היי לכולם!!!

היי לכולם!!!../images/Emo105.gif

סוף סוף חזרתי הביתה.. שבוע ראשון מוזר...האמת שהיה די נחמד האנשים טובים,ולמרות שעות השינה המזעריות ביותר גם החומר מעניין. מה שלום כולם? איך עבר השבוע? לי! שמתי
ששינת כינוי(לקח לי הרבה זמן להבין שאני בפורום הנכון
) ושיש לך פורום חדש!! אז מזל טוב!!
ובהצלחה!
שיהיה לכולם סופשבוע נעים
טל

G A L 17

New member
טלללללללללל

קודם כל ברוכה השבה......... שמח שהיה נחמד.............. אבל איך כבר הגעת לממר"ם? אין לך טירונות קודם ? או שזה קדם צבאי? ושעות שינה מזעריות? וואי באסה , כמה שעות שינה? אני יודע שזה יהיה אחד הדברים הכי קשים לי בצבא כי כשאני לא ישן מספיק אני עצבני ובכלל בקושי מתפקד...... שמח שהאנשים נחמדים ובכלל יהיה לך טוב!!! התגעגענו (אני לפחות ) והמשך שירות מהנה , סורי שלא נפרדתי ממך אבל לא יצא לי להיות פה סוף שבוע שעבר

../images/Emo13.gif גמני התגעגעתי.מאוד..

כל פעם שדיברו על שרשור חשבתי עליכם!
הקורס הוא קד"צ(של 25 שבועות..רק עוד 24! ייאי!) שעות שינה מאווד מזעריות..אנחנו אמורים לישון 6 שעות בלילה,המפקדים נורא מקפידים על זה,אבל זה לא ממש יוצא כי עד שמגיעים לאכסניה ועד שכולן מתקלחות ועד שעושים שיעורים ולומדים למבחן כבר ממש מאוחר... גם לי בעיקרון נורא קשה לא לישון אבל עם הזמן זה נעשה יותר קל ותמיד אפשר לשתות המון קפה!

טל! ../images/Emo66.gif

אני ממש ממש שמחה לראות אותך! לא יצא לי להפרד ממך ולאחל לך בהצלחה כמו שצריך, אז... שיהיה לך המון המון בהצלחה!
אני שמחה שנחמד לך בינתיים, ואני מקווה שרק ימשיך ככה. אל תשכחי לבוא לבקר אותנו אל בסיס קבוע, כי אם לא אני אתגעגע מאוד.

טלושששששששש ../images/Emo60.gif

כפרות עליך! איזה חמודה שהספקת לכתוב לנו! חחח תודה בובה על האיחולים! אני ממש מתרגשת
וכן חח פחדתי שאנשים יחשבו שנטשתי אתכם ושיש לכם מנהלת חדשה! אני שמחה שיש לך אנשים נחמדים וגם חומר מעניין!! התגעגענו
ואיך היה השבוע? עמוס בעיקר!!

טללללללללללל../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

איזה יופי שקפצת לבקר
אני שמחה שהאנשים נחמדים ושאת יחסית נהנת... 24 שבועות יעברו מהר, לא לדאוג:) אה וגם אני התגעגתי

למעלה