היי לכולם טאקילההההההההההה גם אני רוצה להיות חלק מפורם זה? האם זה אפשרי ? או שיש למישהו היתנגדות...
ס סנדי 33 New member 26/3/03 #1 היי לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif טאקילההההההההההה גם אני רוצה להיות חלק מפורם זה? האם זה אפשרי ? או שיש למישהו היתנגדות...
היי לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif טאקילההההההההההה גם אני רוצה להיות חלק מפורם זה? האם זה אפשרי ? או שיש למישהו היתנגדות...
ט טאKילה New member 26/3/03 #2 סנדי מתוקה שלי..../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif בטח שאת יכולה,את חלק מהפורום הזה. תתרווחי תרגישי חופשי,יש מלא מקום. חוצמיזה את תושבת חוזרת, הדלת כאן תמיד פתוחה בשמחה לכולם.. גם לך..
סנדי מתוקה שלי..../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif בטח שאת יכולה,את חלק מהפורום הזה. תתרווחי תרגישי חופשי,יש מלא מקום. חוצמיזה את תושבת חוזרת, הדלת כאן תמיד פתוחה בשמחה לכולם.. גם לך..
ס סתם אחד 2 ו ש לוש New member 26/3/03 #4 שלום סנדי ../images/Emo140.gif נעים מאוד. יש כיסא פנוי לצידי. להביא לך משהו לשתות?
ס סנדי 33 New member 27/3/03 #6 יווווווווווו תודה לכם ../images/Emo140.gif רגע, זה פורום לילה אז איפה כולם? מה כבר הלכתם לישון? מי פה?
יווווווווווו תודה לכם ../images/Emo140.gif רגע, זה פורום לילה אז איפה כולם? מה כבר הלכתם לישון? מי פה?