היי לכולם

NiKi†a

New member
אני בפורום הזה ^_^

וואלה?!?! איזה מגניייייב..מאיזו מועצה את?!?! :)))) אפעם לא דיברתי עם מורן ^___^ אבל אני אשתדל למסור..אני צ'כה קצת פרטים

תצ1

New member
את בפורום הזה????

ממתי???? גם אני שם!!!! טוב מחר בבוקר ממש יכעסו עלינו חחחח על כל השיחות הפרטיות. אנחנו יכולותלעבור לאי סי קיו מה את אומרת????

תצ1

New member
אוי לא!!!! כדאי שנתחנף למנהלת ממש

המון כדי שהיא לא תכעס עלינו!!!
(למרות שאנחנו תמיד יכולות פשוט לצרף תמונה והכל יסתדר) ואמנם קיבלתי את ההודעה רק עכשיו בבוקר. אבל אני כבר מכניסה אותך!!!

NiKi†a

New member
יאיי ^_^

המנהלת איתי בבית ספר! חחחחח..יו איזה קטעים זה! רק שהיא בכיתה ט' (אני חושבת) ואני ב-י'
את חושבת שהיא תכעס עלינו?
....אני מקווה שלא...הגעתי למסקנה שהיא יצאה לטיול והיא חוזרת מחר :) אבל מה זה משנה עכשיו..אורלנדו שולט

תצ1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

וכמו שכבר כתבתי לך בעבר... אני כל כך כל כך כל כל מצטערת!!!!!!!! גם בכלליות שלא נכנסתיכ בר הרבה זמן!!! פשוט הייתי חייבת לסוע!!! אבל עכשיו אני כאן!!1 ואני לא מתכוונת לעזוב
ובקשר להודעה שלך.... חחחחח בואי נקווה שהיא לא כועסת עלינו יותר מדי!!!!!

פלפי

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gifגם אני ראיתי../images/Emo142.gif

את הסרט... בדיוק לפני שבוע בסינמה סיטי... היה א-ד-י-ר-!! תגידו מישהו יודע מה כתוב על הטבעת?? ובאיזה שפה.. אני יודעת שזאת שפה שטולקין המציא אבל באיזה מהן?? תודה...

פרפר15

New member
באלפית והיה רשום................

One ring to rule them all , one ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them זאת אומרת טבעת אחת לישלוט בכולם טבעת אחת למצוא אותם טבעת אחת להחזיר את כולם ובאפלה ליכבול אותם

TheNightcrawler

New member
הממ היי

בדיוק נכנסתי לפורום וגם רציתי לכתוב כמה גיבור אורלנדווו חחחח איך הוא הרג את הפיל לבד!
חח אני וחברה שלי היינו בסרט,וחברה שלי כבר יודעת הכל על האובססיה שלי לאורלנדו..אז כל פעם שהייתה סצינה איתו אני כזה "אוו איזה חתיך" "אוו אני מתה עליו" וחברה שלי "אויש סתמי כבר" חחחח
אה ו..קוראים לי הדס,בת 14 וחצי מרחובות ואני הרבה זמן כבר צופה מהצד בפורום..אז החלטתי להיות יותר מצופה שקטה
ואגב בסרט השלישי ראו את אורלנדו הכי הרבה...כל הכבוד לבימאי על ההחלטה הנבונה חח יוו הוא כזה חתיך שם
חח אני לא יכולה להפסיק לסגוד לו

TheNightcrawler

New member
אני עכשיו מסתכלת על תמונות שלו

דיייי אני מזילה ריר חחח מאז הסרט הראשון של שר הטבעות התחלתי לסגוד לו חח למרות שהוא לא הופיע שם הרבה! תגידו בננות שר הטבעות היה הסרט שגילה אותו?

tomigirl

New member
חחחחחחחחח כל כך אהבתי את החלק עם

הפיללללללללללללללללללל יואו זה היה גדול!!!! היי זה לא פייר.. זה עדיין נחשב לאחד!

ThisIsJustME

New member
חחח איזה קטע מעולההההה זה הייה

לגולאס וגימלי הרגו אותי מצחוק.......

adi11111

New member
../images/Emo8.gifכן שר הטבעות גילה אותו

הוא קיבל את התפקיד ביום שהוא סיים את הלימודים (נראלי) איזה מוכשר ..... איזה מלך

פרפר15

New member
כן חולה עליו

הקטע אם הפיל היה מגניב הקטע הכי יפה שלו בסרט בכל שאר הסר הוא לא כל כך הישתתף ושמתם לב שהוא אוהב להגיד "העין של סארון זזה " או משהו כזה בקיץ קץ סרט מדהים גם שאורלי לא הופיע כל כך מיתגעעת להוביטים שלי
אמרתי את זה כבר לא

adi11111

New member
היי שמתם ../images/Emo23.gif ש......

יש תמונה של אורנלדו בשר הטבעות שהעדשה בעין השמאלית טיפה זזה (נראה לי שזה התמונה של אלינה ) איזה מצחיק זה נראה כאילו הוא פוזל קצת ,תחשבו איזה מסכן עם כל הרוח בניו זילנד........בטח הוא לא ראה כלום (כי זה עדשה צבעונית )אבל עדיין עם הפזילה המלאכותית הוא מה זה הורס אין אין עליו מלך

למעלה