היי לכולם! תאור מצב:

היי לכולם! תאור מצב:

הפורום דעך והיה לא פעיל זמן רב. לאחרונה, מיכלי תפסה יוזמה ועושה מאמצים להחיותו. כדי לקדם את החייאת הפורום, לקחתי על עצמי את הניהול באופן זמני. עכשיו זה תלוי רק בכם! הפורום יכול לפרוח שוב. יש מלא חד הוריות בארץ (מכל הסוגים) אנחנו בסך הכל בתקופה קשה, גם ובעיקר כלכלית, המצב הבטחוני ידע ימים טובים יותר, והקיצוץ בחינוך בודאי לא יעלה את איכותו אז קחו מקלדת והרימו את הכפפה שמיכלי זרקה לכם במסר ממש לא מזמן. ספרו לנו: מה קורה איתכם בימים אלו? האם ועד כמה הושפעתם מהקיצוצים, וכיצד מילאתם את החסר. ספרו על השתלבות הילדים במסגרת החינוכית שבחרתם, ועוד. כאן גם המקום לתת המלצות על ספרים שמתאימים למשפחות חד הוריות, כאן המקום לעזור ולהיעזר - בכל תחום. זהו הבית שלנו ברשת המקום היחידי שאנשים באמת מבינים מה עובר עלינו. מה דעתכם? בא לכם להפיח בפורום הזה חיים? מקווה לראותכם,

../images/Emo24.gifכן רוצה מאד בפורוס זה

חסר מאד וחשוב מאד. המצב אכן הולך ונעשה קשה עקב הקיצוצים. מנסה לשרוד ולשמור את עצמי והילדים מעל המים ואולי תקופה זו תעבור מהר.

m i c h a l i

New member
ערב טוב לך ../images/Emo140.gif

שמחה שאת פה איתנו...
אולי תוכלי לשתף אותנו מה את עושה כדי לשרוד... על מה ויתרת על מה לא... גם אנחנו כרגע חיים מיום ליום למרות שהעתיד נראה כבר מבטיח ( יש עבודה והגירושים שלי קרובים יותר מתמיד) אשמח לשמוע עיצות מועילות

../images/Emo184.gifמה אני עושה

אספתי את ילדי היקרים והסברתי להם שאנחנו מקוצצים ויש להערך מחדש.ויש לציין שהילדים מבינים.כשמישהו שוכח כולם עוזרים לו לזכור. צמצמתי גם ממה שכמעט אי אפשר ופתאם אפשר. האמונה והתקוה שהדרך נכונה והאופטימיות בראיית העתיד עוזרת לחצות קשיים וגם בלתי צפויים.

../images/Emo127.gifבבית יש לי 5 ילדים

עתודאית,שני בנם 15,11 ושתי בנות 14,12. הם למודי תורת ההשרדות מזה 7 שנים. למדתי לשתף אותם עד גבול יכולתם.כמובן שהם מקבלים אבל מעט יותר ממה שהיו מקבלים במצב אחר. גם להם יש דרישות אבל אני מנווטת אותם לגבולות האפשרויות שלנו.והאמינו לי כשהם יגדלו הם ידעו יופי להעריך את ערך הכסף שיהיה בידם.יותר מילד שכל מבוקשו ניתן על ידי ההורים

נאוה../images/Emo124.gif שיווווווו

אני זוכרת אותך בחיי לא הייתי כאן אולי חצי שנה ובזכות מיכל עכשו נכנסתי (ניק קודמים: מוצאת אותך,מזל היחידה) יו יו יו אל תדאגי אני עוד אבוא לבקר בחיי שיש לי לפעמים קצת שאלות
ואפילו סיפורים.. בהצלחה לכן בנות לך ולמיכל
ובהצלחה לפורום שרק יפרח ולא ידעך אף פעם

היי נאווה...בהצלחה ../images/Emo45.gif

אולי הגיע הזמן להחזיר עטרה ליושנה בפורום הזה.... ולמי שהתעניין לגביי ולגבי בני... כן, הוא אצלי במשמורת מלאה מגיל שנה. אימו כלל איננה בארץ. לא הכי קל ואתן יודעות זאת, אבל גם לא קשה לי, התרגלתי ואני שוחה בזרם בקו ישר. כיום עובד מהשעה 7 בבוקר ועד 7 בערב.... נעזר במטפלת, שהבריזה לי לפני 3 ימים וכעת אני בחיפוש מטורף אחר מטפלת חדשה, כך שאני בחופשה מהעבודה כבר יומיים... וחוץ מיזה, כל יום אני מודה על כך שנפלה לי הזכות לגדל את בני נסיכי. יום טוב לכולם....

היי חדהורי, מה שלומך?

אני שמחה לראותך כאן. איזה יופי שמצאת עבודה (הפורום דעך כשעוד היית בחיפושים) באיזו מסגרת הילד נמצא עכשיו? הוא גמר עם גל המחלות שתקף אותו כשנכנס לגן בשנה שעברה? זה בטוח די קשה לא לראות אותו כל היום, אני מקווה שאתה לפחות פנוי בשי-שבת. זוכרת עד כמה נהנית איתו בבית.

קשה לו שאנו פחות

מתראים כיום. אני יוצא מהבית ב 6:45 בבוקר וחוזר בין 7 ל 9 בערב. חצי מהמשכורת הולך למטפלת, ואנחנו בקושי מתראים. אני רואה עליו סימנים לא בריאים מהמצב הזה. אבל זו העבודה שהצלחתי למצוא בתחום שאני אוהב ויודע לעשות. השבת המטפלת ללא התראה מוקדמת החליטה שאיננה יכולה להמשיך, וכעת אני מחפש מטפלת אחרת, בשביל כך נאלצתי לקחת יומיים חופש. הילד בסדר, כבר לא חולה את מחלות הגן המטרידות. השיער שלו כל כך ארוך שזה מדהים , יפה כמו בת
. ותודה לכן על הברכות נשתמע

../images/Emo6.gif גם יהונתן מגדל...

אני מקווה ששלך לפחות מוכן להסתרק....
יהונתן פוטר את עצמו עם כובע מצחיה (הפוך, כמובן!) ואכן, יש אנשים שחושבים שהוא בת
אתה כותה: קשה לו ולך? אתה לא מרגיש את הקושי?

אהלן חדהורי

אנחנו מכירים בשם אחר (שלחתי מסר), אבל אם תגיד איפה אתה נמצא בארץ אולי אוכל לעזור בחיפושי המטפלת? אני מכירה כמה

למעלה