היי ליאן....ולכולם ...

היי ליאן....ולכולם ...

שלום כולם רציתי לברך על הפורום החדש שיהיה לך בהצלחה בניהולו ליאן ולכם אנשים חביבים תהנו ותפיקו ממנו כל רגע של הנאה.. וליאן תודה אמרתי לך כבר ... יום מקסים ושבת מהממת

ליאן.

New member
חן חן לך.... ../images/Emo20.gif

האמת היא שזה לא פורום חדש אלא משומש.. הוא קיים מעל לשנה (שנה ושלוש ליתר דיוק) ועשה סבב בשלל פורטלים עד שנחת במשכנו החדש -
. אז עכשיו אנחנו כאן ובאמת חדשים.. תודה מקרב לב על איחלוניי הברכות, קפוץ לבקר מדי פעם...
ליאן.

אממ...

היות ואת נחמדה קפצתי לבקר :) אל תשכחי לבקר בשלי .... חוץ מזה באמת הרבה הרבה איחולים מה
. ליאן... :)

ortal_sh

New member
ברוך הבאה ........

זה באמת אחלה פורום, יש כאן אנשים נחמדים מאוד כדי לך לבקר כאן לעיתים קרובות !!! דרך אגב , איזה פורום אתה מנהל ? אורטל

אני...

מנהל את פורום הכרויות אור - טל שם יפה! כן בכל תפוז יש נחמדים אפילו חלק משלכם עברו אלי וחלק משלי עברו אליכם
רק שאני דיי מרוכז בפורום שלי ובניהול שלו אבל אשתדל

ortal_sh

New member
אוקיי...... ../images/Emo13.gif

קודם כל , תודה דבר שני : מנהל פורום הכרויות זה נחמד נורא , אבל לא בשבילי כי יש לי חבר. לכן אני פה בפורום הזה ! בכל אופן: שיהיה לך סוף שבוע מהנה אורטל

ortal_sh

New member
מלאך האהבה ......

אני מבינה את כוונתך שלא באת לכאן לגרור אנשים , אבל הייתי מעוניינת שתגיד משהו בנושא .... תרגיש חופשי

ליאן.

New member
גם אני מאשרת ../images/Emo6.gif

תגיד מה שבא לך וכולם מוזמנים לפורום הכרויות. אפשר להכיר גם למטרות ידידות לא ?

אופס...

אני רואה מחר בכותרות החדשות בתפוז מנהל אנס בנשיקות מנהלת ועוד בפורום שלה!!!!!! ונשים יאמרו אוחחחחחח גברים חחחח דיייייי אני נופל מהכיסא
חחחח

gerry

New member
קראת מה היא כתבה על הבדיחה

עם הכרס... היא כמו קפיץ מתוח....

טל קר

New member
כל האנשים שעושים הכללות סובלים

מבעיה של הפשטת יתר במקרה הטוב, ומסטריאוטיפים עבשים במקרה הרע. השאלה איזה...

טל קר

New member
i see dead people... they are

everywhere... לא, אני פשוט רואה מסרים שוביניסטים או שמזלזלים בנשים. והם בכל מקום. ובכל מקום שאני רואה את זה אני מפנה את המודעות. אז לא, לא כתבתי על הבדיחה עם הכרס (שהיא גם שוביניסטית אם אתה כבר מתעקש לדבר על זה). כתבתי על הבדיחה(?) של כמות הקלוריות של להוריד בגדים לאישה בניגוד לרצונה. עולות לי בראש הרבה דוגמאות שחורות להמשיך את הבדיחה(??) הזו. SOMEHOW, FOR SOME REASON אותי התיחסות קלילה לאונס או כפיה על נשים לא מצחיקה.

צר לי לבשר

זו ארץ דמוקרטית לכל אחד דעות משלו על פי ראות חייו מנקודה מסויימת ושלי השתנתה לחלוטין כל הערך שהיה לי מת עם השינוי שלמדתי להכיר במציאות :)

טל קר

New member
אין לי ספק שצר לך. בכל אופן החופש

של האגרוף שלך נגמר היכן שמתחיל האף שלי, ואני בהחלט תופסת שוביניזם (כמו הומופביה, גזענות, שנאת זרים ושאר רעות חולות) כרעיון שחותר תחת אושיות דמוקרטיה אמיתית.

לא באתי ....

להכות ולא להתנצח ... ככה שתזירה שלך תשאירי לחיים הפרטיים... או לפחות לא אצלי ולא איתי... יחי הדמוקרטיה שמשמעותה קבלת דעות שונות גם אם לא נוח איתן...

למעלה