היי לכולם =]

Jolteon

New member
היי לכולם =]

ובכן, רציתי קודם כל להודות למי שעזר בנושא הקודם שפתחתי, בנוגע לפתיחת הדמות ולהמשך המשחק איתה~ עזרו לי גם חברים נוספים, קיבלתי החלטה ועכשיו המשחק הרבה יותר מהנה. למי שמתעניין, החלטתי להמשיך בפייטר בקהיני- יש לי בבאדי ליסט חברים מהקיבוץ וכאלו שהכרתי תוך כדי המשחק, וכמובן אם יש מישהו מכאן או מפורומים אחרים ואני בקשר איתו אני יכול להוסיף. הפייטר רמה 48, ויש לו רייג' ממוקסס. בכל אופן... בד בבד, התחלתי למכור דברים במערכת החדשה, כמו שהצעתם לי ושרציתי בעצמי. כעת הסכום עומד על 1160, אלא אם כן נמכר משהו נוסף אתמול בלילה- מספיק לכרטיס גאץ' שרציתי לקנות, ב1000. ועכשיו, לשאלה העיקרית: איך אני עושה את כל התהליך? XP כלומר, אני קונה את הכרטיס, ואז? אני יודע שיש גאצ'אפון בהרבה מקומות, כמו הנסיס, ניו ליף סיטי, זיפאנגו וכו'- זה תלוי בכרטיס שאתה קונה, זה לבחירה או מה? ובקיצור... מה השלבים של מה שאני צריך לעשות? להיכנס לקאש שופ, לקנות את הכרטיס, ומה אז? בצורה הפשוטה ביותר- מה לעשות מרגע הקנייה? תודה רבה לכל העוזרים =] אני לא ממש יודע הרבה, אפשר להגיד על כל דבר שקשור בקאש שופ- אבל סוף סוף הגיע הרגע ואני יכול להרשות לעצמי משהו, אז אני רוצה לדעת מה צריך לעשות על מנת שזה יצליח. זה הכל, תודה רבה מראש =]

תלוי מה אתה רוצה להשיג בgacha

המקום הכי מומלץ הוא בזיפנגו כי יש שם מלאי גדול מאוד של סקרולים שווים. בעיקרון, אתה קונה את הכרטיס, הולך למכונה ומקליק עליה. זה הכל, אתה מאבג את הכרטיס ומקבל במקומו משהו (תיזהר, תמיד עלול לצאת שיקויים)

Jolteon

New member
אוקיי~

זיפנגו? אוקיי, אני אקח את זה בחשבון. אז אני צריך לקנות את הכרטיס, ללכת למכונה וללחוץ עליה, וזה הכל? וואו, פשוט יותר משציפיתי XD וכן, אני מאד מקווה שייצאו דברים טובים יותר משיקויים. תודה רבה לך =]] מאוחר יותר אני אנסה את מזלי, כשאני אתחבר =]

למעלה