היי לכולם היי לכל חבריי הפורום, אני מילה ו.....זהו. מזל טוב על הפורום החדש.....
מ מיללי New member 23/12/03 #1 היי לכולם../images/Emo24.gif היי לכל חבריי הפורום, אני מילה ו.....זהו. מזל טוב על הפורום החדש.....
Y yuli c New member 23/12/03 #2 ../images/Emo41.gifwellcom!!!../images/Emo41.gif הפורום לא כל כך חדש... אני יעל, תהני פה! ))
ע ענת1986 New member 23/12/03 #3 ../images/Emo41.gif../images/Emo140.gifהיי גם לך! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif שמחים שהצטרפת לפורום של האחד והיחיד מקווים שתהני עימנו המשך יום טוב
../images/Emo41.gif../images/Emo140.gifהיי גם לך! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif שמחים שהצטרפת לפורום של האחד והיחיד מקווים שתהני עימנו המשך יום טוב
מ מיללי New member 23/12/03 #5 תודה רבה על קבלת הפנים הלבבית הפורום הזה כן חדש, מבחינתי...כי אני גם בפורום השני של ברי, באתר שלו.... התפלאתי לגלות שיש עוד משתמש מילה....לכן זה מיללי.... אגב, הסמיילים פה...שוס חבל על הזמן!!!
תודה רבה על קבלת הפנים הלבבית הפורום הזה כן חדש, מבחינתי...כי אני גם בפורום השני של ברי, באתר שלו.... התפלאתי לגלות שיש עוד משתמש מילה....לכן זה מיללי.... אגב, הסמיילים פה...שוס חבל על הזמן!!!
S shulhi86 New member 23/12/03 #7 יכולת להצטרף למפגש שלנו... רק היית אומרת שאת מתכוונת להתחיל לכתוב יומיים אח"כ (ולמי שלא הבין, היא ראתה אותנו בעזריאלי, ואפילו לא אמרה שלום...) מילה, תהני בפורום! (וכך עולה מספר החברים הכפולים מ 3 ל 4)
יכולת להצטרף למפגש שלנו... רק היית אומרת שאת מתכוונת להתחיל לכתוב יומיים אח"כ (ולמי שלא הבין, היא ראתה אותנו בעזריאלי, ואפילו לא אמרה שלום...) מילה, תהני בפורום! (וכך עולה מספר החברים הכפולים מ 3 ל 4)
ע ענת1986 New member 25/12/03 #10 רואים רחוק רואים שקוף ../images/Emo9.gif אז את ראית אותנו ואנחנו לא ראינו אותך? זה לא פייר! בכל מקרה- סבבה שהצטרפת! תהני לירון קרדיט- "רואים רחוק רואים שקוף" הוא הסינגל החדש של מאיר בנאי ממש שיר טוב!
רואים רחוק רואים שקוף ../images/Emo9.gif אז את ראית אותנו ואנחנו לא ראינו אותך? זה לא פייר! בכל מקרה- סבבה שהצטרפת! תהני לירון קרדיט- "רואים רחוק רואים שקוף" הוא הסינגל החדש של מאיר בנאי ממש שיר טוב!
מ מיללי New member 24/12/03 #9 אוריתי!!! איזה יופי..... אגב הבנק...ברי הבהיר שזה הפאנק והתחיל להסביר...ולפרט.... שלוחי- דווקא אחרי המפגש שלכם החלטתי להיצטרף...הייתכם כ"כ חמודים....
אוריתי!!! איזה יופי..... אגב הבנק...ברי הבהיר שזה הפאנק והתחיל להסביר...ולפרט.... שלוחי- דווקא אחרי המפגש שלכם החלטתי להיצטרף...הייתכם כ"כ חמודים....