היי לכולם

3 שרונית

New member
סליחה שאני מתערבת אבל

הוא לא מוכן לקבל את האבחנה?? או שיש PDD או שאין, אם הילד מאובחן אזי יש גם המלצות לטיפולים , ההמלצות הללו כוללות בין היתר גם מסגרת לה חינוכית לה הילד זקוק. אם עפ"י ההסכם שלכם הוא מחוייב להשתתף בהוצאות חריגות אז הוא ישתתף. ד"א הנטיה כיום היא לשלב ילדי PDD מכל הספקטרום בבתי ספר וגנים רגילים , אבל רק את יכולה לדעת מה טוב לילד שלך. בריאות ואושר.

aviavram

New member
אז מה יש החלטת כנסת וממשלה על שילוב בחינוך רג

רגיל ושמים פס רחב גם על יום חינוך ארוך והזנה למה? צריך להקצות ליחודיים מדינה מטורפת קצת

זה לא מדוייק

דווקא בתחום השילוב יש התקדמות גדולה מאוד וגם פתיחות מצד גורמי החינוך לשילוב נכון ומועיל. לבתי ספר יש אינטרס לשלב כי הם מקבלים תקציבים מוגדלים... יחד עם זאת, אני מאמינה שלפחות בהתחלה ובעיקר לאחר האבחון ולמרות אבחון של תפקוד גבוה, ילד צריך לעבור בחינוך המיוחד. גן תקשורתי הוא חממה מעולה לילדים. מלמד אותם תקשורת מא' ועד ת'. דברים שברורים לנו לא ברורים לילדים שלנו. את השילוב אפשר לעשות תוך כדי הלימודים בגן ותוך מתן תמיכה לילד (שילוב הוא דבר מאוד לא פשוט גם לילדים בתפקוד גבוה). יש לי עוד המון מה להגיד בנושא - נדבר ביום חמישי בפאב

aviavram

New member
אולי זה חלק מהתוצאה של עשיית דברים

דרך בית המשפט ולא בהבנה אני לא מכיר הכל לכן זו לא ממש דעה אבל זה בטח לא תרם לטווח הארוך אולי מקומית בהבנה היית משיגה הרבה יותר לדעתי אפיקורס מכירה win-win בעסקים?

Bubble Girl 27

New member
אם היה מי שיבין בצד השני נכון

היות ואותו לא עיניין כלום חוץ מכסף והוא רב על הכל חוץ מאשר על הילד ולא הגיע בזמנים שקבע מולי בחוזה והפסדתי ימי עבודה כי הוא לא הגיע והפסדתי כסף כי הוא לא הגיע... אני חושבת שאין מנוס מלתבוע. אני לא אפסיד חיים שלמים וכסף ועבודה כי לכבודו יש דיעה שהחברה שלו באה לפני הילד והוא צריך להמשיך את החיים שלו ולא נוח לו להגיע לבן שלו. שילך אתה יודע מה...

Bubble Girl 27

New member
בגדול אוטיזם

כאשר יש רמות תפקוד וגם בתוך האוטיזם יש כמה וכמה סוגים... מורכב אבל לעם ידוע כאוטיזם.

רק שיר

New member
מבינה את העצבים שלך

למדתי מניסיוני שמי שנשבר ראשון הוא מפסיד. אצלי זה כך תמיד. כשאני מראה לו שאני חלשה, אז הוא מנצל את זה לרעתי.כמו תמיד האם בהסכם כתוב שצרכים רפואיים סיוע וכיו"ב יש תוספת כלשהי? ברוב ההסכמים זה כתוב. שירגיש טוב וגם את

שרשירית

New member
אני כבר מרגישה מעולה...

אמרתי לו שיתמודד עם זה, שאם הוא מקריב שיקריב חדור אמונה. ביום האב... הוא יקבל מדליה
.

Bubble Girl 27

New member
מתוקית

הכל כתוב, הוא עדיין חושב שהוא חכם גדול ולמען הילד אני לא אשתמש בזה. הוא אומר אז מה אם כתוב אני עושה מה שבא לי אני סיימתי עם בתי משפט ועו"ד... כמה שהוא טועה. לילד מגיע טיפולים חריגים ועוד הרבה דברים שהם צורך! הוא מסרב וישלם בדרך אחרת, התחננתי אליו שיבוא איתי ונדבר, הוא אמר שיש לו חברה חדשה והוא צריך להתחיל חיים חדשים ולכן לא ישלם. על מה שהוא עשה בעבר הוא לא מוכן לשלם רק להגיד שהוא אוהב את הילד ושזה לא ישנה כלום.

גם הסכם כתוב

ניתן לפרש ביותר מדרך אחת. אצלי למשל כתוב שמחזור אחד של קייטנה מתחלק שווה בשווה ביני ובין גרושתי. יום אחד היא הודיעה לי שאין לה כסף לרשום את הילדים לקייטנה ושהם נשארים בבית. כשהעליתי את זה בפני עורכת הדין שלי היא אמרה לי שיש עילה לתביעה בבית-משפט, אבל אם היא תוכיח שבאמת אין לה כסף, יכול השופט לפסוק לטובתה-לכן לא כדאי לתבוע. בעיצה אחת עם הורי החלטתי לרשום אותם לקייטנה, הודעתי לה על כך וכמה ימים לאחר מכן היא הודיעה לי לבוא לקחת כסף על מחצית הסכום.

Bubble Girl 27

New member
זה לצערי ידוע וברור

זה כמו שכתוב שזה זכות האב לראות את בנו... עו"ד פרשו את זה ללקוחות שלהם כ"אתה לא חייב יש לך את הזכות" ואי לכך ובהתאם לזאת נשים רבות נשארות עם ילד שרואה את אבא שלו כשנוח לאבא...

לחייב במקרה הזה

שווה מבחינתי לטמטום.. דפיקות ועוד מלים קשות יותר אני לא מאמין שיש אבות שרואים את ילדיהם רק כי ההסכם 'מחייב' אותם - יש גבול

Bubble Girl 27

New member
אם לא הייתי מקבלת צו חתום של שופטת

שמחייב אותו להגיע בימים שכתובים בהסכם גם את זה הוא לא היה עושהה. הוא בקושי רואה אותו שעתיים בכל מפגש וגם על זה הוא מתלונן שקשה לו.

aviavram

New member
ההפסד כולו של ילדיך שמערכת היחסים בינו לילדיו

מתנהל תחת ציו שופטת היום במדינה הזו שמים פס גם על צווי שופטים אבל זו אופרה אחרת

Bubble Girl 27

New member
תקרא טוב שוב ואז תענה לי

את הצו הוצאתי לו כי הוא לא...שוב.. לא הגיע לקחת את הילד בימים שקבע. ההפסד כולו של הדביל שמשחק עם הרגשות של הבן שלו.

למעלה