היי לכולם!!

ToL ToL

New member
היי לכולם!!../images/Emo68.gif

כניראה זו תיהיה הודעה חד פעמית..... אז היי לכל מי שמכיר אותי רק שתדעו שהיצטרפתי לפורום ביי ביי ביי

ToL ToL

New member
../images/Emo3.gifהייייייי.....

לא יודעת אין לי ניסיון אבל אם אביב גפן אומר שכן אז תסמוך עליו הוא מעשן מגיל קטן סתם לא, לא יודעת.......

emek51

New member
אם זה מה שאת שואבת מאביב גפן...

אז אני רוצה את הדיסק בחזרה!!!

BeNiT1BiNbA

New member
היי טלולה!!

מה המצב??..התגעגעתי.. P: אם לא הבנת לפי הסימנים הרבים (כגון: הכינוי שלי), אז זאת לישי..

BeNiT1BiNbA

New member
אה..!!..טלי..

איתי רואה אותי בסעיד..(שווארמה..אלא מה?!) P: הוא ישר מנדנד לי על הדיסק שלו.. אז תעשי טובה.. תחזירי לו אותו!!..ו.. תאמיני לי שגם הוא יאהב אותך פתאום.. וגם המשפחה שלך תהיה מרוצה.. (לא ישמעו את המכוער הזה אביב גפן יותר) כולנו תקווה.. לישי

ToL ToL

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifטוב אז ככה ....../images/Emo9.gif:-

בגלל שאיתי הולך לקרוא את זה אז אני לא יפנה את ההודעה ללישי. איתי............. אתה יכול להירגע הדיסק שלך בריא ואין לך מה לדאוג הוא מצא בית חם....... סתםםםםםםםםםםםם........ אני יביא לך את הדיסק יום שישי טוב??????????????
איייייי לישי תירגעי כי למשפחה שלי אין כלום עם אביב גפן........

ToL ToL

New member
יפה יפה....

תראו מי פה הדוד המושלם...... טוב אנשים תקשיבו שתיהיה לכולם את השנה הכי טובה בעולם ושתהנו מהחיים כי בסך הכל חיים רק פעם אחת.....

BeNiT1BiNbA

New member
טלי..זה בדיוק מה שאמרתי..

למשפחה שלך אין כלום עם אביב גפן
אז תניחי להם לנפשם!!!!!!! P: מה המצב בלונדה??..

ToL ToL

New member
בנית ....

די עזבנו את האביב גפן יש לך עיתוי קצת דפוק אנחנו יודעים אבל חלאס גמרנו את העיניין....

BeNiT1BiNbA

New member
יוווווווו.......את לא יודעת עד כמה

יש לי חשק להגיד לך עכשיו מילה מסויימת.... אבל אני אשמור אותה עד ליום שישי..אם אני אצליח.. כי לא כדאי שידעו את האמת עליך.. P: וארצה בוי..ARTZA BOY :0) ו..חשבתי שאף פעם אצלך לא עוזבים את האביב גפן.. אז......... נ.ב. WASSSSSAP???????

ToL ToL

New member
אז ככה.....

לא הבנתי את ה"לא עוזבים את אביב גפן".... ותגידי את המילה שלך נראה אותך ............ סתם אחותי הכל טוב.....

BeNiT1BiNbA

New member
נו בטח..

איך תביני??..הרי את בלונדה
קיצקץ..בקשר לאביב.. התכוונתי שאמרת שעזבנו את ה"לדבר על זה" מזמן..אז..חשבתי שאת אף פעם לא מפסיקה לדבר עליו.. (יש לי הרגשה ששוב תהיי בלונדה כהרגלך ולא תביני..) P:
לישי

למעלה