היי לכולם

רק שיר

New member
ההפסד הוא של האב!!

שמלוא מובן המילה נכון שבשל החוק הילדים גם מפסידים מזה אך ההפסד המשמעותי הוא לאב האב לא ישים עליו בעוד כמה שנים ואז כבר יהיה מאוחר מדיי, האבא אכל אותה!! ועל כאלה אני לא מרחמת!

רק שיר

New member
כלומר הילד לא ישים עליו בעוד כמה שנים...

טוב, ככה זה כשמקלידים בחושך

aviavram

New member
האמת ובינינו

כולם מתוסכלים למי שיש ילדים- הילדים מי שגרוש -האישה הקודמת מי שנשוי - האישה הבאה בקיצור עולם של תסכולים למה

טוב אספר לכם למה

התסכול נובע מהעובדה שלא חשבתי שכל כך קשה להיות אישה. כן. קשה לי להיות אדם שעובד במשרה מלאה, לאחר מכן אמא לשניים מדהימים אבל די תובעניים , אמא במשרה מלאה ואמא שמגדלת אותם לבדה, להחזיק בית , ללמוד, ובנוסף לכול נורא רוצה זוגיות נכונה ועל מנת לנסות להשיגה צריך לנסות כלומר לצאת לדייטים שי גוזל ודורש מזמן שגם כך לא נשאר לי הרבה לעצמי. ובנסוף להכול לשמוע את החברים לעבודה מדברים על סקס ולגלות שהנשואים פעילים ממך יותר והאבסורד הוא שהם חושבים שאם אני גרושה אז אני חייבת להיות ביילנית ובטח תסלחו לי "מזיינת" את כולם. כשהאמת היא שלא חוויתי משהו אנטימי ואמיתי תקופה ארוכה. מה יהיה.... בגלל זה האופפפפפפפ אוופפפ אווופ

aviavram

New member
איזו הרפיה -על הבוקר הטוב

לא קשה להיות יותר אישה מאשר גבר במיוחד בעידן שיוויון המינים כן קשה יותר להיות גם אישה וגם אימא לשני ילדים אבל זה מבחירה אישית דומני זוגיות נכונה זה משהוא לא קיים אולי זוגיות טובה מפרגנת מה שנכון היום לא בהכרח נכון מחר זמן לעצמך שוב מבחירה אישית אילו בחרת להתחלק היה קל יותר לא סתם אנו מבקשים לעצמנו בן זוג למרות זאת במהלך הזמן והתיצבות השגרה וגדילת הילדים יהיה קל יותר -אבל את יודעת שאחד לפחות יכל להיות אצלו בכלל ההחלטה להביא ילד לעולם בגדול -היא שלכן לא שלנו מזדיינת עם כולם זה עניין של כיף וחינוך מלא עכבות- אני גורס שאם טוב לך תעשי מה שטוב לך ושיקפצו כולם רק את חייה את חייך ולהזדיין עם כולם לא יתן כלום עם אחד שטוב לך איתו כמו שאמר דוד הכי טוב לא חווית ? למה לא באת לכנרת היתה לך הזדמנות לחוות עם הילדים משהוא אינטימי זה לא רק סקס ויש לך הזדמנות בטיול ל ירושליים נרשמת? ובינינו לסיכום הכל תלוי בך ההחלטה שלך אני וחיים כאן אם תרצי לדבר על זה לעשות את זה לחיות את זה להמשיך הלאה מזה אבל באמת היה כיף לשמוע למה אפיקורס מצוי מעיר הקודש תל אביב

כתבתי ונמחק

בכל אופו, לפעמים שוכחים שהיה קושי גם לפני הגרושין, לפחות היום יש לי שלושה ימים זמן לעצמי- כשהאקס לוקח אותה, אז למרות הקושי יש לי גם זמן לחוגים, לבלות, לרקוד, אז מהבחינה הזו אצלי המצב טוב יותר מקודם עם כל הקושי וההתמודדות לבד.

למעלה