היי לכולם, אני חדש.

GhostDrummer

New member
../images/Emo45.gif צודק לגמרי.

אם אתה שמאלי עדיף לנגן עם יד שמאל כיד מובילה (חחח גם אם אתה ימני עדיף לנגן עם יד שמאל כיד ראשית).

kfirshap

New member
נצל"ש מחר מביאים לי כנראה כמה חלקים לתופים...

"בהשאלה" חבר שלי שיש לו מערכת ימאהה (לא יודע איזה גם הוא לא) בבית הוא מדבר על 7 מצילות דאבל פדאל מערכת וינטג' שדוד שלו השאיר לו כשעזב את הארץ והוא מכיתה ד' (היום בן 18) לומד לבד לנגן עליה אמר יש לו כמה חלקים לא בשימוש הוא "ישאיל" לי =] אני אלמד אותו כמה דברים והוא ישאיל לי כמה מצילות ועניינים =] נראה מחר אם זה לא חרטא

g d r

New member
חח מה זאת אומרת תלמד אותו כמה דברים?

הוא ברמה גבוהה או נמוכה? אני חושב שבנאדם שמנגן 8 שנים גם אם זה לבד צריך להיות מספיק טוב..

kfirshap

New member
אחי הבחור לא יודע איזה מערכת יש לו

הוא מספר לי על דאבל פדאל משולב עם פדאל להיהט שיש לו הוא לא מבין בגרוש... אני אתחיל לתת לו שיעורים ובתמורה הוא ימלא לי את המערכת בחלקים שאין לו צורך בהם P= הוא לא רוצה ללמוד רציני הוא סתם נהנה לנגן, כי הוא לקח כמקצוע לחיים את קרטה הוא חגורה שחורה בלאגנים אז הוא לא משקיע בתופים מה הוא צריך את כל זה P:

kfirshap

New member
הכוונה שהוא לא מתעניין בתופים

רק לנגן בא לו ולא משו מקצועי להתפרע... הבחור היפראקטיבי תן לו מאפקס ונוס וימאהה סטייג' קאסטום בשבילו הכל אותו דבר. 2 קראש ריד היהט וסט 5 חלקים זה כל מה שהוא צריך כרגע....

Mother Man

New member
אבל כאן יש לך שני פדלים אחד להיהט ואחד לבס

הפדל של מאפקס מגיע עם פדל אחד שמשמש גם היהט וגם בס ובשביל לנגן את אחד מהשניים פשוט צריך לתת דחיפה קלה לדוושה ממסילה אחת לשניה. היה לי דאבל פדל כזה וזה היה הדאבל הראשון שלי וזה חרא.

זה לא נשמע משהו...

תודה על התיקון

למעלה