איזה חמודים אתם....
אז כמו שאמרתי שבוע חלומי.....אין מה לומר..... לא אמרתי שהבובה של בריטני מכוערת או משהו כזה היא פשוט קצת מאכזבת כי כולם עומדים וכולם בולטים כאלה והיא הפוכה ובאמת- אם לא לדעת שזו היא מי היה מזהה? לכם אולי זה נראה שבטח שתזהו אותה אבל תארו לעצמכם שבחיים לא ראיתם את הבובה הזאת בשום תמונה.... הרי יהיה לכם קשה להבין מהפעם הראשונה שזאת בריט.... ועלומת הבובה של קיילי מינוג (שיושבת על ירח ענקי) הבובה של בריטני ממש צולעת...... במוזיאון השעווה שבישבילי זה היה שיא הטיול היה ממש כיף... למעוניינים לדעת מי מוצב שם, אני אישית הצטלמתי ג'וני דפ, רובי וויליאמס, קיילי מינוג, רציתי את ביונסה אבל היא ממש ממש ממש לא דומה לעצמה שם... ועוד כל מיני שחקנים כמו ג'ניפר אניסטון, וויל סמית', טום קרוז, בראנג'לינה, ג'יילו וכו'.... אבל למען האמת שהחלק של הזמרים ממש צולע שם..... חחח הייתי שמה את כל התמונות אבל מה אתם צריכים אותי עם באנץ' של בובות?
לונדון עצמה מהממת... האופנה זוועתית כי כמו שעכשיו אצלנו האופנה היא שחור-לבן-חום-כסף-זהב-ורוד בלונדון זה כמה שיותר צבעוני ופרחוני ככה יותר טוב.... ממש זוועה זה קיצוני: או פרחים פרחים פרחים או חליפות עיסקיות מהודרות כאלה.... הבנים כולם בחליפה עם עניבה שאני ממש ממש נגנבתי על זה..... האנשים מממש מצחיקים עם המבטא הבריטי הקורע... בימים הראשונים ממש התפקעתי מצחוק על פעם שעברו לידי בריטים ודיברו עם המבט הזה ואפילו זכיתי לשמוע את אחת המטרות שבגללן נסעתי ללונדון איך בריטי אומר: "oh...really"? זה פשוט ק-ו-ר-ע הבריטני ממש מנומסים... אם אני נתקלת במישהו או דורכת על מישהו או משהו בסגנון הוא זה שיאמר לי "מצטער"... חחח לא באמת פעם פתחתי את הדלת איפשהו ופתחתי אותה ממש על האף של מישהו והיא אומרת לי sorry.... אחותי פעם חיכתה לי באיזו חנות ונוצר מאחוריה תור לקופה חחחחחח זה היה קורע.... הייתי כמובן בכל המקומות המפורסמים יותר וגם ראיתי כל מיני דברים שקשורים להארי פוטר חחח למשל את אתר הצילומים(הוגוורטס) וכמובן את תחנת 9 ושלוש רבעים בקינג קרוס- באמת עשו שם מן קיר כזה עם שלט ועגלה שנראה כאילו היא תקועה בקיר בין שני העולמות... הלכתי גם למחזמר פנטום האופרה והיה פשוט מדהייייייייייים.... באמת אני כלכך ממליצה על המוזיקה פשוט נורא יפה.... וזהו... כמובן שיש המון מה לספר אבל כבר חפרתי מספיק.... חחחחח