היי לכולם כאן

Gingerbread Boy

New member
היי לכולם כאן

רציתי לשאול משהו, יש כאן מישהו שכתב פה קבוע בפורום, ובוודאות זהיתי אותו. אני מכיר אותו מחיים. הוא חיי את חייו כסטרייט מוחלט. עד היום לא הייתי מעלה בדעתי לרגע שהוא הומו. לקח לי הרבה זמן לקלוט שאני בעצם קורא כאן הודעות של חבר יקר שלי (ומזל שלא הגבתי להודעות), ואני בטוח שזה הוא, כל הפרטים שהוא נתן כאן מובילים ישר אליו. מה דעתכם, האם לפנות אליו בהודעה אישית-כךשהוא יזהה אותי ולא ידע שזהיתי אותו? האם לפנות אליו במציאות? האם להמשיך להעמיד פנים שאני לא יודע? ברור לי שהוא מתייסר מלהסתיר את זהותו המינית. מה אתם מציעים? עד עכשיו קראתי "בשתיקה" את ההודעות שלו, עכשיו כשהוא הפסיק לכתוב כאן, אני מתחיל לחוש צורך לתמוך בו קצת. השאלה היא איך?

ריק בש

New member
הוא יודע שאתה הומו ?

ברור שאסור לך לגלות שראית את לבטיו. אם היה רוצה שתדע עליהם, היה מדבר איתך עליהם ולא עם באי הפורום. מהכרטיס שלך ניתן להבין שאתה עצמך הומו. האם הוא יודע זאת עליך ? אם לא, אתה יכול לצאת מהארון בפניו ולצפות אולי לתגובה הדדית. אם כן, אז אין שום דבר מיוחד שאתה צריך להגיד. עדיף לשתוק.

Gingerbread Boy

New member
כן! הוא יודע עלי.

ולדעתי, הוא גם יודע שחשפתי אותו. במידה ואתה הומו- ריק בש! אתה בטח יודע כמה קשה לצאת עם האמת הזו החוצה. לפעמים אדם זקוק למישהו מבחוץ שיפתח בשבילו מעט את הארון. רק לתת לו קצת תמיכה, לשמוע אותו. אני לא מבין איך הוא יכול לחיות ככה. אני באמת ובתמים דואג לו ורוצה לעזור לו קצת. הוא בתיסבוך כבד עם החיים שלו. אני פוגש אותו הרבה והוא באמת נראה במצב רע עם עצמו. קשה לי לחשוב שחבר קרוב שלי מתייסר עם עצמו בעוד שלי יש בדיוק את הכילים לעזור לו- כאחד שחווה גם את התהליך הקשה הזה של הכרה בזהות המינית שלי. אבל אולי באמת כדאי פשוט לדבר איתו עלי ובכך לעזור לו. גם כיוון פעלוה.

SmartToyBoy

New member
זה כבר משפר...

לדעתי, הסיטואציה הספיציפית הזאת שתארת היא בסדר. ברוב הפעמים אני נוטה להגיד שעדיף לא לדבר על זה, בעיקר כי זה עלול לפגוע ברגשות של מי שמעורב. אבל כפי שאתה מתאר את המצב - זה כמעט אפילו מתבקש! אני חושב שכדאי לך לדבר איתו. בעדינות מאוד גדולה, אבל זה יוכל מאוד לעזור. בהצלחה

dkey

New member
הכל אותו בן אדם

ג'ינג'רברד, מאוהב באורי, ריק בש, LOSTSOUL וכו'.

Gingerbread Boy

New member
../images/Emo12.gifסליחה אבל אפשר אולי לקבל הסבר

מאוד מעליב לקבל התייחסות שכזו. בפרט שאני בעקביות שומר כאן על שתיקה ולקבל כזה בוקס בפרצוץ על ההודעה הראשונה שלי זה לא נעים ולא מנומס. אם תרצה אשמח לנהל צ'אט עם ריק ביש, LOSTSOUL או כל מי שתרצה-אם זה מספיק עבורך בשביל להוכיח את חפותי.

יודיX3

New member
אוכיח לך שdkey צודק...

כל הניקים שפתחת בתקופה האחרונה- כולם חדשים לגמרי. ממש נפתחו אתמול או בשבוע האחרון. אתה אומר שאתה עוקב כבר תקופה ארוכה ומתלבט? אז ה"חבר שלך מן הסתם גם קורא את ההודעה הזו שלך. אז מדוע אתה מפרסם תמונת פנים? או שמא היא לא שלך? ואם אתה קורא כבר תקופה ארוכה, איך זה שהניק שלך בן יומו?

Gingerbread Boy

New member
סליחה, סליחה, סליחה...

אני באמת מרגיש מושפל שאני נאלץ להיצטדק, אבל אני יעשה את זה. דבר ראשון- לקחתי בחשבון שהחבר שלי יכול לקרוא את ההודעה ואין לי בעיה עם זה כי לא חשפתי אותו והכוונה שלי טובה סך-הכל. וזה עונה גם על שאלת התמונות. דבר שני-הניק שני לא בן יומו- אני איתו כבר כמה שבועות. בשבילי זו תקופה מספיק ארוכה בשביל לזהות מישהו. דבר שלישי-הצצה קצרה בניקים שהזכרתם מעלה ש- הניק של ריק ביש הוא מ2005 בכלל הניק של מאוהב באורי מלפני 4 חודשים הניק שלי הוא מלפני כמה שבועות והניק-LOSTSOUL בכלל לא מצאתי כזה ניק ואני מציע שוב-אם תרצו אשמח לנהל כאן צ'אט עם ריק ביש, מאוהב באורי ושאר הניקים.

יודיX3

New member
אם לקחת בחשבון- אז מה הטעם לשאלה

שלך? כל השאלה הראשונה שהצגת בתחילת השרשור חסרת כל הגיון אם לקחת בחשבון שה"חבר" שלך יקרא את ההודעה.

Gingerbread Boy

New member
לקחתי בחשבון שזה סיכון מסויים

ובמידה מסויימת אני גם קצת מעוניין שהוא יקרא אותה. זו גם דרך להבהיר לו שאני יודע לגביו. בכל מקרה-סליחה שהתפרצתי לכם לפורום עכשיו אני מעריך את השתיקה שלי ומבין שהיא היתה במקום.

יודיX3

New member
מגוחך עד בלי די

אם כל מטרת השרשור ה\ה היה שהחבר שלך ישים לב- מה הבעיה לכתוב בפירוש בפורום או לחלופין לשלוח לו מסר אישי ולהשאר חסוי כפי שעשית עד כה? בבקשה ממך אל תנסה לתת תירוצים דחוקים- עשית מעשה, סיבכת את עצמיך, קרוב לוודאי שהניק הזה יכנס לארכיון הניקים שלך ובמקומו יבוא חדש. רק להבא תהיה כנראה יותר זהיר. ביי.

יודיX3

New member
ועוד משהו קטן.

"תמיר" לימד אותי לקח חשוב- לצלם דפים לפני שמוחקים אותם. אז הנה תזכורת למה שמחקת הרגע

Gingerbread Boy

New member
תראה את הדברים איך שאתה רוצה

הצעתי לך לעשות צ'אט עם ריק ביש ושאר הניקים. זה כן יספק אותך? או שגם שם תמצא סברות שונות? סליחה, אבל אתה שם מילים שלא כתבתי!! לא כתבתי שכל מטרת השירשור היא שחבר שלי ישים לב. זה ממש סילוף. כתבתי שלקחתי את הסיכון הזה בידיעה שגם אם הוא ישים לב-אין לי בעיה עם זה. אבל חכיתי כמה ימים לראות שהוא הפסיק לכתוב כאן ואז כתבתי כאן. כלומר- חכיתי לראות שהוא כבר לא משתתף כאן בפורום, כך שהסיכוי שהוא יקרא לא לגמרי גדול. בקשר לתמונה. אני חושב שזה לא הוגן ולא מוסרי. אשלח מסר להנהלת תפוז אני מאמין שהם יכולים לוודא את חפותי.

יודיX3

New member
חיכית שהוא יפסיק לכתוב כאן? ../images/Emo6.gif

די.. השרשור הזה יותר מצחיק ממה שחשבתי. אשמח אם תתלונן. כמוך- גם אני אוהב תשומת לב.

Gingerbread Boy

New member
ולמה אתה לא מתייחס להצעה שלי לצ'אט

עם ריק ביש, מאוהב באורי, LOSTSOUL וכו' ? זה לא מספיק בשביל להוכיח לך שתגובותיך לא במקום?

יודיX3

New member
יש לי הצעה עוד יותר טובה

בוא נפתח צ'ט במסנג'ר עם מצלמה ונראה אם התמונה שפרסמת היא באמת אתה. אני בכיף מוכן להזדהות. [email protected]

Gingerbread Boy

New member
ואם אזדהה?

עדיין זה לא מוכיח לך כלום, אלא אם כן תבקש גם מריק ביש, מאוהב באורי והאחרים גם כן להחשף. ואשמח בכיף לחשוף את פני במסנג'ר.

יודיX3

New member
גם ללא קשר לשאר הניקים

אם תזדהה והתמונה לא תתאים למי שאתה- אתה שקרן ומתחזה.

למעלה