היי לכולם (שוב)

היי לכולם (שוב)

בזמן הקרוב אני לא אהיה פה... חשבון האינטרנט מנופח... בתור מתנת פרידה, אני שמה לכם סיפור של חברה שלי, שלדעתי (ואחרים) מוא יפה, ןנהדר. זאת בכלל ילדה מוכשרת

נחליאלי

New member
חשבון האינטרנט

מסלול חדשי חפשי בבזק עולה 100 שח בחודש, ונותן לך גלישה חפשית בקו הטלפון זה ללא קשר לשרת שאליו את מחוברת: בזק מזהה את כל השיחות שיוצאות לכל השרתים ומבטלת את החיוב. השרת הזול ביותר שאני מכיר הוא קווי זהב - כ 60 שח לגלישה בלתי מוגבלת. כך - במאה וששים שח לחודש, את יכולה לגלוש ללא הגבלה.

*קסנדרה

New member
נחליאלי כגולש חדש בפורום, אולי

אינך יודע, ואני מסבה את תשומת לבךלכך. שבפורום זה, יש הקפדה על כתיבה יוצרת והתגובות הן לכתיבה בלבד, כדי לשמור על צביונו, ולא להפוך את הפורום לבמה לפטפטת, עצות וכו´. אז אודה לך אם להבא, תקפיד. תודה. קסנדרה

פרח-בר

New member
מקווה שתספיקי לראות... |

תגובתי זו. נשאבתי לתוך הסיפור כמכושפת. שבת, שעת בוקר מוקדמת אני עם הקפה ...מה אקרא??? והנה משכה את תשומת ליבי הודעתך. מה אומר סיפורה של חברתך מושך ושואב - הקפה נשכח - העולם נעלם ונותרתי עם סיפור פנטסטי, אותו קראתי בנשימה אחת. הסוף מעניין(הוא מותיר מרווח מסויים) אם כי,אישית, קצת איכזב. במצב הרוח בו הייתי רציתי סיום אחר...או יותר נכון...המשךךךךך... וכך נותרתי ו...חצי תאוותי בידי... אנא מסרי לחברתך תודה. ולך התודה על שהבאת את הסיפור. להתראות בהקדם סיידר תפוחית, פרח-בר

אני בקורס מחשבים (צריך ללמוד)

ומשם התגובה- זה לא הסוף... היא רוצה להמשיך את זה-ואני אמסור לה מה שכתבת. אני בטוחה שהיא תשמח לשמוע את זה שגם מי שהם לא חבריה לפורום הארי פוטר אוהבים את זה.

העצלנית

New member
מצטערת להדחף אבל

השם שלה הוא נגיני פוטר (אבל באנגלית כמובן). ואת יכולה למצוא אותה בפורום הארי פוטר.

Nagini Potter

New member
לא צריך אני כבר כאן!

ראיתי שאהבו את הסיפור שלי, ואני מאוד מאוד שמחה...
אם אתם רוצים יש המשך, אבל עד שאני אסיים את הסיפור יעברו עוד כמה שנים טובות, וכמו שאני מכירה אותי בכלל לא יהיה לי כוח לסיים אותו... בכל מקרה, אני מקווה שתאהבו אותו, למרות שזה הפרק שבו מאוד בולט שהוא לא ממש מקורי שלי, אלא יותר שילוב שלי, של הארי פוטר, ושל אקס-מן (הסרט) אני מקווה שהוא עדיין יפה... תיהנו! נ.ב. אם מישהו תהה - אני בת 13 Nagini Potter

פרח*בר

New member
אבל... ../images/Emo10.gif

אין זה המשך של מה שהביאה לנו תפוחית, זה אותו חלק. ואני כל-כך, כל-כך קיוויתי שיהיה לי המשך לקרוא... 8-( רגב´ אני ממש לא "בוגרת" הארי פוטר (כל הספרים אצלי על המדף לאחר שהחבר´ה שלי סיימו לקרוא), לכן הנאתי מסיפורך רבה יותר. ושוב שאי איחולי ל...המשך יצירה פורה, ממני.

Nagini Potter

New member
אה נכון לא שמתי לב!

אחרי שנגיני יוצאת מהבית לבית הספר זה אמור להיות סוף ההקדמה... כך שתפוחית שלחה את ההקדמה והפרק הראשון ביחד... הפרק השני בדרך, אני מבטיחה! Nagini Potter

למעלה