היי לכולם !!

היי לכולם !!../images/Emo62.gif

קוראים לי נועה אני ממש אוהבת להכין בובות למרות שהן לא יוצאות לי הכי הכי...
בכלמקרה... יש לי שאלה שאני ממש משתגעת ממנה.... אם מכינים בובה בצייר אז איך עושים רקע שקוף??? פליזזזזזז עזרה...
נועה

victorya

New member
רקע שקוף רקע שקוף!../images/Emo97.gif

אוי גם אני רוצה לדעת- ר-ק-ע ש-ק-ו-ף! אין לי מושג!!!! ובובות מכינים- מתקרבים אל הבייס (עם הזכוכית מגדלת. ככה כותבים זכוכית? פשוט ברח לי מהראש...) ואז מציירים ממש מקרוב ואז יש לך הרבה יותר שליטה! אם את רוצה לדעת יותר פרטים תעשי מה שאני עשיתי- קחי דולי של מישהי אחרת תתקרבי אליה ותראי איך ציירו אותה! אני מקריבה את הדולי שלי
שירה נ.ב: ברוכה הבאה!

Hugs a Kisses

New member
רקע שקוף-תשובה

אז רקע שקוף עושים בתוכנות הבאות: animation shop 3 או paint shop pro 7 אני מניחה שיש עוד תוכנות אבל אני לא מכירה אותן תחפשו בנענע תכתבו אחד מהשמות בהורדות-חיפוש ולפעמים זה מוצא לפעמים לא- מה שבא לו! בהצלחה רותי

victorya

New member
אבל רותי´לה, איך???../images/Emo35.gif../images/Emo97.gif

יש לי את שניהם, נדמה לי. איך עושים רקע שקוף???

Hugs a Kisses

New member
תשובה מספר שתיים

שיר´לה ממי´לה- אם יש לך אייסיקיו/אימייל זה יהיה הרבה יותר טוב כי להסביר פה זה יותר קשה לכן האייסיקיו והאימייל שלי נמצאים בכרטיס האישי שלי!!! אוקיי?

victorya

New member
לאאאא!

איסיקיו!?!? אין לי! מסיבה מאד מאד מצערת (
) אבל, אימייל, כמובן, יש לי! או שאם את רוצה אונליין אז אפשר בצ´אט (מעוררת רחמים...) אבל, שיהיה בהקדם. עכשיו, לכולכם, זה האימייל: [email protected] תשלחו לי הודעות חופשי! (כבר מחכה לפגוש אתכן!!)

Hugs a Kisses

New member
אז...

שלחתי לך אימייל ובקש רלצ´אט אפשר לקבוע מתישהו מחר שאני פנויה רוב היום!!! שלך רותי

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה נועה../images/Emo70.gif

מה דעתכן שכל חדש/ה (יה רייט... חדש) שיבוא נעשה לו- "אנחנו אוהבים אותך ***" -רעיון לא?

chatenoire

New member
רקע שקוף

אז ככה, יש תכנה שנראת Animagic, שאפשר למצוא באינטרנט (תריצו חיפוש בגוגל, לדוגמא). זו בעקרון תכנת אנימציה, אבל אפשר גם להכין בה פריימים בודדים. פותחים את התכנה (אחרי שמתקינים אותה), פותחים קובץ של הבובה שהכנתן בצייר (אם אתן רוצות להכין אנימציה אז מכינים כמה קבצים ופותחים את כולם יחד). יש למעלה סרגל כלים, ואחד הלחצנים בו הוא טפטפת - אם תשאירו את הסמן מעליו יהיה כתוב Transparent Color. תקליקו עליו ואז תלחצו על הצבע בציור שאתן רוצות שיהיה שקוף. עכשיו תשמרו את הקובץ מחדש ו-וואלה! טיפ: מומלץ לצבוע את הרקע בצייר בצבע כלשהו שלא השתמשתן בו על הבובה עצמה, אחרת חלק מהבובה יהפוך לשקוף. לדוגמא: אם הרקע לבן וגם העיניים של הבובה לבנות, גם הרקע וגם העיניים יהפכו לשקופים. בהצלחה!

למעלה