היי לכולם

shir85

New member
היי לכולם

אני שיר, ושמחתי להתקל בפורום על הלהקה שאני פשוט כל כך אוהבת ולא מצאתי עם מי לדבר עליה באמת. עם אנשים שאוהבים אותה כמוני... אז.. איזה כיף להיות פה! ונעים מאוד :)

shir85

New member
תודה.. אתם יודעים אולי אם...

יהיה בסוף את הסרט על פרדי? ואם ג'וני דפ יגלם אותו? הוא אמור לצאת בשנה הבאה לא.?

Hikary

New member
היי שיר,אני אורי:)

כולנו פה מכורים. חחחחחח:] את הסרט על פרדי אני ראיתי שנה שעברה בחדשות שהודיעו שיהיה סרט כזה-שמחתי.:) אמממ..ג'וני דפ לא ישחק אותו, אלא סשה ברון כהן,לפי מה שהבנתי. נקווה שיצא לפועל-זה יהיה נחמד.:)

shir85

New member
אכן כן! וסשה ברון כהן

זאת גם בחירה מעולה.. בבוראט יש את הקטע שהוא שר את ההמנון של קזאחסטן ולרגע הוא נראה ממש פרדי :) אני שמעתי שהוא ישחק את פרדי הצעיר וג'וני ישחק את פרדי הבוגר ד"א-ספרו לי על עצמכם עוד:)

Teo Toriatt

New member
מצטער להרוס את התקוות

זו שמועה וגם זה כנראה לא יצא לפועל. הסרט בשלב כל כך ראשוני שבכלל לא בטוח שיצא לפועל. בינתיים סשה ברון כהן וגם ג'ונהי דפ הכחישו שהם הולכים להשתתף ואאל"ט גם בריאן אמר משהו בעניין שזה רעיון נחמד אבל לא נראה לו מציאותי.

shir85

New member
איזה באסה

מה לא מציאותי בלעשות סרט על איש-אגדה שכזה?? זה הכי מציאותי שיש.. נו טוב

shir85

New member
תודה

אז איך קוראים לכם? בני כמה ומאיפה? זה מעניין אותי :):)

Hikary

New member
אורי

18 גן יבנה(ליד אשדוד:] ) ואת?:) (לא יפה לבקש פרטים על אנשים מבלי שאנחנו יודעים עלייך.:) )

Hikary

New member
חחחחח..לא נורא,יש יותר יפות ממנה. P:

מה עשית/עושה בצבא?=] את גדולה:| מיאו=]

shir85

New member
../images/Emo13.gif כןכן...

היא הייתה בכיתה שלי בתיכון .. כן כן אני ברת מזל תאמין לי :) not! השתחררתי לפני שנתיים ומשהו.. הייתי תצפיתנית בחיל הים. היה כיף.. הרבה נוף ובריזה :) מה איתך? כבר בצבא או מחכה.?

shir85

New member
הופה! אני רואה שיש לנו משהו במשותף...

את מעצבת גרפית?? גם אני :)

למעלה