ליש ניראה לי אנשים שונאים אותנו פה בואי נפסיק לרשום הודעות שלא קשורות למנועים אגזוזים וכו...... כדי שאופיר ואנשים נוספים לא יכעסו עלינו....... ושלא יגידו שהם לא הזכירו שמותתתת
אתם מדברים ומדברים ומדברים אחד על השני ... זה פה וזה שם ... ובינתיים שירשרתם עמוד שלם עם הבעיות שלכם .... לדעתי כל אחד יעשה כאן מה שהוא רוצה - יכתוב מה שהוא רוצה כמובן בלי לפגוע באף אחד או הכפשת שמו (בלי הסכמתו) ותראו איך הכל יהיה יפה ... אם טלי ולישי רוצות לדבר בינהם מה זה עניינכם .... הם גם שייכות למועדון ויותר וותיקות מחצי ממכם |אהם| אופיר |אהם| דה ז´ה וו |אהם| .... ונסיים בשיר I´ve got Five On it ...
על הפורום, שוב... אתה טוען: "לדעתי כל אחד יעשה כאן מה שהוא רוצה" . ואני טוען - מזל שאנשים עם סמכויות לא חושבים ככה, העולם היה יותר מגעיל ממה שהוא עכשיו... בכל מקרה, ניסיתי כמה שיותר לעדן את ההודעה ולא לרשום אותה בנימה אישית אבל זה מה שיצא, תתחשב... ונסיים בשיר - כל העולם כולו, גשר צר מאוד... גשר צר מאוד....
..אנחנו בשירשור..לא??..רק אחד.. זה שהוא ארוך לא אשמתנו..נכון?!.. אז זה אומר שאנחנו פועלות לפי החוקים.. וטלי..אנחנו לא היחידות שמדברות כאן..ואם תשימי לב גם לשירשור הזה הצטרפו אנשים..נחמד לי ככה..נראה לי שגם לך נחמד ככה.. אנחנו לא עוברות על שום כלל..אז ס - ב - ב - ה !!!!!! ומעכשיו כולם עוזבים את כולם לנפשם!! KAPISH??????