היי לכולם, אני צריך עצה...

יכול או לא יכול?

נדמה לי שמבחינה ביולוגית הוא יכול לכבוש את היצר וגם אתה מכיר בכך. השאלה היא לגבי המוטיבציה שלו לכך, מלים אחרות, הרצון. בעוד שלסטרייט דתי מובטחים חיי מין פעילים מאוד ברגע שיתחתן, להומו לא. אבל העובדה הזו אינה קשורה כלל ליכולותיו הביולוגיות של האדם לכבוש את יצרו, אלא רק למוטיבציה. לכן גם סיימתי את דברי באמירה שהוא יכול, ושאלת הצורך היא אחרת.

טוב, אני חייב לשאול כמה דברים:

1) איך אתה יודע שאתה הומו? כאילו, מה גרם לך להגיד שאתה כזה? התאהבת פעם במישהו או משהו בסגנון? 2) סליחה שאני אומר את זה, אבל זה לא קצת יותר הגיוני שלא תשמור נגיעה מבנות כדי להסתיר את זה שאתה הומו? כאילו, כשאני ניסיתי בהתחלה להסתיר את זה שאני הומו, אני כל הזמן רק חיפשתי חברה, וממש לא שמרתי נגיעה, כי זה קצת יותר סטרייטי... 3) אנ בטוח שתוכל למצוא לעצמך קשר רציני עם גבר, אם רק תרצה... פשוט אל תחפש אותו באינטרנט... למרות שאני לא ממש יכול ליעץ לך בקשר לזה- גם אני מחפש קשר רציני עם בן-זוג, אבל אין לי... בכל מקרה, אם אתה רוצה עזרה, או סתם מישהו בערך בגיל שלך שנמצא בערך באותו מצב לדבר איתו, אתה מוזמן לדבר איתי באייסיקיו- 303049682 בכל מקרה, הצלחה בהמשך הדרך!!!

BabyBoy1

New member
היי יועד ../images/Emo13.gif

קודם כל, ברוך הבא לפורום
שאלת איך אתה החלטת שאתה הומו, זאת באמת שאלה טובה...מה גרם לך לחשוב מלכתחילה שאתה הומו? חוץ מזה, שנטייה מינית זה לא שחור ולבן, אפשר להמשך גם לבנים וגם לבנות... בקשר למוריה...אני לא חושב שהיא בהכרח תחשוב שאתה משחק איתה . בגיל הזה תמיד מבולבלים ולא תמיד יודעים מה רוצים, וגם כמו שאמרתי, זה לא שחור ולבן, זה שאתה נמשך לבנים לא אומר שאתה לא יכול להמשך לבנות גם.. בקשר ללהכיר הומואים, אתה יכול לנסות באתרי היכרויות (לדוגמא אטרף דייטינג) או אתה יכול להיכנס לפורום "גאווה צעירה" ששם בטוח יש הרבה הומואים בגילך..אולי אפילו יש גם דתיים. בכל אופן, שיהיה בהצלחה
ותעדכן אותנו
נ.ב אתה גם מוזמן לפנות אליי במסרים אם יש לך שאלות..

אמממ...

אני חושב החלטתי את זה על סמך משיכתי לבנים יותר מאשר לבנות. אתם חושבים שאם אני אנסה להסביר למוריה, היא תבין אותי ואפילו גם תסכים לי?! לא נראה מטורף מדי?! אני כרגע בפורום "גאווה צעירה"... תודה על ההצעה הנבונה..! תודה רבה, בייבי בוי, אשמח לעדכן ולהישאר בקשר..! שנה טובה, בינתיים!

אה, ועוד שאלה-

מה בדיוק אתה מרגיש כלפי מוריה? אתה נמשך אליה? או שאתה סתם מסמפט אותה?
לפי דעתי תגדיר לעצמך קודם בדיוק מה אתה מרגיש כלפיה, לפני שאתה עושה איזשהו צעד...

למעלה