היי לכולם

דנוש261

New member
היי לכולם

שמי דנה אני בת 26 מחיפה ואני חדשה כאן יש כאן משהו מהצפון?

אני מהצפון

אבל אני לא משהו מהצפון אלא מישהו

amitk80

New member
שלחתי לך בקשת הוספה

שלחתי לך בקשת הוספה במסנג'ר. ראיתי שיש דברים שאת לא רוצה לדבר עליהם אז עדיף לעשות את זה במסנג'ר. שבוע טוב, עמית

amitk80

New member
אהלן דנה

היי, מה שלומך? אני מחיפה. אם את רוצה להתחיל לדבר את מוזמנת לפנות אלי במסר אישי ונמשיך שם. מה את לומדת? שבוע טוב, עמית

amitk80

New member
מה הקשר לאתר הכרויות?

אגב אני הכרתי כמה אנשים באמצעות פורומים ואני לא רואה בזה משהו רע. אתר הכרויות לא שונה מפורומים.

elena20

New member
כתבתי "פורום" ולא "אתר".

גם אני לא רואה בזה משהו רע, רק שהפורום הזה לא נועד להכרויות, אם כל אחד עכשיו יפתח פה הודעה שהוא רוצה להכיר, הפורום יהפוך להיות להכרויות ולא "סטודנטים חברתי". יש פורומים שנועדו להכרויות, גם הסיכוי שלה להכיר שם יותר גבוה מאשר פה.

Lir האחת

New member
אני אסכם ואומר

הפורום הינו פורום חברתי, ומטבע הדברים קשרי חברויות מתפתחים כאן. החברויות מתפתחות דרך הכתיבה בפורום, ברוח ונושא הפורום. להודעות מהסוג "היי אני X, ואני מעוניינת להכיר" אין מקום, מאחר וזו אינה מהות הפורום. תודה, ושבוע טוב

amitk80

New member
אם את רוצה

את מוזמנת לכתוב לה את זה במסר אישי אבל מצד שני לבוא ולכתוב את זה פה לא נראה לי לעניין.

Lir האחת

New member
היה לי חשוב

להבהיר זאת, ולא רק לה באופן אישי, לכן זה נכתב כאן - על גבי דף הפורום. זאת מאחר שבמקרה של פורום חברתי זה באמת עשוי להיות מבלבל.

amitk80

New member
זאת נראית לך דבר לדבר ככה?

תגידי לי מה הבחורה עשתה לך? שאני אבין מאיפה יש לך את הזכות לצאת ככה על אנשים? והאמת הפורום הזה הוא סוג של צ'אט. אם לא נוח לך לראות הודעות כאלו תתעלמי מהם. אין לך זכות לבוא ולחנך אנשים ולהעיר להם בצורה כזאת בוטה. מעבר לכך שאם המסר הוא כזה בוטה למה שלא תעשי את זה בהודעות אישיות? אני לא מבין מה את רוצה מהבחורה, היא לא סקלה ולא רצחה פה מישהו. היא כולה שלחה לי הודעה וזהו.

למעלה