואין מי שיחסום טרולים ובעיקר ספאמרים מגעילים שהשתלטו על הפורום ובאופן כללי אין מי שיעשה שם סדר ויגרום לפורום להתנהל באווירה נעימה ונחמדה. מה שחשוב לדעתי לפחות שיהיה לך פורום נעים עם ניהול טוב ואווירה טובה ובעיקר עדכונים שוטפים לגביך ולגבי הופעות עתידיות שלך... עוד משהו כן..אנחנו זוכרים טוב מאוד את ההופעה בכפר עזה ואת כל ההופעות ההתנדבותיות האחרות שלך ובאמת לא שמים לב לכל אחד שקורא לעצמו עיתונאי ומלכלך ואם שמת לב גם לא מתלהבים להעלות ידיעות מהסוג הזה ..נמאס גם לנו מהן
בקיצור מאחלת לך הרבה בריאות והופעה מוצלחת עם ירמי
שהוא באמת אחלה אמן וחיית במה וד"א היה תענוג לראות את שיתוף הפעולה ביניכם בתכנית דואט ישראלי! בבקשה תמשיך לעדכן אותנו ..זה חשוב

רנה6

New member
טוב, לא ממש טוב....

כלומר, מיגרנה.....אבל ביננו, מהי מיגרנה קטנטנה לעומת חידוש ההופעות שלך, מה גם שניתן ליטול קוקטייל מסויים ולהתעלות מעל כל כאב. על כל פנים, יש בכוונתי להיות נוכחת וכל זה תלוי כמובן בעזר שנגדי שפליז פליז, אל תיהיה נגדי הפעם. מירה הרעה.

היי ג'קו -

תודה! אני שמחה שאהבת את המודעות.
לא מאמינה לעיתונים זה בסדר. זה ברור שאנשים צבועים ללא לב מנסים לתפוס טרמפ עליך טרמפ. אנחנו יודעים על כל מופעי ההתרמה הרבים שאתה עושה מתוך נדיבות לבך בלבד (לא שאתה חייב משהו למישהו). you are the best jako, and if I say so, I know so
ההערכה והאהבה אלייך לא דוהים. רק מתגברים, כמו הצבעים הססגוניים במודעות.... שיהיה בהצלחה בבארבי. תהיה רגוע ותהנה. אוהבים אותך מאד.

לג'קו

אני מאוד שמח שכתבת בפורום שלנו. כמובן ידעתי שידיעות בעיתונים היו שקריות . לצערי להופעה עם ירמי לא יגיע כי לא יוכל להשתחרר עד יום רביעי אבל יגיע להופעה בחיפה. אנחנו במשפחה מאוד אוהבים אותך, אתה תמיד מוזמן אלינו בשמחה ומקווים לראות אותך בהופעה לזכרו של הדוד שלי מאיר אריאל אוהב אותך נתראה בהופעה בחיפה אור אבידור

היי אתה...

מה שלומך? מקווה, זאת אומרת בטוחה שאתה מרגיש יותר טוב... נכון שגלית מדהימה?!!!! היא מדהימה ומוכשרת ועוד יש לה הרבה מה להשוויץ... גם בתחום המוזיקה (סליחה גלית). שולחת לך המון המון אנרגיות חיוביות לקראת יום שלישי... כולנו מחכים לראות אותך שם על הבמה שר, מנגן ונהנה מכל רגע... כי שם על הבמה זה המקום הטבעי שלך... מי מוציא אותך מעאפן מי? נטפל בו... המון המון אהבה...

שלום שלום לבעל הnick האדום../images/Emo13.gif

מה שלומך ג'קו? טוב לשמוע ממך אחרי באמת תקופה ארוכה שלא.. שמחה לשמוע שמצבך הבריאותי השתפר זה הכי חשוב מעל הכל.. אנחנו גם מתרגשים מאז ששמענו שאתה חוזר לבמות, מגיע לך להיות שם על הבמה אפה שטוב לך ולא במדורי הקשקושים בעיתון.. אתה וירמי על במה אחת- מעולה! אנחנו עושים מה שאפשר לפרסם את ההופעה וקרן המוכשרת כרגיל באמת הפגיזה עם מודעות יפייפיות.. ומאז שיש את הפייסבוק ,בכלל יש פרסום.. אל תדאג, ירמי כבר ראה אותן אני מאמינה..
תצטרף גם אתה לפייס' תראה שכולם שם "שכונה" (אגב יש לך אחלה מנהל ,שפני , רק ביקשתי קצת סיוע ולמחרת היו תוצאות
ותודה לו על היחס הנעים
) לגבי הפורום הרשמי..כמו שאמרה שונית, זה לא אנחנו - זה הספאמרים שהציפו לנו שם הכל ומציקים ובעצם היחיד כרגע שיכול למחוק אותם/לחסום אותם זה בעצם אתה.. כי יש לך הרשאות.. עניין התרומה שלך כולנו יודעים שהיא אמיתית והיא מהלב והרכלנים והמכפישים בעיתון? יכולים לקפוץ לנו הכי גבוה שאפשר
יאללה תתחיל להתכונן לתת בראש

שונית 7

New member
../images/Emo207.gifשני רוקרים מצוינים נפגשים על במה אחת../images/Emo41.gif

נתקלתי בפירסום מדליק להופעה באתר האפ לוח האירועים של ישראל: מחר שלישי, 03.02 ג'קו אייזנברג מארח את ירמי קפלן מוסיקה , בארבי תל אביב שני רוקרים מצויינים נפגשים על במה אחת, גקו מארח את ירמי קפלן בארבי תא 3.2.09 פרטים במודעה המצורפת עדכונים בפורום גקו אייזנברג בתפוז והקישור: http://www.hap.co.il/Events.aspx?a=0&c=0&r=0&d=03/02/2009

חח פרסום מדליק.. ולא ראית מי המפרסמ/ת?../images/Emo8.gif

וזה אפילו בלי לקחת אחוזים אצל שפני הפקות..

שונית 7

New member
../images/Emo6.gifזאת את? את גדולה../images/Emo47.gif

ת'אמת הניסוח היה לי מוכר משהו ובאמת חשבתי עליך אבל לא שמתי לב מי פירסם... לדעתי באמת הניסוח הכי מדליק ומדויק שראיתי ..מה שמראה שיחסי ציבור מצוינים עושים באהבה

אני ולא אחרת../images/Emo6.gif

נו מה אתן אומרות? נעשה הסבת מקצוע, מיח"צנות למרכז יצירה וארגז החול, למוזיקה?
אם זה יעשה את שלו ויביא פירות (כי טו בשבט מתקרב..) אז אני את שלי עשיתי.. מקווה שיהיה הערב מוצלח מהנה וכיף לכולם!

למעלה