היי לכולם... שאלה לי

SHIR123SHIR

New member
היי לכולם... שאלה לי

אני כבר כמעט 30 נראית מעולה נאה ביותר, ומעולם לא היה לי קשר רציני , למעשה כל קשר שהתחיל פגישה שתיים ואז הבחור אומר שהוא לא מעוניין..ופשוט לא ברור לי למה , ובאמת אני יפה חכמה טובה..ומשהו לא עובד אמר שלי חושבת שעשו לי עיין הרע אוו כישוף..ובגלל זה, אני לא מצליחה ואני מאוד חוששת כי אני לא אתחתן לעולם, כי לא הגיוני לי שבאמת פחות ממני ומצליחות ואני לא.. זה מדהים כי רואים שהבחורים מתלהבים ממני גם בפגישה הראשונה אבל בפגישה השנייה פשוט בורחים...ולפעמים נראה שהןם ממש מחכים לברוח...

Esmerallda

New member
ואמא תמיד יודעת../images/Emo6.gif...

סליחה על הכותרת, הייתי חייבת. ראיתי פעם או פעמיים אנשים שהאמינו שיש עליהם איזושהי "קללה" וחיו לפי זה. יקירתי, בואי נהיה הגיוניים, אף אחד לא נולד עם קללה שרובצת עליו, ואני בספק אם נתת למישהו סיבות להטיל עלייך אחת. אם את טוענת שאת נראית טוב, שיש בך תכונות טובות, ושאת בת זוג מוצלחת, אז מה כבר לא בסדר? תרגעי קצת, תתאמצי קצת פחות להרשים, תני לשיחה לזרום, ואל תפחדי כל כך. אם את באה בגישה של "אני גם ככה אבריח אותו", אז הוא מיד ירתע. עוד דבר שנראה לי יכול לפגוע בך, זה הגיל שלך, וההתייחסות שלך לנשים אחרות. הגיל, בימינו, לא משנה. נשים רבות מעדיפות לשים דגש על הקריירה לפני שהן מוצאות בעל. להיות בת שלושים ובלי בעל, זה כבר לא כל-כך נדיר. אז אין מה להיכנס לפאניקה. שתיים, אין לך למה להשוות את עצמך לנשים אחרות. מהסיבה הפשוטה שהן לא את. לכן הן לא עוברות את מה שאת עוברת, ואולי הן כן מצאו מישהו שמתאים להן בעוד שאת עדיין מחפשת. אל תערכי השוואות, זה פשוט רק ידכא אותך. קיצר- אופטימיות, מרץ, בלי ללחוץ יותר מדי, ותהיי בטוחה בעצמך. אין לך מה לדאוג! -הצוענייה.

גם עוד 10 שנים, לא הייתי כותב

זאת יותר ממך. Belle, even though her eyes seem to lead us to hell She may be more pure more pure than the words can tell But when she dances feelings come no man can quell Beneath her rainbow coloured dress there burns the well

Esmerallda

New member
oh fluer de lys!

My promised one please let me one time be untrue Before in front of god and man I marry you Who'd be the man who'd turn from her to save his soul To be with her I'd let the devil take me whole Oh, fleur de lys I am a man who knows no love I go to open up the rose -Esmeralda תודה על המחמאה, וחמודה- שיהיה לך בהצלחה! -הצוענייה

SHIR123SHIR

New member
היי תודה לכולכם הל ההערות וההארות

אני מקווה שאצליח ליישם אותם בחיי היום יום... ומי יודע אולי אם באמת אאמין גם אצליח... ת ו ד ה

למעלה