גם אני שבה לבקר כאן ../images/Emo13.gif
והנה העדכון שלי: רומי כבר בת שנתיים וחצי, ממש גדולה
(ותראו כמה יפה
) אני עובדת כבר 10 חודשים בסטודיו לעיצוב - עבודה מהנה עם אנשים מקסימים, אבל משכורת מינימום, ובהחלט לא גלובלית (תנחשו לבד כמה הרווחתי בתקופת החגים
) שאיתה אני לא תמיד גומרת את החודש. סיפור עצוב היה לי והסתיים בנוגע לעניין "השלמת הכנסה" מביטוח לאומי. בקשתי לקצבה זו הושבה ריקם מכיוון שנדרשתי להביא אישורים שלא היתה לי אפשרות להשיג (על מה עשיתי בכספי פיצויים שכביכול קיבלתי לפני 3 שנים כשפוטרתי. הסברי שלא קיבלתי פיצויים והמעסיק אינו מוכן לאשר זאת לא התקבלו) אחרי סאגה ארוכה עצובה ומתישה נפשית של מכתבים ונסיעות לביטוח לאומי (והפסדי ימי עבודה
) - הרמתי ידיים. בביטוח הלאומי החליטו משום מה לא לאשר לי את הקצבה ויהי מה. לכן אני נאלצת להסתפק במשכורת העלובה מאוד שלי ולהתמך בהורים שלי) ההורים שלי באלף ואחת דרכים ממשיכים ועוזרים ללא הרף ומכל הלב. יש לי מזל עצום שזכיתי להורים שלי!
(אם כי תמיד מתגנבת לה ההרגשה המאוסה שאני מקשה עליהם ומהווה עול וכולנו היינו שמחים הרבה יותר אם הייתי יכולה להסתדר קצת יותר לבד) רומי הולכת לגן - שנה שלישית באותה מסגרת, ההתאקלמות היתה מופלאה ומהירה והיא אוהבת את הגן. גם אני מרוצה ממנו
לסיכום - טוב לנו ואנחנו חיות ברמת חיים סבירה ויותר, למרות הקיצוצים והמשכורות המזעזעות שמשולמות במשק... בעיקר כי יש תמיכה הדדית ועזרה מהמשפחה, והמון אהבה
והנה העדכון שלי: רומי כבר בת שנתיים וחצי, ממש גדולה