היי לכווולם.

סתיו89

New member
היי לכווולם.

הממ אז ככה. אני בבעיה. אני מרגישה שכל פעם שמערערים על דעה/החלטה שלי. אני לוקחת את זה קשה.ממש קשה.זה יכול להביא אותי לדמעות. החלטתי לעשות שירות לאומי. כי זה מרגיש לי יותר טוב,ויותר נכון.מבחינת נוחיות,בצבא יש חוסר ידיעה,חוסר שליטה.מחליטים הכלל בשבילך.ורק לחשוב על מקום כזה,
(שגם אין ממש אפשרות לצאת ממנו מתי שרוצים) מלחיץ אותי בטירוף. אז המון המון קוראים לי משתמטת.למרות שאני רוצה לעשות שירות לאומי שזו גם תרומה למדינה,לא פחות מצבא. ואני פתאום מוצאת את עצמי שוקלת ללכת לצבא. לא כי אני רוצה,לא כי אני מרגישה לנכון.
אלא כדי לרצות את האחרים,כדי להיות "בסדר".או לפחות מה שהם מגדירים כ"בסדר" המ..
אשמח אם לא יהיו דעות אישיות על הצבא כי זה גם ככה נורא קשה. הבעיה האמיתית היא שאני מאבדת את מי שאני,והופכת להיות בנאדם שעושה בחירות.ששותק כשמדובר בדעות שלו,כדי שלא יבטלו אותו. כי אז אני מרגישה חלשה,חסרת ביטחון...
למגיבים.

שירשולי

New member
תעשי רק מה שעושה לך טוב

דעתי היא שונה משלך אבל לפי דעתי תלכי עם הלב שלך כדיי שלא תצטערי ותיסבלי[בצבא כמובן] ואם היינו מקשיבים לכל מה שכל אחד אומר לאן היינו מגיעים,,,, לכי עם האמת שלך את זו שתיצטרכי להיתמודד עם זה בסופו של דבר בכל אופן בהצלחה בכל מה שתיבחרי

SimplyIris

New member
תהי נאמנה לעצמך

אם תעשי דברים רק כדי לרצות אחרים את תהי מאוד אומללה כי זה לא דברים שבאים לך מהלב ומהבטן רק לך יש את האינטואיציות האישיות שלך ואם תקשיבי להן הן יכוונו אותך למקום הכי טוב שבו את יכולה להיות עד עכשיו בטח כבר הבנת- אנשים דיברו וידברו ויגידו לך לפעמים דברים שלא תאהבי לשמוע, מהסיבה הפשוטה שכל אחד רואה את החיים בצורה אחרת כל אחד חיי את החיים שלו בצורה אחרת ואת לא יכולה לחיות את החיים שלך לפי מה שאומרים לך אלא רק לפי מה שאת רוצה לעשות. אלה החיים שלך ואין לאף אחד זכות לחיות על חשבונך. אני מבינה אותך כי הייתי בנאדם שהיה לו מאוד חשוב לרצות אנשים, שהיה לו מאוד חשוב מה חושבים עליו יש סיבה שאנשים אוהבים אותך, וזה דברים שיחודיים לך, אז תני לעצמך קרדיט ותהי את! מה יותר כיף מזה? אני מאמינה שכשאדם מסתכן והולך על האמת שלו, יצוצו לו הרבה מתנגדים, כי הרבה לא רגילים ללכת לפי מה שהם רוצים אלא להתפשר שלא תחשבי שהם לא אוהבים אותך כשהם אומרים לך את זה אבל זה מבחן בשבילך לראות כמה את נאמנה לעצמך הבאתי ממש חפירה אבל אני באמת מאמינה בזה. לא ממש משנה מה אני אגיד על הצבא כי לאחד יכול להיות נפלא ולשני לא
בהצלחה

סתיו89

New member
:) תאמיני לי

מעולם לא נהניתי כ"כ לקרוא חפירה.המון תודה על החיזוק , עזרת לי המון

SimplyIris

New member
איזה כיף

אני שמחה שיכלתי לעזור אשמח לשמוע בהמשך מה קורה

Feanor75

New member
למה את חושבת שאמורים להנות בצבא?

במקום להגיד תודה על האפליה שאת נהנית ממנה בזמן שגברים נדרשים לשרת שלוש שנים, את מחפשת דרך להשתמט עוד יותר? את לפחות עדיפה על רבות אחרות נעדרות כל מצפון שמשתמטות לגמרי. הדור הולך ופוחת.

סתיו89

New member
אף אחד לא מחפש דרך להשתמט

עוד יותר.אני הולכת לשירות לאומי. ותודה על התמיכה......

נא להגיב בצורה מתונה יותר ../images/Emo88.gif

תזכור שאתה נמצא בפורום תמיכה, לא בפורום הרוג את הגולשים שמולך
.

עזבי, פרפרית

עוד מעט הוא יבוא ויגיד שאת שונאת גברים ובגלל זה את מגיבה לו ככה. לדעתו כל הנשים הן נחותות, שונאות גברים וכו'. הגיע הזמן שתביני שמדובר כאן בפסיכופט אמיתי ואם את באמת לא רוצה תגובות אלימות/תוקפניות כדאי שתנקטי בצעדים קצת יותר ברורים. אני כבר מזמן הייתי חוסמת אותו (אה כן ואז הוא היה הולך לפורום אחר ואומר שכל הנשים שונאות גברים
)

Feanor75

New member
נסי לסכסך אחרים

לא הצליח לך, עדיין יש לי דעה טובה על פרפרי. צריך לדייק ולומר שאני לא שונא נשים, אני שונא טפילים- כמוך, שיורקים לבאר. בטח שהיית חוסמת, כך עושה מי שלא יכול לנהל שיחה ענינית ולהשיב על טיעונים. טוב לך שיש בישראל דיקטטורה פמיניסטית, החל מהזכות לומר אמת, מבחינתך שלא יהיו לגברים זכויות בכלל. הייתי שולח אותך למילואים פעם אחת היית מתפרקת וגם לא שורדת כי לא אוהבים שם טפילים.

כל החיים ../images/Emo20.gif...

כל החיים ניסיתי לרצות את כל מי שמסביבי: את הוריי שתמיד השוו ביני לבין אחותי היוצאת מן הכלל
את אחותי-הביקורתית כל כך, שתמיד היה לה מה לומר. את המורים,ורק את עצמי שכחתי. בצבא לאט לאט עם הזמן והתפקיד כמשקית חינוך, התבגרתי והבנתי שאני צריכה להלחם על העקרונות שלי, לעשות את הדברים שלי אישית חשוב לעשות, ולא למורים, להורים ולאחותי... ומאז, נכון לא תמיד אני עושה מה שאני רוצה, אבל כן-אני עושה את הדברים בדרך שלי ואני-מי שאני. תנסי לשאול את עצמך למה-למה את מנסה לרצות את כולם? למה זה היה בסדר מבחינתך ללכת לשנת שירות אבל אם זה לא בסדר בעיני כמה אחרים-את כבר משנה את דעתך?

LoveBeing

New member
אני אנסה לתת לך עצה מהחיים שלי.. ../images/Emo91.gif

טוב.. אז אני הייתי שם, איפה שאת נמצאת היום.. אני גם ידעתי והרגשתי שהצבא לא רק לא בשבילי אלא עלול להזיק לי בצורה רצינית. למרות "שלמזלי" היו לי כל מיני בעיות בריאותיות שלבסוף נתנו לי פטור, עדיין זאת היתה הבחירה שלי להעדיף לתרום בדרך אחרת. ולא רק שהיום אני גאה ושמח בהחלטה הזאת שלי, אני לא מתחרט עליה לרגע אחד!! בחיים שלי עשיתי מספיק החלטות ובחירות שהיו כדי לרצות אחרים, גם אם בגלל זה סבלתי במשך שנים רבות.. ומאוד סבלתי. אבל אולי ככה למדתי לבסוף לעמוד על שלי. כמו כל דבר בחיים, לא כל דבר מתאים לכולם, זה שבמקרה נולדנו בישראל שחובה להתגייס לצבא מבחינה חוקית, ממש אבל ממש! לא אומר שאנחנו חייבים לעשות זאת! זאת למזלנו הרב לא מדינה טוטאליטרית ואנחנו לא בסין או קוריאה הצפונית. אני כמובן מאוד לא מסכים עם זה שאנשים לא רוצים לתרום שום דבר לחברה ולא מתגייסים מסיבה אנוכית בלבד, אבל אני גם אקבל יפה מאוד את אלו שעושים את זה, כי לכל אחד בכל זאת זכות בחירה! אבל אני רואה שגם את לא רוצה סתם לשבת בבית ואת רוצה לתת ולהתנדב בכל זאת. אני למשל התנדבתי בכל כך הרבה מקומות שאני חושב שנתתי מעל ומעבר, להרבה אחרים שהלכו לצבא רק מתוך חובה והיום הם ממורמרים וחושבים שמותר להם הכל. כל אלו שכועסים עליך או נותנים לך ביקורת הם בדיוק אותם אנשים שהלכו כי "הכריחו אותם" אם זה במודע או לא, הם לא עשו את זה בלב שלם, אחרת לא היו כועסים עליך, אלא פשוט היו אומרים לך: "חבל, החמצת הזדמנות טובה ללמוד על עצמך ולתת.." אבל גם אז, חשוב שתזכרי שיש לך את החיים שלך ורק את מכירה את עצמך! אולי כמוני החיים שלך מובילים אותך לכיוונים אחרים. ובאמת, כמה כבר תתרמי לצבא בתור פקידה? לעומת בת שירות לאומי שאני יודע טוב מאוד עד כמה הן תורמות למדינה הזאת. אני חושב שבנות השירות ממש מחזיקות את המדינה על הרגליים- בזכות הלב שלהן..
נכון שחשוב להגן על המדינה, ואת רוצה לעשות להורים שלך נחת, אבל עם כל הכבוד להם, אם הם באמת רוצים להיות הורים טובים- הם צריכים ללמד אותך לעמוד על מה שאת מאמינה בו, להאמין בעצמך ובעקרונות שלך ולדעת שכל מה שאת בוחרת הוא בסדר! אפילו אם נגיד תחשבי שעשית טעות, לפחות הלכת עם הלב שלך. כי עצם ההליכה עם הלב זהו השיעור החשוב ביותר! מחשבות משתנות כל הזמן, אבל הלב לא טועה! ושאני מדבר על הלב אני מדבר על הנשמה שלך, לא סתם רגשות ורצונות חולפים.. אז בקיצור לסיים את הנאום הארוך הזה.. כמו שהאחרים אמרו את זה לפני בצורה מאוד יפה, פשוט תלכי עם הלב שלך, תאמיני בעצמך.. וזהו זה! האחרים הם לא את! הם לא אלו שיסבלו במשך שנים רבות, הם לא אלו שישארו לבד עם עצמם ועם הכעס והביקורת העצמית שלא עשית מה שאת רצית לעשות.. לכל אחד יש את החיים והדרך שלו, וכל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לתמוך ולעודד זה את זה.. אני חושב שאת לא צריכה יותר להתייעץ ולבקש עצות מאחרים כי לפעמים הם רק יכולים להזיק. הגיע הזמן שתפסיקי לפקפק בעצמך ופשוט לכי על זה!
שירות לאומי זה דבר נפלא! ובכלל לא צריך להתבייש בזה.. ההיפך! לפי דעתי זה תורם לא פחות ואפילו יותר! ודרך אגב, אפיול שירות לאומי הוא לא חובה.. אפשר להתנדב ולתרום בכל כך הרבה דרכים אחרות. אבל אל תעשי את זה רק כדי שלא "יגידו עליך דברים" ויתנו לך ביקורת.. אם את רוצה לתרום ולתת מעצמך, תעשי את זה מכל הלב וכי את רוצה, לא בגלל שאת מרגישה שאת "צריכה" לרצות מישהו או את המדינה.. כי אז את מי בדיוק את מרצה? את כבר בסדר כמו שאת- לא משנה מה תבחרי! אם אלוהים נתן לו זכות בחירה, הוא כנראה ידע מה הוא עושה.. תאמיני בזה שאלוהים הוא בתוך הלב שלך..
מה שאת רוצה מכל הלב- זה מה שנכון לך. המון אהבה ובהצלחה! גיל

למעלה