תשובות וחוץ מזה עוד קצת עליי ...
האמת שזאת פעם שלישית שאני מתחילה לכתוב את זה , אתמול הייתי באמצע והיתה הפסקת חשמל היום המחשב שלי החליט שהוא צריך לקרוס דווקא שאני כותבת את זה ועכשיו אני מקווה שהכל יהיה בסדר... חחחחחחח ... מכיוון ששאלו אותי כמה שאלות פה כל התשובות כנראה יביאו לפתרון המצב בצורה נוחה יחסית

, אזה ככה אני לא רואה את עצמי כאישה בגוף של גבר משום שאין לי רצון לשנות את מיני אני לא כלואה בשום גוף וכמו שכיף לי להיות אישה אז גם כיף לי להיות גבר

, אני בוחרת לכתוב פה בתור נקבה כי אני מרגישה צורך לבטא את הצד הזה ו"בוחרת" דווקא להתחיל עם מי שאני בצורתי השלמה מאשר להיות גבר ולהתחיל מאיזשהו מצב "חסר"..., הגעתי למסקנה שאני אוהבת בגדי נשים מגיל מאוד צעיר תמיד היו כל מיני נשים בחיי שהסתכלתי עליהם ומשום מה רציתי להיום כמוהם לכמה זמן כמובן לא כמשהו תמידי מגיל 12 בערך הרגשתי רצון עז להכנס למגפיים של אמא אבל משום שמידות הנעליים שלנו היו שונות לא יצא מזה שום דבר מועיל חחחחח .. השנים חלפו וכל פעם הוספתי משהו אחר למראה שלי עד שגם הייתי מתאפרת וכו' ואז הגיע הצבא היתה לי הפסקה קלה השתחררתי ופתאום היו לי מלא אופציות חדשות שכללו את הרשת נחשפתי להמון אנשים שהם קודם כל כמוני וזה ניחם אותי במידה מסויימת אבל לא המשכתי יותר מדי, לפני כמה שנים היה לי רגש מסויים שדחף אותי לחזור לזה קניתי את זוג המגפיים הראשון שלי דרך הרשת ומשם הוספתי עוד ועוד דברים. הנשים שיצאתי איתם ידעו את זה בשלב מסויים של מערכת היחסים שלנו אבל לא תמכו וזה היה די חבל נראה לי כי היו יכולים לצאת דברים אחרים ממני שיכולים להיות יותר שונים ומגוונים ... מקווה שהלאה תהיה מישהי שגם את התכונה הזאת בי היא תחבב. שאני מתחילה לצאת עם מישהי אני מתחילה כגבר ההזדמנות היחידה שאני יכולה להתחיל בה כאישה זה כאן ברשת אבל גם אז תמיד הנשים מגיבות כאילו "רימו" אותן ובצדק מסויים אני מניחה וכן צריך להכין את הקרקע אם לא הכרנו על הרקע הזה. היום לא יותר מדי אנשים יודעים עליי יש לי ידידה אחת מקסימה שתומכת בעניין ואומרת שאני צריכה להיות אני השלם לא משנה מה קורה, בעבר היו עוד "ידידות" אבל הם רק עשו לי נזק בחיים וטוב שאני לא בשום קשר איתם

. לא משנה עם מי הייתי זה אף פעם לא הרגיש נכון ללבוש בגדי נשים מול גברים אני מודה שניסיתי דרך מצלמת רשת פעם או פעמיים אבל זה לא הרגיש נעים או נכון ומכיוון שלבשתי ליד נשים אז זה הרגיש יותר טבעי יותר נכון יותר נעים יותר כיף ... אם יש עוד שאלות אז בשמחה מקווה שלא חפרתי יותר מדי שיהיה ערב נעים יומטוב מחר