היי לכולם

NiKi†a

New member
../images/Emo58.gif

איכס! הקטע שאחרון שהוא אכל לו את האצבע היה מגעיל....
ואני חשבתי שהוא יקפוץ עם הטבעת...כי הוא יגיד שהוא קשור אלי וכ'ו וכ'ו...אבל לא!
וואי הקטע של המלחמה...אני כזה- לאאאאא! מה אתה עולה על הפיל?! אתה תמות!!!! תרד משם! תרד משם! מפחיד בהחלט

פרפר15

New member
../images/Emo7.gifכן גם אני בכיתי הרבה../images/Emo58.gif

1) בקטע של פרודו וסם שהזכרת 2)בקטע שסם דיבר על רוזי 3) שפיפין שר זה היה מרגש מאוד 4)שפיפין ומרי ניפרדו ופיפין צעק "מרייייייי" 5)שגנדלף ופרודו עזבו בספינה במיוחד ביגלל פרודו וסם זה היה עצוב ושניגמר זה היה עצוב כי אין לי למה לחכות שנה שעברה כל יום חיכיתי לידיעות על שר הטבעות ושיצא הקלטת אבל עכשיו אחרי שתצא הקלטת אין לי למה לחכות כי כל אחד מהשחקנים המושלמים האלה ילכו לסרט אחר ואולי אפלו יעלמו אני אוהבת את כולם שהם ביחד חמודים וההוביטים המתוקים והקטנים שלי זה לא עצוב אני כל הזמן חושבת על זה מה שמנחם אותי זה שאני הולכת ליקרא מחדש את הטרילוגיה

תצ1

New member
אווווווי בקטע עם לגולאס וגימלי

אני פשוט נמסתי לא יכולתי לשלוט בעצמי!!!!! אבל בקשר לשאר הרי זה נגמר מעולה בסופו של דבר וכולם היו בסדר שמחים ומאושרים!!!!! (חחחחח ויפים) והאמת שגם אי לא הבנתי מה נסגר עם פרודו בסוף, אז אם למישהו מתחשק להסביר לנו

תצ1

New member
אווווווי בקטע עם לגולאס וגימלי

אני פשוט נמסתי לא יכולתי לשלוט בעצמי!!!!! אבל בקשר לשאר הרי זה נגמר מעולה בסופו של דבר וכולם היו בסדר שמחים ומאושרים!!!!! (חחחחח ויפים) והאמת שגם אי לא הבנתי מה נסגר עם פרודו בסוף, אז אם למישהו מתחשק להסביר לנו

תצ1

New member
מאושר אני מניחה???

כאילו,, מהמדהימות הבלתי נסבלת של הבן אדם זה???

NiKi†a

New member
חחחחחחח.....שיואווווווו../images/Emo99.gif

לא אכפת לכן שזאת הפעם הטריליון שאני כותבת את זה נכון?
*

תצ1

New member
ממש ממש ממש לא!!!

בכיף...... ותאמיני לי גם אני לא בדיוק סותמת את הפה!

NiKi†a

New member
חחחחחחח...^_^

לא פשוט נראה לי כולן מתעצבנות עלינו
אבל אין לי מה לעשות נגד זה, הוא פשוט איש מהמם ואני חייבת לתקוע את זה בכל הודעעעעה!! *רגע של עיצבון*

תצ1

New member
אנחנו אוהבים אותך...

(אמממ אין לי מושג מה השם שלך) חחחח את חושבת שאנחנו מעצבנות את כולן???? לא..... הרי כולן פה מאותה הסיבה לא???? חחחחח כי אם לא אנחנו בבעיה רצינית!!!!

NiKi†a

New member
אני שירן ../images/Emo13.gif

פשוט נמנעתי מלפתוח הודעה חדשה *ראית מזה? שלטתי בעצמי!* כי זה נראה לי מיותר
אז אני שירן, בת 15, כיתה י' (ביצפר דרור), יום ראשון ראיתי את הסרט שר הטבעות ואז קלטתי שאורלנדו הוא בן אדם מדהים! {למרות שגם ראיתי את שודדי הקאריבים והגעתי למסקנה כזאת..אבל לא כמו עכשיו}...וזייהו
ו...יש מצב שאנחנו בבעיה ^_^ אני מבקשת אישור!

תצ1

New member
ווואי את ממש כמוני!!!!

חוץ מהעובדה שאת גרה בלב שרון!!! אני צודקת???

NiKi†a

New member
יאפ! :)

אני מדריכה את כיתות ד' הנאצים!
חחח....-שמתי לב, שיש שתי הודעות עם אותה כותרת (היי לכולם) וזה מצחיק אותי

תצ1

New member
"היי לכולם"

פשוט רציתי להצחיק אותך עוד קצת (או משהו כזה) ובקשר לתנועה....... בני המושבים נכון???

NiKi†a

New member
נכון מאוד..בני המושבים שולטים ../images/Emo47.gif

אבל למי אכפת עכשיו? אורלנדו שולט.

תצ1

New member
ברור הוא שולט

והוא מדים ומקסים ומושלם!!!! אבל עליתי פה על משהו.... לגעינר שלך קוריאם מורן??? או שאת לםחות יודעת מי זה"????

NiKi†a

New member
ברור שאני יודעת מי זה!

מורן ברנס...אבל הוא לא הגרעינר שלי :) שלי זה אימרי.. את גם בתנועת המושבים?!

תצ1

New member
ברור!!!!

בני המושבים אימפריה כמו שנאמר!!!!! (בואי לפורום של בני המושבים) ומורן ואני ידידים ממש טובים!!!! אם את רואה אותו תמסרי לו את אהבתי!!!!

למעלה