היי לכולם כאן

jam19

New member
הסבר..

מישהו מוכן להסביר לי מהי המטרה של מישהו להכנס בכמה שמות ולמה זה מפריע ומה הם הכינויים שלהם/שלו?

Gingerbread Boy

New member
מישהו מוכן להסביר לי

מהי המטרה בחשדות שווא? נראה כאילו הפורום שלכם אחרי איזו טראומה טרוליסטית או משהו כזה, אחרת אין הסבר לשירשור המשעשע ולתגובות הילדותיות של מנהל הפורום.

jam19

New member
טעות שלי

אני מצטער אם שפטתי מוקדם מדי, אתם צודקים. זה פורום וכולם צריכים להביע את דעתם, לטוב ולרע. סליחה אם פגעתי במישהו.

jam19

New member
ציטוטים דומים

מספר ציטוטים נבחרים... *ברור לי שהוא מתייסר מלהסתיר את זהותו המינית (Gingerbread Boy ). *אני מתחיל לחוש צורך לתמוך בו קצת (Gingerbread Boy ). *לגלות שראית את לבטיו (ריק בש) *להוכיח את חפותי (Gingerbread Boy) *אך מנגד , תחושת הקלה (מאוהב באורי) *גם אם זה טבעו ומהותו הפנימית... (מאוהב באורי) *שהחלטה כזו אינדוודואלית (מאוהב באורי) כולכם מדברים בשפה גבוהה או שזה סתם במקרה? או ש.... אופס.

SmartToyBoy

New member
מה הולך כאןןןןן

dkey, יודיx3, אתה בטוחים במה שאתם אומרים? השרשור הזה הזוי מאוד..........

כמו שאתם יודעים, אני בפורום כבר

הרבה זמן, ואני מבין את החששות מטרולים... עם זאת, אני חושב שאולי קצת הגזמתם הפעם... לפעמים החשדנות הזאת עלולה להיות מוטעית, ושסת לפגוע באנשים... בקשר לשפה הגבוהה- נו, באמת! זה לא מוכיח כלום! גם אני כותב הרבה פעמים בשפה גבוהה... זה לא מוכיח כלום... השרשור הזה השוי לחלוטין, ונראה לי שהתגובות מוגזמות... אין לאף אחד פה דרך לדעת אם החשדות נכונים או לא, ואם החשדות מופרכות, יוצא שסתם פגענו פה באדם שבא לכתוב בפורום ולהתייעץ, ומי יודע מה יהיו התוצאות... (כמו שראינו כבר, כבר התחלנו לגרום לו לשנאת דתיים... לא חבל?) דבר נוסף- גם בהנחה שהחשדות נכונים, מה זה משנה אם אדם מסויים כותב פה בכמה ניקים? איך זה יכול לפגוע במישהו או להרוס את הפורום?

למעלה