היי לכולם

Musi© Gi®l

New member
שתשלח לך הודעה במסר אם זאת הודעה אישית.

כל כך חסר לך חברים בחיים שאתה צריך להוסיף למסנג'ר שלך כאלה אנשים?!? ומה אתה תוקף אותי ?! פעם היו אנשים נורמליים בפורום הזה (בין היתר) עכשיו פשוט חבורת מפגרים. [לא מכלילה]

amitk80

New member
אז היא ניסתה פה

כי לפה התדירות שנכנסים גבוהה יותר. על השאלה הראשונה שלך אני לא ארד לרמה הזאת ואני לא אענה על זה. למה אני תוקף אותך? תשימי לב שבההודעה הראשונה שלך אליה שידרה תוקפנות "מה זה נראה לך צ'אט פה?" אני בטוח שאם זה היה מנוסח אחרת אז לא היית מקבלת כזאת הודעה תוקפנית ממני ואולי גם ממנה במסר אישי. אם בן אדם פונה למישהו תוקפנות אז שלא יתפלא שהוא מקבל תשובה תוקפנית חזרה (קשרים חברתיים). לגבי ההערה השלישית שלך, אם רע לך, לא מכריחים אף אחד להכנס הנה. אני רק אגיד לך לסיום שהתוקפנות שלך שהופנתה אליה הופנתה גם אלי מספר פעמים והיו מקרים שהבלגתי, אבל יש גבול. אני בן אדם שמוכן לקבל קריזות של אנשים (מכל מיני סיבות) אבל עד גבול מסוים. התבטאות פוגעת ומעליבה כלפי אחד חברי הפורום פה לא מקובלת ובאותה מידה אם היו מדברים אליך ככה, אני גם הייתי מעיר להם על זה. כמו שלירון אמרה סוף שבוע בפתח אז שיהיה לך סוף שבוע מקסים ותחשבי על זה קצת.

דנוש261

New member
לכולם ולליר

קראתי מה שכתבתם על הפורום שהוא לא פורום חברתי אז אי אפשר להתכתב כאן עם אנשים אחרים שרוציםגם להכיר אנשים חדשים?

amitk80

New member
אני חושב

שכן אפשר ועניתי לך על זה באחת ההודעות.. גם אם לא נניח, עזבי את יכולה להכיר פה אנשים ולדבר איתם בערוצים אחרים. זה לא חייב להיות פה. אל תקחי כל דבר שאומרים פה.

Lir האחת

New member
עמית ודנוש היקרים (וכל השאר ../images/Emo13.gif)

אני אחסוך לכם הפניה ואעתיק לכם שוב את תגובתי בנושא. אנא קיראו אותה שוב, "הפורום הינו פורום **חברתי**, ומטבע הדברים קשרי חברויות מתפתחים כאן. החברויות מתפתחות דרך הכתיבה בפורום, ברוח ונושא הפורום. להודעות מהסוג "היי אני X, ואני מעוניינת להכיר" אין מקום, מאחר וזו אינה מהות הפורום." דנוש, מאחר ואת חדשה כאן, אני גם אפנה אותך לקרוא את הודעת המנהלת, שם מוסברת מהות הפורום. אני אבהיר שוב ולכולם - הפורום הוא לא צ'אט ומהותו היא לא היכרות (ישנם פורומים שהמהות שלהם היא היכרות בין אנשים - כגון פורום "בליינד דייט"). אני לא רואה איפה רשמתי שאסור להתכתב עם אנשים, או שאי אפשר ליצור חברויות כאן. ואני לא רואה מי רשם שהפורום הוא לא פורום חברתי. אני מקווה שעכשיו הדברים יותר ברורים
סופ"ש (בפתח) נעים לכולם

דנוש261

New member
אני

מניחה שיש כאן אנשים שמעוניינם להתכתב כאן עם אנשים אחרים. ומי שלא רוצה לא חייב וגם לא צריך לכתוב כאן הערות בונות

amitk80

New member
זה בדיוק מה שכתבתי למנהלת

של הפורום כי אני לא חושב שזה היה במקום מה שנעשה פה אבל זאת החלטתה של המנהלת איך לנהל פה את העסק.

Musi© Gi®l

New member
ולשם שינוי החלטה נבונה ונכונה

יש מספיק אפיקי היכרויות שבנוים להיכרויות באינטרנט. הפורום הזה לא אחד מהם. לפחות זאת לא המטרה המוצהרת שלו.

למעלה