היי לכולם אני חדש פה!

yidan

New member
היי לכולם אני חדש פה!

איפה אני יכול להשיג חומר בנושא זה? יש באיזור המרכז חנול לדברים כאלה? משתמשים בשרביטים או משהו כזה? איפה יש חומר על סיאנס? אתם ממליצים על ספרים כל שהם?

jbu

New member
ברוך הבא!!!!

תשובות: מאמרים וספרים. יש כמה למעשה הרבה יחסית אבל אני לא משם לכן אני לא זוכר את השם של החנויות. יש שרבטים אבל זה לא הרי פוטר מתעלים דרכם אנרגיה. לא כדי לך להתעסק בסיאנסים זה מסוכן. יש בממלצים ואני מתכוון לעשות ביקורת ביום שישי שבת לכבוד שבוע הספר, זה תלוי. ויש פו מישהוא שמוכן לכתוב עוד ביקורות על ספרים? זה יעזור לפורום.

yidan

New member
לא רק שרביטים...

גם חומרים שונים כמו: איברים מחיות. אבקות מיוחדות. או דברים כאילו. איפה אני יכול למצוא קסמים למתחילים?

yidan

New member
ועוד משהו...

אני יכול איפה שהוא להשיג ספרים עם קסמים ספציפיים כמו הספרים של הארי פוטר

Swicca

New member
זה הולך ככה......

... אין ספרים עם כשפים כמו שכרשמו לך זה לא הארי פוטר פה !!! בכל מקרה גם עם תמצא ספרים עם כשפים או לחשים בהם אלו רק דוגמאות של איך כישוף צריך להראות ולא נראה לי שיוסיפו גם את שאר הטקס חוץ מהמילים .... אני ממליץ שקודם תחכים קצת בנושא ואז גם תבין שאתה זה שצריך לכתוב את הכשפים ולבצע אותם ולא משהו שמשהו אחר המליץ לך למה עם אתה רוצה שזה יעבוד הכי טוב שאפשר זה צריך להיות שלך ואישי ולא של משהו אחר ! בהצלחה... אור ואהבה ,שימי.

Swicca

New member
למשל.....

... המאמרים שבפורום די טובים ואחרי שתקרא אותם אני ממליץ לך לבדוק אלו סוגי מאגיה יש ולראות מה התחום שהכי מעניין אותך ולהמשיך בו למה אם תיקח את כל הנושא ביחד כל החיים לא יספיקו לך בשביל לדעת הכל ... אז בקיצור תלמד תבדוק על תחומים אפשריים ועם ידע נגיש ותמשיך בלימודים ... ואז אחרי זמן מה (פשוט מתי שתרגיש מוכן) כבר תוכל לרשום לעצמך כשפים משלך ולעבוד איתם בהתאם ... בהצלחה:) אור ואהבה ,שימי.

yidan

New member
תודה רבה.

התחום הכללי נורא מעניין אותי. ועכשיו תהיה לי תעסוקה לחופש הגדול.

למעלה