היי לכולם, אני חדש.

CoPilot

New member
היי לכולם, אני חדש.

שלום חברים, אני חדש בתחום ואני רוצה להתחיל עם כל הקטע של תופים בגלל שתי הסיבות הבאות: א. אני אוהב תופים ולדעתי ללמוד גיטרה זה דיי נדוש. ב. שמעתי שרוכשים אחלה קאורדינצייה וזה חשוב לי היות ואני רוצה בעתיד להשתלב בתחום התעופה ששם קאורדינצייה יכולה להיות לעזר רב. אני גר באזור ת"א, רציתי לשאול על איזה מורה אתם ממליצים באזור המרכז (נחלת יצחק למי שמכיר) כמובן במחיר הכי זול (אם אפשר לציין מחיר פר שיעור...), קצת פרטים כמו כמה שיעורים זקוק אדם ללא ידע קודם במוזיקה (על מנת לדעת כמה כסף אצטרך לחסוך), רכישות מיוחדות שצריך לעשות פרט למערכת תופים (וכמה הן עולות...) עניין הכסף מאוד חשוב לי היות ואין לי יותר מדי ממנו ואני רוצה לשמור על התיפוף בתור תחביב. דבר שני, הבנתי שצריך לקנות מערכת תופים אחרי כמה שיעורים על פד, אז אין לי כ"כ מקום וניחשתם נכון-גם כמה אלפי שקלים אין... אז האם יש פיתרון לחסר תקציב ומקום כמוני? תודה רבה לכם ואני מקווה להשתלב, בן.

GhostDrummer

New member
אז ככה...

לך לשיעור עם מורה לתופים. יש הרבה מורים טובים באזור שלך. הייתי ממליץ על אבי דאימונד סתם כי הוא גבר גבר
הוא כבר יסביר לך הכל מא' עד ת'.

S o u l f l y

New member
../images/Emo207.gif PARADISE LOST הערב בבארבי

קראתי במטאליסט, ש : (ציטוט) : בוא נחזור להווה, איך בדיוק נולד כל נושא ההופעה הקרובה בתל אביב? זה התחיל האמת עם הקשר שלנו עם להקה ישראלית בשם Orphaned Land, אנחנו בקשר איתם כבר כמה שנים טובות ועשינו איתם סיבוב הופעות באירופה שהיה הצלחה גדולה מאד מבחינתנו, ומאד נהנינו איתם. ---------- יש מצב, שאתה מנסה להסביר להם, שחובבי המטאל, היו מעדיפים כמה שיותר שירים מ ICON ,GOTHIC ו Draconian Times ? אינשאללה. ותודה מראש D: מקווה שתהיה אחלה הופעה.

Vdrums

New member
לגבי סעיף ב'

כן אתה תרגוש קואורדינציה במה שנוגע למערכת תופים. קואורדינציה לתעופה? אשמח אם תבהיר במה מדובר אבל זה לא מחייב שאם אתה מתופף אז זה יעזור לך בתחומים אחרים. לדוגמא, אני מתופף, יש לי אחלה קואורדינציה אבל אני לא יודע לרקוד בשיט.

CoPilot

New member
קאורדינצייה לתעופה

זה מאוד חשוב לקורס טייס בצבא לפי מה ששמעתי, ואני לא עושה את זה רק בשביל מטוסים אלא בגלל שאני אוהב וששמעתי שזה אחלה כלי נגינה.

GhostDrummer

New member
הצעיר צודק.

עוזר במבחנים של קורס טייס וזה יותר קל לתפעל ככה מטוס כשאתה צריך להזיז במהירות רבה את הסטיק לכמה כיוונים ואת המצערת בהדרגתיות. זה יותר פשוט. אני יודע שלי זה ממש עוזר כשמדובר על הזזה לכיוונים שונים+יד אחת יותר מהר יד אחת יותר לאט. וגם אני לא יודע לרקוד בשיט.

hodaya323

New member
אני גם שמאלית..

וזה לא מגביל אותי בכלל... אני מתופפת כמו כולם.. בהתחלה תצטרך לשים לב הרבה שאתה מתחיל עם עם יד ימין ודברים כאלה... אבל עם הזמן זה כבר יבוא לך בטבעי.. שיהיה בהצלחה..! =]

GhostDrummer

New member
זה יכול רק לשפר.

זה שאתה שמאלי או ימני לא פקטור בתופים. בסופו של דבר, היעד הסופי הוא שוויון מוחלט בין 2 הידיים והרגליים.

uli80

New member
גם אני שמאלי... אבל מתופף כמו ימני חח

אולי גם אצלך זה יהיה ככה... מה שיבוא טבעי חח

benhamin123

New member
תראו איזה ילד חמוד שמנגן ממש ממש ממש טוב

יחסית לגילו. http://www.youtube.com/watch?v=_tYgKvd0Y24&mode=related&search=

GhostDrummer

New member
אם כבר...

תראו מה נהיה מטוני רויסטר הקטן והחמוד שכולנו מכירים... http://www.youtube.com/watch?v=ehmTBsmZhmY&mode=related&search=

eli4785

New member
עזוב אותך...

תסתכל על הילד הפולני הזה......(רק בן 4......) יש עתיד לילד.....

ההיפך - יש לך יתרון ברור

שמאליים מיומנים יותר בשתי הידיים - יד שמאל חזקה טבעית ויד ימין חזקה כי העולם ימני ואנחנו חייבים להשתמש בה יותר. בהתחלה יהיה לך טיפה קשה אם תבחר לנגן כימני אבל זה משתלם. אני אגב בחרתי לנגן כשמאלי.

למעלה