היי לכולם

shir85

New member
עדיין לומדת...

באורט. זה לימודי תעודה עם תיק עבודות אני אמורה לסיים בקרוב, ונראה אולי אצא ללימודים גבוהים ואני עובדת בנתיים בעיתון כמעצבת גרפית. עד שאסיים ללמוד שיהיה משו לקורות חיים :) איפה את למדת? הסטודיו שלך בבית?

d i v e l

New member
אני למדתי במכללת הדסה

זה לימודי הנדסאי הפקות דפוס והתמחות בעיצוב גרפי. זה ממש מעולה שהתחלת בעיתון זה ייתן לך המוווון נסיון ופרקטיקה. לי יש שנה נסיון במשרד פרסום וזה כל כך לימד אותי ופיתח את צורת החשיבה שאיתה את ניגשת לפרוייקט. הסטודיו שלי בבית. פתחתי אותו שנתיים וחצי אחרי הלימודים. יש לנו מקצוע מהמם. אם תרצי עזרה, אל תתביישי לבקש - ו... ספרי עלינו לחברים....

shir85

New member
ברור

יש לך אתר? מאיפה את? כן אני מתכננת אחרי הלימודים להכנס למשרד פרסום אדלר חומסקי מכירה? יש לי שם עבודה מובטחת הבעיה היא שכל גרפיקאית שאני עובדת איתה בעיתון אומרת שזה ממש קריאת תחת ושעות מטורפות.. (גם ככה בעיתון יש שעות מטורפות) אבל אני מקווה שלפחות כניסיון זה גם טוב. אני גם רוצה לפתוח עצמאי.

d i v e l

New member
יח"צ על גבי דפי הפורום ../images/Emo8.gif

אין לי עדיין אתר (הרבה עבודה, אין זמן...
), אני ממבשרת ציון (איזור ירושלים). משרד פרסום בסדר גודל של אדלר חומסקי (ורשבסקי - לא?) זה מעולה לרזומה. אני לא יודעת מה מצבך המשפחתי אבל קחי בחשבון שאין חיים בתחום הפרסום. אני הייתי נשואה ואמא לילדה בת שנה פלוס והיו ימים שיצאתי אחרי 22:00. לא קל. בעיתון אני מאמינה שיש שעות מטורפות רק בימי סגירה. קחי בחשבון שמשרד פרסום עובד עם דד ליינים של לפחות 20 ספקים. עצמאי את יכולה לפתוח בלי קשר (עוסק פטור).

shir85

New member
../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

חח.. יש לך פייסבוק? אכן בימי סגירה פשוט נעלמים ימים שלמים מהחיים..! ממוקדם בבוקר עד חצות.. מ ט ו ר ף! אבל זה לא יימשך עוד הרבה זמן.. אז אני מבינה שבמשרד פרסום יותר מרגישים את הלחץ..איפה את עבדת?

למעלה