היי לכולם!

p r u d e n s

New member
היי לכולם!../images/Emo176.gif

סליחה על השרשור החדש...אבל לא יכולתי להתאפק! רק כרגע לזרתי מהפעילות הראשונה בצופים...והחלטתי להצטרף, למרות שאין לי מושג בראשי התיבות, במושגים ובהכל...אבל היה כל כך כיף!!! אני בכיתה ז', ועד עכשיו לא ממש התעניינתי בצופים, אבל בגלל שיכנועים בלתי פוסקים של חברה שלי הסכמתי ללכת. ועכשיו נרשמתי...אני בצופים של כפר ורדים, גדוד (אין לי מושג מה זה) עופר, שבט (או קבוצה, או מחנה...בעע אני גרועה) מה-כפרות..
. ושמעתי מכמה מקורות שהצופים של כפר ורדים הם בין הטובים בארץ (בלי להעליב את הצופיפניקים האחרים..) אז מישו מוכן לנדב לי קצת אינפורמציה?

שלום שלום!!

אני הגר משבט אילת הנהגת ד"רג! ואל תידאגי תוך חודש את יודעת הכל פרפקט! גמני היצרפתי לצופים בכיתה ז' כי רק אז פתחנו אצלנו שבט! שתהיה לך אחלה שנה!

p r u d e n s

New member
וואו...דר"ג...../images/Emo176.gif

אני בטוחה שזה חשוב...אני אעשה את עצמי כאילו אני יודעת מה זה... |עושה את עצמי כאילו אני יודעת מה זה|

חחח דר"ג זה קיצור של דן רמת גן

כאילו כל השבטים שבאזור דן רמת גן נימצאים בהנהגה הזו!! ואנחנו האילתים נידחפו אליה!

p r u d e n s

New member
אהה!../images/Emo176.gif

ניסיתי לבדוק קצת במילון מונחים אבל זה היה כל כך הרבה ראשי תיבות שהשתפנתי...הפסקתי אחרי האות א'...פחדנית שכמוני. ואיך, לעזה-אל, שכחתי להכיר לכם את טיחי?! טיחי הוא האבטיח שילי ועוד מעט הוא הולך לישון שנת חורף וזה חבל. אבל בינתיים אני אוהבת אותו ומפנקת אותו ודואגת שהוא יכין שיעורי בית בבצפר לאייקונים... נ.ב. הקמתי את "חבורת השרוטות" בגדוד\קבוצה\שבט\מה שה לא יהיה... הסבר לאי השפיות שילי...

anat113

New member
דבר ראשון

ברוך הבאה לתנועה הכי טובה!!!! אני בטוחה שיהיה לך הכי כיף בעולם! אף אחד לא מתחרט שהוא בא לצופים! אין לי מושג איפה זה כפר וורידים, איזו הנהגה זאת?! בכל מקרה אני ענת משבט נחשון הנהגת שרון (הכי גדולה - הכי שווה) אבל גם כל השאר אחלה
בכל מקרה יום טוב! -ענת-

p r u d e n s

New member
כפר ורדים../images/Emo176.gif

זה ליד מעלות, תפן וינוח. ואני בטוחה שאני אעשה מלא כיף!!! אבל הראשי תיבות האלה...בעע...

PRUDENS כנסי שניה!!!

יש מילון מושגים ואת תביני הכל אני יסביר לך הסבר קצר את בקבוצהה..... נגיד 10 אנשים יש לכם שם בזוקה נגיד ואז אתם בגדוד ערד ובתוך גדוד יש כמה קבוצות אחראי על הגדוד הוא ראשג"ד ולמדריך של הקבוצה שלך קוראים מדריך! אה ואממ...... את בשבט נגיד רכ"ס בשבט יש מלא גדודים בדרך כלל לכל שיכבת גיל כיתה ד,ה,ו,ז,ח,ט,י,יא,יב!!! אוקי יש מביו?!?! בדרך כלל בכיתה י' מדריכים אם רוצים יש שבטים שגם בכיתה ט' כבר מדריכים זה מוזר אוקי נגיד אני בשבט רכ"ס אז לשבט שלי יש הנהגה אני נגיד בהנהגת שרון!! נתניה הרצליה רעננה פרדס חנה פרדסיה גם בהנהגה שלי יש מלא מלא שבטים בהנהגגה אוקי הבנת קצת!?

p r u d e n s

New member
כן...../images/Emo176.gif

תודה!!! ויש לי גם קצת רעיונות לפעולות... למרות שזה יותר מתאים לפעולה ראשונה, המדריכים הביאו לנו "כסף" ונתנו לנו להמר על כל מיני דברים...בלאק ג'ק, קוביה, ספיד... ואם מנצחים מקבלים כסף ובכסף קונים או קולה או רמזים ועם הרמזים צריך לגלות משהו...אנחנו היינו צריכים לגלות מי המדריכים שלנו אבל לא היה לי מושג. אבל זאת פעולה ממש כיפית, כדאי לעשות לחניכים שלכם!!!

היי!

אני נועה, שביעיסטית, ראש צופיות, בשבט שקמה אזור.... אני מקווה שתהני פה בפורום, ובצופים ביכלל!!!!
נועה.

p r u d e n s

New member
תודה!../images/Emo66.gif../images/Emo176.gif

אני בטוחה שאני איהנה...בעיקר בצופים... ומה את אומרת על הפעולה שהיצעתי?

למעלה