היי לכולם שאלות?

a d i עדי

New member
היי לכולם שאלות?

היי לכולם אני יודעת שזו שאלה מוזרה קצת אבל מישהו יודע אם הראל מעשן? ותגידו הוא שומר שבת? ואני יודעת שחלק מהשבתות הוא בכפר סבא אבל כל שבת? אני יודעת שזה סתם מוזר אבל זה מעניין אותי... ראיתי אותו נוסע בשבת ואני כמעט מטוחה שזה הוא אז איך זה יכול להיות שהוא חובש כיפה ונוסע? ובקשר לעישון סתם חבל לי על הקול היפיפה שלו שלא יהרס חלילה וחססס

i love skat

New member
אמ..תשובות...../images/Emo6.gif

הוא לא מעשן.אל תדאגי...
נראה לך שהיו לו שיניים כל-כך יפיפיות אם הוא היה מעשן?! והוא לא חובש כיפה,וגם לא נראה לי בשבת,אני יודעת שהם משפחה מסורתית,ארוחת שבת וקידוש והמוציא וכל זה.אבל אני לא חושבת,שהם שומרי שבת,בכולופן לא הוא. ואם הוא חבש כיפה והוא נסע בשבת,אז זה לא נקרא להיות שומר שבת..

meitar 8

New member
טעות..

הוא מעשן לפעמים.. ממש לפעמים.. רק כשהוא עם חברים בבית קפה או משהו.. ככה סתם הוא לא מעשן.. והוא בשבת בבית כשהוא יכול.. כמו שאתם יודעים אין לו כל כך זמן.. והם לא שומרים שבת.. כיפה,קידוש והכל ביום שישי והם משפחה מסרותית אבל שבת הם לא שומרים!!

האמ...

הוא מעשן פעם במלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא זמן והוא מודע למה שזה עושה לו. הוא מסורתי, אבל אין לו בעיה חהופיע בפסטיגל ביום שבת למשל.... סתם, מאמין ומדליק נרות...

i love skat

New member
חחחח...איך הוא מדליק נרות../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

רק בנות עושות את זה...
.. אבל הוא בהחלט עושה קידוש והמוציא וכו', לא יודעת אם כל שבת.. אבל מתי שיוצא אז בטוח..

i love skat

New member
חחח גם אני לא דתייה.אבל אני יודעת

שרק נשים מדליקות נרות בשבת..
לא נורא, אני בטוחה שאמא שלו מדליקה נרות..

skaatushonet

New member
רוצות שאני יעשה לכן שיעור?

אני דתייה...רק בנות מדליקות בשבת...ובנים לא...גם אם אין אף אחד בבית...
והבנים עושים קידוש ומברכים על החלות...
וכולם עושים נטילת ידים!מוזמנות לבוא אצלי שבת אחת לראות איך זה הולך...

skaatit 1

New member
לא ידעתי שיש כאן דתיות....../images/Emo24.gif

סתם שתדעו...גם אני דתייה...

i love skat

New member
חחח..תודה..../images/Emo13.gif

גם אני עושה ככה שבת בבית. אבל אנחנו לא דתיים רק שומרי מסורת. ואני יודעת את הידע הכללי, אבל תודה בכל זאת..

i love skat

New member
הם לא עושים כלום....

פשוט לא מדליקים נרות, להם יש את הדברים שלהם לעשות.

skaatushonet

New member
חחחחחחח

להם יש שחרית מנחה וערבית להתפלל...חובה...נראה לי שזה מספיק...לא?

skaatit 1

New member
אפשר להכוות....חחח../images/Emo8.gif

כנראה הבנים מפחדים מאש...סתם...

למעלה