היי לכולםםםם

היי לכולםםםם

חזרתיייי..=))) היה כיףףף...נחמד כזה..אימא שלי קצת הציקה אבל בכללי היה סבבבה. רומא היא ממש יפה..יותר יפה בלילה..צילמתי מלא אבל אנלא דעת איך להעלות את זה לפה..=/ האיטלקים...ת'אמת ציפיתי שהם יהיו ממש נחמדים אבל הם לא כ"כ..לא התלהבתי מהם למרות שהאיטלקים הכי כוסונייים..חח אכלתי מלאאא ספגטי ופיצה..כי אני באיטליההה..וזה האוכל האהוב עליי אגב..אז מבחינת אוכל לא הייתה לי בעייה..חח הנוף שם קצת חוזר על עצמו אחרי יומיים..אבל עדיין..היא מהממת רומא! וזהו..מחכה לטיול הבא ומפחדת מהצבא שמתקרב לבואאא..=((((

sweetdreams

New member
רומא בהחלט אחת היפות!

ובכלל איטליה היא מדינה מאוד יוצאת דופן ביופיה. יש בה כל כך הרבה מה לראות ומקומות מעניינים לבקר בהם, שטיול אחד זה ממש לא מספיק.. מדינה עם טעם של עוד
כמה זמן היית שם? שבוע? והייתם רק ברומא, או שטיילתם גם קצת מסביב לה?

היינו רק ברומא..

רצינו לנסוע לפירנצה..אבל זה גם יקר וגם הרבה זמן נסיעה..זה איזה 3 שעות נסיעה בהלוך וגם בחזור אז לא היינו מספיקות כלום.. היינו 5 ימים סה"כ אבל היינו יכולים אפילו 4 ימים כי כבר חרשנו את רומא ביום הראשון ממש..וכבר ביום החמישי לא היה לנו ממש מה לראות אבל הסתובבנו מלא וזה..היה נחמד בקיצור! דווקא מעניין אותי לנסוע למילאנו..ולפיזה שם..חבל שלא עשינו את זה..אבל פעם אחרת..=)

A Radcliffe

New member
אני ../images/Emo23.gif את איטליה!../images/Emo129.gif

למרות שברומא הייתי רק בשדה תעופה
אבל אני נורא אוהבת את איטליה.... ולמה זה אכפת לאנשים?! לאנורא..... =] שמחה שנהנת! וויזלי:)

Shoshi53

New member
היית במגדל פיזה "הישר" ?

איטליה נהדרת ובפרט רומא - מקום רומנטי לאוהבים - גם את חושבת כמוני?

זה הקטע..שחשבתי שהמגדל..הוא ברומא.

ואימא שלי אמרה לי שלא..ומהזה התבאסתי..חח רציתי לראות אותו. אבל לא נורא..היו מלא דברים יפים שם ברומא. וכן..עיר רומנטית..!! אבל גם הייתי בפריז..ושם היא יותר..

למעלה